kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
pripravy?
tak uz 90% vybavenych..saty pre male druzicky su na ceste a pre velke objednane a uz sa siju..plus moje doplnky tiez objednane..este rozmyslam nad rukavickami..
no a popolnocne este treba usit a spodnicku pod redove..
takze celkom dobre to ide..
tu uz neprsi..ale je stale zatiahnute..ale kedze nemusim nikam utekat,tak ma to netrapi..aspon som si v poho dlhsie pospala..v horsom pocasi sa vzdy lepsie spi :-D
hello :-D
ja o chvílu idme na opekačku :-D tak je šecko nachystané...idem si opiecť slaninku a kurátko :-D
potom sa budem učiť a zajtra sme ani nepáchnem :-x lebo musím makať na dip. plus učiť sa...bo nič neviem a flákam to x-)
tak sa tu majte pjekne celý víkend :-D
baby aj ja idem...este do mojho buduceho obchodiku :-D popisat co treba zajtra k elektrike kupit...
tak sa majte papik
lorinko...nech vam vyjde počko
lea..posielam v pondelok paa
e-kočky :-D prajem krásny večer..idem žehliť a robiť si večeru...a zajtra se učiti a možno na opekačku :-D dnes tu bola burka...takže poriadne lialo...tak nevieme či sa bude dať založiť ohník :-D