Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam v banskej bystrici :-)
Odpovedať
muma a kdeze to bude ta tvoja svadba? nejako sa mi to nechce ukazat, alebo to pred nami tajis, aby sme ti nezavideli .))) no kolko casu... malo casu! snazim sa zrelaxovat, ale niekedy ma tak stisne, ze az. ako keby som sa mala ucit na skusku, a strasne malo toho viem a termin sa blizi... uz som o tom kdesi pisala. len tu browsujem hore dole ako splasena a citam citam citam, co nemam, co mi chyba, co vlastne nechcem a o com nie som 100% presvedcena.... a cakam, ze ma nieco osvieti a mne vsetko pojde od ruky, alebo to ktosi za mna zariadi... :-D :-D :-D no. ale ved to nie je ani trosku na smiech. hlavne baby - ked sa vam nieco nebude darit, spomente si na mna, ako sa snazim chudnut, ale bezvysledne, zatial mam len kilo a pol dole a do mojich siat sa nezmestim... a nechcem ich za nic na svete menit! kupila som cez ebay a povedala som si, ze do nich schudnem, aj keby neviem co. a prave to neviemco sa stalo... :-x
Odpovedať
Profilova fotka
sharka to uz len tak kratko....a je ze kolko mam este casu =-)
Odpovedať
ahojte..len vas pozdravim..cakame na zvoncek a potom hor sa do prace.. akosi sa mi nechce..ale aj ma hlava boli..
Odpovedať
Profilova fotka
:-D shaarka... ja s teba odpadnem :-D ja si stae myslim, ze mam kopec casu ale ako vidim ani nie :-D
Odpovedať
ach jaj, chytam paniku... 67/7/18 dni, hodin a minut... moj odpocitavac je neuprosny... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
dobreee ranko, babkam prajem pekny dnik pri učení :-) a lea...ty aby si nemala veeeeela roboty ;-) ja idem dnes k lekarovi a nieco doma poprat aj ručne stručne :-D
Odpovedať
to asi nie..neviem ake tam maju zakony.. ja chcem bez ova,lebo niekolko rokov planujem byt v uk..aj s milym,takze ak porodim,tak automaticky ziska moje meno..a neviem si predstavit,ze by chlapec mal ova na konci :D
Odpovedať
Profilova fotka
stačí do Čiech?? :-D :-D :-D
Odpovedať
chod porodit do zahranicia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem dve teda snubenec je Poč takze kratke a ja Novakova takze budem Poč-Nováková a deturence budu len Poč... lebo moje meno detom nemozem dat...lebo tu na SVK sa vzdy deti volaju po otcovi. :-S by som chcela aby mali aj moje ale to nepojde =-)
Odpovedať
ta znacka je dobra..mam ju rada..aj zeleninku maju dobru x-) no ja budem mat bez ova..zatial to niektori ludia netusia,takze som veeelmi zvedava na reakcie :-D :-D :-D kludne mozes mat aj svoje,len sa budete musiet dohodnut,ktore budu mat deti..
Odpovedať
Profilova fotka
som nesmierne zvedava, co mi povedia tu v BR ked im poviem, ze si chcem nechat aj svoje meno =-) ako nerada by som sa vzdala svojho mena len koli svadbe :-) aj ked je to pre mna velmi dolezite rozhodnutie ;-) ty si beries meno svojho snubenca? inac k tym hranolkam, ja kupujem ,,radomu,, su fajne mam rada aj rybky od nich aj ked hranolky papam malo :-D
Odpovedať
no zavisi od toho aku znacku kupis..ja mam teraz tesco a nie je to akosi dobre..musim cosi ine..asi mc cain,ci ako sa to vola..to je dobre.. no my matriku uz mame vybavenu :-) a bolo tam dobre..sme si dobre pokecali..ziadny strach :-D nauky su uz tiez za nami..mali sme jednu sukromnu..a mozno este jedna bude..ten tyzden pred svadbou..uvidime..
Odpovedať
Profilova fotka
aj tu sa take daju kupit.. :-) robili nam ich na chate chalani draheho kamoši a poviem ti boli poriadne mastne...to je aj rozdiel aka znacka.. akurat pozram matriku =-) uz nam bude treba ist to vybavit a chodit na poučenia :-) vy to uz mate vyriešené vsak?
Odpovedať
no ja som si dala lososa s hranolkami..ale tu sa daju kupit take,co idu do truby,takze su zdravsie.. a mala som aj chlieb so sunkou a syrom cez den..a aj cosi sladke..a studene :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nooo len aby nebolo :-D poniektorym hostom :-p :-D prave som milemu urobila hranolky, taketo chutky ma =-) a som si zobla trochen som zvedava co sa ide robit so mnou :-p ty si co dnes papala??
