Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
pripravy? tak uz 90% vybavenych..saty pre male druzicky su na ceste a pre velke objednane a uz sa siju..plus moje doplnky tiez objednane..este rozmyslam nad rukavickami.. no a popolnocne este treba usit a spodnicku pod redove.. takze celkom dobre to ide..
Odpovedať
to mas pravdu, ked prsi, tak sa super haja :-D inak, ako pripravy pokracuju? ;-)
Odpovedať
tu uz neprsi..ale je stale zatiahnute..ale kedze nemusim nikam utekat,tak ma to netrapi..aspon som si v poho dlhsie pospala..v horsom pocasi sa vzdy lepsie spi :-D
Odpovedať
juuj skoda, ze nie si doma =-) tu je fakt krasne pocasicko, :-)
Odpovedať
no tu dnes prsi..ale vcera bolo uplne super..
Odpovedať
tak ja som sa prave opalovala a zisla dolu zo strechy :-D a teraz sa idem ucit :-|
Odpovedať
ahojte baby..co porabate?
Odpovedať
halo :-S kde steeee? ;-(
Odpovedať
jasna vec, treba si dat :-D idem sa ja ucit, potom musim upratovat, tak peknu sobotku ;-)
Odpovedať
lori..tak si to uzi.. ja sa uz chystam do tek ikei.. pia..no vino mam aj ja rada..ale neodolam ani zopar dalsim druhom :-D
Odpovedať
lea...jedine vino pijem, a sem tam pifko, inak nic... lori...tak si to uzi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hello :-D ja o chvílu idme na opekačku :-D tak je šecko nachystané...idem si opiecť slaninku a kurátko :-D potom sa budem učiť a zajtra sme ani nepáchnem :-x lebo musím makať na dip. plus učiť sa...bo nič neviem a flákam to x-) tak sa tu majte pjekne celý víkend :-D
Odpovedať
aha..a aky alkohol mas rada?
Odpovedať
nie, lebo tvrde nelubim :-p :-D
Odpovedať
skusala si? :-D
Odpovedať
hruska a v tom druhom neviem :-D :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
a co v nich je?
Odpovedať
tie flasky mi doniesla teta, kupila ich niekde v trafike..a videla som take aj v Metre, ks za 40 sk
Odpovedať
no tie flasky mas uplne suprove..kde si cosi take zohnala? a tie kosicky su tiez skvele..z malych druziciek budu riadne damy :-)
Odpovedať
avooj :-)
Odpovedať
pia..ahoj..no o chvilu sa kuknem..ze co mas :-)
Odpovedať
caute kocice , ako sa mavate? ja mam zopar noviniek, tak mozte kuk do albumu :-) caly...inak, super latka na satky, budes uuuuchvatna ;-)
Odpovedať
tak pekny vecer aj tebe ;-) ja idem hladat na nete,co potrebujem.. a este raz dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby aj ja idem...este do mojho buduceho obchodiku :-D popisat co treba zajtra k elektrike kupit... tak sa majte papik lorinko...nech vam vyjde počko lea..posielam v pondelok paa
Odpovedať
tak pekny vecer..ja tu este co-to pobudnem..
Odpovedať
Profilova fotka
e-kočky :-D prajem krásny večer..idem žehliť a robiť si večeru...a zajtra se učiti a možno na opekačku :-D dnes tu bola burka...takže poriadne lialo...tak nevieme či sa bude dať založiť ohník :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lea...už to mám :-D u nás boli ovela lacnejšie :-N
Odpovedať
skopirujte si cely odkaz..lebo vidim,ze ten koniec aj tak odstrihlo :-N
Odpovedať
http://www.confetti.co.uk/category/vi...
Odpovedať
Profilova fotka
lea..nejde mi to otvoriť :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?