Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
http://www.confetti.co.uk/product/fin... mozete porovnat cenu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caly...to akože si bola v chorvátsku včera? =-) ale len prstom na mape :-D lea...hej..my už mse boli v grécku 3 krát 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola vcera v chorvatsku a nasla som presne nas apartmanový dom kde sme boli..no a zistila som, ze zatial ziadne rezervacie :-D nemaju....mi chceme ist 30.maja a vratit sa 9.juna....dúúúúfam, že nevyblednem do svadby ]-( budem na zahrade pri kvetinarstve ležať od rana do vecera :-D
Odpovedať
lori..no cakala som take srdiecka :-p tu sa daju zohnat v tych svadobnych obchodoch,ale vychadzaju dost,ak nekupujes na akciu..alebo nejaku divoku farbu..
Odpovedať
lori..ty si sa mi zda,ze bola v grecku..uz sa blizime k tomu,ze vyberieme konkretny hotel.. ale chcela by som vediet,kolko penazi treba vziat,ak planujeme vylety a hotel bude s all inclusive..len nie kazdy ponuka lehatka na plazi zdarma a tak podobne.. ja idem zajtra nakupovat..ak bude schopne pocaise..
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som mala dnes nutkanie oplieskať na taky zostihlujuci krem...že nový od vichy :-| ale co ja viem.,...už som skusila kadeco a zazraky nic....len cviciť mi treba a bude... však krasna aj ja vravím.. :-D lorinko...ale aj tie srdiečka..ja ich poznam a su fajnééé..take presne som najprv uvažovala...ak zozeniem budú x-)
Odpovedať
Profilova fotka
lea :-D ja som dnes chcela čosi oplieskať :-N ale nič ma neohurilo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
caly...nááádherná lááátka :-D nemám slov :-x ja už som srdiečka tiež priadla ;-)
Odpovedať
caly..krasna je ta latka x-) x-) lori..nemozem,ved bude treba zaplatit aj hostinu..takze musim tam opatrne =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lea...tak ju chod rýchlo oplieskať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
helouu :-) no kde su tie faaaaajneeeee srdiecka??? :-p :-D tak ja pridavam tu latku uz aj ;-)
Odpovedať
ahojte baby..tak ja by som do dvoch tyzdnov mala dostat saty pre moje male druzicky :-) a idem pokukat ebay..dosla vyplata,tak potrebujem este nejake doplnky x-) lori..no som zvedava =-)
Odpovedať
Profilova fotka
nazdarooovie :-D idem odfotiť tie srdéčka a pridať do albumíku x-)
Odpovedať
patazena, ja neviem, ci netrpim dyslexiou, ci niecim podobnym, ale tvoje meno stale precitam najprv ako pritazena (priťažená) a az potom sa zaseknem, ze to je piatazena :))))))))))))))) tak prepac :-D a zavidim vam ucenie, ja som uz davno po skole a kazdy den chodit do prace je to najnudnejsie, co mozte zazit. neverila som, chcela som byt uz po skole, ale je tro fakt hruza... stereotyp jak svina. ci je pekne, ci je skaredo, ci vas nieco boli, alebo mate chut upratovat... byt sukromnikom ma vela vyhod... asi si dam zavazok - povrat sa raz tym smerom... 8-)
Odpovedať
avojte zienky ;-) prajem pekny dnik, ja sa este doliecujem dnes, a ucim... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
awooojte babule x-) caly...ja sa teraz okunam, že si na mna hrdá x-) :-D ...dufam, že to bude v poho x-) ...aj ja si idem zacvičiť teraz ráno, lebo potom fičím posledný krát do školy :-N lea...ja necem vodku...my budeme mať enem vino...tvrdé ee :-p ..to si každý može objednať, ked bude chcieť x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
lori..tak prijemne ucenie.. caly,sa ozvi,ze ako sa cvicilo.. ja utekam pokukat ponuky v obchodoch..hned v prvom som bola uspesna a nasla som nasu vodku zas v akcii..ak by ste chceli triumph 0,7l..tak v bille maju po 149 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
papi lorinko...a dobru chuť...inač v pondelok ti už teraz drzím palce..a som na teba hrdá x-) nech vieš co je ti a preco si tak casto chorka.. idem si zacvičkať trochen..
Odpovedať
Profilova fotka
caly...ja nič :-p ..ja som bola dnes v knižnici...potom sme boli škečkovať s chlopom v potravinách....a teraz idem robiť zapekaný kaleráb so sejrom a jarnou cibulkou :-D :-D a kooonečne som sa objednala na krv...takže v pondelok nabehne,..sa bojiim..ale snas bude všetko ok ;-) lea...aj mne...ale mám tolko toho so školou, že nestíham prípravy na svadbu :-p ja sa dnes odporučam...lebo idem variť večeru...a ešte čosi prečítať na zajtra do školy x-) pekný večer x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak jasné :-) ja som si len vysnívala dievčatko tak preto.. čo ste varili?
Odpovedať
no najvacsi problem a stres mi robia tie oznamka.. inac..caly,ak by mali,tak stacia 2m ;-) mily cosi zohnal,ale oranzovejsie.. ja deti nechcem vidiet este tak skoro..stacia mi v rodine :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne je jedno čo bude...len nech bude :-D ale až za 3 roky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D nejaka babuľka by mohla byť..chcem dievčatko a mojmu sa do rana sníalo, že ma syna a tak...no už nočné mory :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caly...to aj ja cem takého bratranca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lorinko..to je skvely napad..ja by som zase prijala antialergicke periny :-p asi to niekomu navrhnem... mi mame nabíjacie baterky v tom a dal mi ho za 20sk moj bratranec :-D :-p on je zlatý...symbolická cena..ale on má lepší :-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lea...nemboj...všetko stíhaš :-D
Odpovedať
lori..no to by si vela chcela..ze mame vsetko :-N :-D :-D :-D este dost toho chyba..a snazim sa to cim skor obstarat,lebo mam uz nervy.. popolnocne si idem sit a minuly tyzden som zacala vymyslat iny styl siat :-N takze hroza to so mnou.. caly..no to som zvedava,co sa teda podarilo :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caly...hihi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
odfotím ale zajtra ako aj ty ;-) baby mat taky divny pocit inač..volako mi býva zle tak ťažko na žaludok a pritom jej dietne podla lekara...a hlavne rano a na obed... :-S no uvidime či prídu :-D to by bola teraz poriadna sranda keby som bola v tom....všetko naraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caly...my ten náš šiťacky fotak ani nemožme dať nabíjať...len na baterky ]-( ...ozaj...najeký hosť by nám mohol darovať foťák :-D lea...takže ešte šaty nemáš...uff...ja som myslela, že už máte všetko :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?