Odpovedať
no este uvidim..zavisi od toho,aku latku budu mat..ale hadam cosi najdem.. no verim,ze aj tato dlzka bude stacit..zas o tretej rano nie je horuco :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha...uz som ich nasla :-) take ako cervena ciapocka mala sú ;-) velmi pekne. aj tie popolnocky su pekne..nechces nieco kratsie aby ti nebolo teplo? :-.
Odpovedať
hej..mam v albume ;-) popolnocne asi cosi uzsie..kukni do dalsieho..tam su hned v prvom riadku sa mi zda..hnede a sede..tak nad niecim takym rozmyslam..len strih a material musim premysliet..
Odpovedať
Profilova fotka
lea...a mas ich aj v albume? som si nevsimla idem kukuen =-) tie redove...a popolnocky budu ake dlhe ci kratke?
Odpovedať
ahojte baby.. tak vidim,ze niekomu uz prihara :-D ale nebojte sa..podstatne je odovzdat diplomku nacas..nie na kazdej skole sa da statnicovat bez nej :-N caly..potrebujem spodnicku pod redove,tie som kupila a len zuzit ich musim..a popolnocne musim komplet usit..najneskor v sobotu pojdem kupit latku..vyber je celkom dobry..ale nie vzdy maju,co clovek chce..
Odpovedať
Profilova fotka
čáááááááááááves holky :-) už som doma z práce...idem si zvrtnúť špenat mňam mňam dávno som nemala...a zeleninovu polievočku :-p a palacinky drahému lebo ten sa mi na špenat vyprdne =-) lorinko...budeš mi tu chýbať :-( aj ty pia... ale ja vás chápem, učte sa učte :-) lea...obálka už letí k vám :-D vlastne sa vezie :-p :-D dúfam, že bude aspon trochu podobná tým tvojím..dúúúfam =-) ok idemo variť ..
Odpovedať
caly...dik ;-) tie flasky sa mi s tym uskom fest pacia ;-) lori...tak uceniu zdar, prajem prijemne ucenie, ani ja tu teraz nebudem casto chodit...mam toho vyse hlavy =-) avojte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lori...neboj nic, budes v pohode :-) chod tam a uvidis, vsetko bude ok ;-) a prijemne pisanie diplomovky :-N
Odpovedať
Profilova fotka
caly...awoooj segra :-D ja som v noci bola v takom strese z tej krvi, že som ani nešla :-( ale hnes som sa preobjednala na stredu...tak snád to bude ok...i ked mám takú mešiu depku :-( :-| super..že vám to tak ide od ruky x-) ja sem ani nebudem chodiť tento týžden...lebo už mi začína prihárať :-p takže sa musím učiť a písať dip...mám z toho guláš a mám pocit, že to nestihnam... :-p ak bude niečo nové, tak šup napísať IP :-D lea..pekný týžden ti prajem :-D pia..aj tebe...a novotiny v albume sú supiš x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko baby.. :-) ja vas idem len pozdravit lebo pálim opat po úradoch...a potom do práce..no zhon..ale cez víkend sme toho urobili strašne vela okolo mojho obchodiku..elektrika natiahnuta zasekana a tak...pokracujeme dalej.. lorinko...myslim na teba, dufam, ze ti to dobre dopadne ;-) lea..tak sup sup do sitia tych tvojich redových :-N tam su pekne latky v UK??? ako to tam vlastne je z tymto sortimentom?? pia...no tie flasticky su originalne ;-) dobry napad aj tie tasticky no chutnučkéé :-D
Odpovedať
lori..hadam na tom balkone :-D streche :-D si mala aj ucenie :-p pia..toto sme spravili teraz este len..kedze sa to nestihlo vtedy.. ako zbiera sa to..a uz pomaly nie je co riesit..len ked sa pustim do sitia bude po volnom case..
Odpovedať
lea...no tak to mate fajn ;-) vela ste postihali, ked si bola doma ;-) mne tiez treba este spodnicku , ale pod svadobne saty... lori...no mala si isto pekny dnik, ked si sa tu cely den neukazala :-D dnes bolo ozaj krasne, som to vyuzila a "vycapila" sa biela velryba na strechu, ze sa idem opalovat :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
awooojte :-D len sa zdravím, aby ste vedeli, že žijem :-D ...pol dna sme neboli doma, takže teraz mám resty :-p takže idem písať dip. :-p zajtra skoro ráno idem na tu krv...tak držter palce....ale výsledky aj tak hned nebudem mať :-S krásny večer ešte x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?