Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
ahojte baby..no my zajtra povinne makame..je tu den ako kazdy iny..ale v pondelok budeme mat volno..no len jeden den miesto dvoch..aspon cosi..
Odpovedať
66/6/8
Odpovedať
Profilova fotka
ale aj v PL maju shaarka :-) inac ahoooj :-D
Odpovedať
dnes tu (na SK) mame "maly piatok", ako sa vravi dni pred volnom... velmi sa tesim. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko vsetkym ;-) tu je tak zamracene, ze sa mi nic nechce aaaleeeee nic :-| idem si dat zeleny cajik hadam ma postavi na nohy :-D pekny dnik vsetkym
Odpovedať
ja som si musela chvilku pospat..
Odpovedať
Profilova fotka
uz sledujem Ordinaciu v ruzovej zahrade... sa mi nesmierne paci ten serial :-) tak pekny vecer vam baby :-)
Odpovedať
no jasne,menej vybavovaciek..
Odpovedať
Profilova fotka
prave sa zaoberam dotaciou z Europskych fondov...cakaju ma nejake skusky a napisat projekt...takze som to predlzila asi az po svadbe...lebo termin mam 1.juna ale sa to nestihne lebo sa meni zakon.. takze preto po svadbe aby som na zivnostensky rovno mohla dat moje nove meno.. :-)
Odpovedať
nie.len potrebujem oddych..takze vylozit nohy a relaxovat.. a kedy otvaras obchod?
Odpovedať
Profilova fotka
tak dnes ides skoro spat co?? po takom narocnom dni ;-) a zajtra dalsi... ja cakam na mileho idem mu tie bagaty naplnit na zajtra..on to tak ma rad na desiatu :-D ale ide tazko makat tak mu treba papinat.. ja zajtra tiez..idem brusit dvere a natierat verandu tam kde bude moj obchodik..
Odpovedať
ja som uz v posteli a mam sprchu za sebou x-)
Odpovedať
Profilova fotka
som doma :-) ale moj mily este maka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
idem do Bily po bagety drahemu, lebo aj zavru kym pride z roboty....a pešooo :-| nuz ale co treba pohyb... :-) zatial pa
Odpovedať
no tu je hnusne pocasir,takze je lepsie byt doma..ale musela som do prace,aj keby som mala umierat..je tolko toho tam,ze by som nieco take nemohla urobit kolegyniam..ved by si to hodili.. si sikovna..apson si si oddychla..
Odpovedať
Profilova fotka
haj leatea :-) takze to mame rovanko spočítane :-D ja som dnes bola zienka domaca, ani som nevyliezla z bytu..ale za to pozehlene,navarene, upratane a este som aj tu stihla byt... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte baby...tak uz som doma..som sa nevedela dockat..makacka riadna..a to nas hned aj po ranu dalsia caka..no aspon to iden nehorazne rychlo..ten cas.. sharka..ja mam o 7dni viac ako ty a muma..
Odpovedať
Profilova fotka
teraz uz len tak light s kamoskami na kavicku :-D ale vikend sa pojdem odreagovat snad...kamoska ma narodky x-) to zas bude..
Odpovedať
ved u mna tiez... :)) ale rada spominam.
Odpovedať
Profilova fotka
no asi nepoznam..ja do bombury uz nechodim :-D to ked som mala 20 r.a brusila po podnikoch a v jednom pracovala ...tak vtedy snad...ale to uz je pomaly 10 rokov do zadu :-p
Odpovedať
no vidis. sme sa tam boli s kamoskou opit. :))))))) ona je tiez z brezna, spoluziacka z VS, vola sa siska :) mozno ju poznas :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka...odkial ty poznas Bomburu v Brezne???????, =-) ja som z Brezna..
Odpovedať
ja sa tiez neaktualizujem, lebo nestiham. alebo som leniva? :-D dnes ideme do restiky merat stoly, fotit, a rozplanovat podrobnejsie, co a ako - s vyzdobou. ach jaj. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nejak som to nestihla ja tu skor len kecam :-D
Odpovedať
vidim! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nemam :-N
Odpovedať
muma, a kde mas pripravny album? a uz som ticho. nerypem. :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat na sachtickach to je horsky hotel pri bb ;-)
Odpovedať
ako tak nad tym uvazujem, tak vlastne bombura je v brezne!!!... sa velmi ospravedlnujem. ale v bystrici nepoznam ziadny podnik. 8-)
Odpovedať
v bombure? :-D :-D :-D (ci ako sa to vola) PS: v LM hori sportova hala (zatial skoda 30-40 mi. Sk) - pocuvam spravy.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?