kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
dobre ranko vsetkym ;-)
tu je tak zamracene, ze sa mi nic nechce aaaleeeee nic :-| idem si dat zeleny cajik hadam ma postavi na nohy :-D
pekny dnik vsetkym
prave sa zaoberam dotaciou z Europskych fondov...cakaju ma nejake skusky a napisat projekt...takze som to predlzila asi az po svadbe...lebo termin mam 1.juna ale sa to nestihne lebo sa meni zakon..
takze preto po svadbe aby som na zivnostensky rovno mohla dat moje nove meno.. :-)
tak dnes ides skoro spat co?? po takom narocnom dni ;-) a zajtra dalsi...
ja cakam na mileho idem mu tie bagaty naplnit na zajtra..on to tak ma rad na desiatu :-D ale ide tazko makat tak mu treba papinat..
ja zajtra tiez..idem brusit dvere a natierat verandu tam kde bude moj obchodik..
no tu je hnusne pocasir,takze je lepsie byt doma..ale musela som do prace,aj keby som mala umierat..je tolko toho tam,ze by som nieco take nemohla urobit kolegyniam..ved by si to hodili..
si sikovna..apson si si oddychla..
haj leatea :-)
takze to mame rovanko spočítane :-D
ja som dnes bola zienka domaca, ani som nevyliezla z bytu..ale za to pozehlene,navarene, upratane a este som aj tu stihla byt... :-D
ahojte baby...tak uz som doma..som sa nevedela dockat..makacka riadna..a to nas hned aj po ranu dalsia caka..no aspon to iden nehorazne rychlo..ten cas..
sharka..ja mam o 7dni viac ako ty a muma..
no asi nepoznam..ja do bombury uz nechodim :-D to ked som mala 20 r.a brusila po podnikoch a v jednom pracovala ...tak vtedy snad...ale to uz je pomaly 10 rokov do zadu :-p
ja sa tiez neaktualizujem, lebo nestiham. alebo som leniva? :-D
dnes ideme do restiky merat stoly, fotit, a rozplanovat podrobnejsie, co a ako - s vyzdobou. ach jaj. :-N