Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
ahoj lori..no ja som sa celkom dobre vyspala.. saty mam stale tie iste rezervovane..ale chcem ich zmenit..no moje konecne rozhodnutie uvidite vo svadobnom albume :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
brééé rááánko :-) ja som dnes mrtvou vodou obliata ]-( ..bo som v noci zas nemohla spať 8-( :-( .... caly..tak ako bolo? =-) :-N lea...tak idem pokukať, čo máš nové...a šaty nakoniec ktoré budú? =-) :-N
Odpovedať
baby,tak som pridala este jedny saty..tie troje,co som predtym skusala v salone vanessa,som akosi neodfotila..ale pridam obrazky,ak sa mi bude chciet :-D
Odpovedať
skusila si sa spytat v teme nitra?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame mat svadbu 26.7. 2008. PKO Nitra, salonik, a niekto ma mat v ten den svadbu dolu v sale? JE tu niekto taki?
Odpovedať
Profilova fotka
lea...knazi su niektorí velmi ludsky a niektorí to prehanaju....ja som si naivne myslela, ked som vchadzala do miestnosti, ze pojdem k nasmu ale bol to nejaky cudzí...ale co uz... o.k. idem do sprchy a spinkat.. pa pekny vecer a myslite na mna zajtra ;-)
Odpovedať
ahoj caly..nie..bol to piatok..len mi posunuli let a hrozne ma nastvali..budem musiet asi zmenit spolocnost.. no ja som sa tiez stretla s roznymi knazmi,kedze som chodievala casto na spoved..teraz akosi moc nechodim..ale po svadbe budem musiet poctivo zacat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lea...a nemala si ist v sobotu?? =-) ci som si to zmýlila??? baby ja idem zajtra na birmovku :-. sama sebe :-D tak idem rozýmať... dnes som bola na spovedi a to keby ste poculi ako ma farar vyvadil, ze smilním ked byvam so snubencom...a naopak mojho snubenca druhý pochvalil, ze nie je na krku rodicom ale, ze byva so snbenicou... ]-( no taka som rozladená z toho... ale tak prezijeme :-) ked uz tam musim ist... ja si myslim, ze pocasie bude kraasssneeee :-p si to jednoducho myslím a bude... ale kafa...dakujeme mamke :-D no nic idem ja do sprchy a prichystat si nieco na oblecenie.. :-)
Odpovedať
ahojte..tak uz som spat v londyne.. o pocasie sa zatial nebojte..tu je ovela horsie..a navyse vie slnko vyjst aspon na foteni..co som citala vo svadobnych albumoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caly....tie šatky budeš mať krááásne :-D pia...tak prijemnú oslavu...a z učenia si nič nerob...ja som dnes ani nemrkla.... :-p shaarka...ja sa hlásim :-D ...boji..boji...že bude skaredo...ja budem škaedá...a pod. strahy :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no vazne ;-) mamka asi nic, ale ja by som si dala fajne cervene vinko :-D :-D
Odpovedať
vaaaaaaaaaazne? tak to mi odlahlo... ))) co pije tvoja mamka? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Shaarka, ja sa tiez bojim, ze bude prsat, ale moja mamka uz objednala na 5.7. pekne pocasie ;-) :-D :-D a kedze to mate v ten isty den, tak sa s vami o neho podelim 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
no co baby, ktora z vas ma starost o pocasie? ja sa tak hrozne bojim, ze bude prsat.. ze az. kto sa boji tiez? a kde su nejake dlhodobe predpovede? skoda, ze nikto nemoze zarucit, ze bude pekne... ci ano? :-D :-D :-D
Odpovedať
caute kocky, dakujem za komplimenty ;-) chceli sme take pekne elegantne ;-) o hodinku ideme na Oravu, draheho babka ma 70 tku, budeme tam cely vikend, tak sa isto "preucim" :-p mam z toho uz stresy, ako to postiham, ako to vsetko bude ;-( pekny dnik Vam prajem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko... :-) lorinko..takze v salone super, uz mi aj poznacili kolko sa budu saty skracovat, a dali suknu do stavu aky sa mi paci...chcem co najednoduchsie takze museli vypustit volany a take ee ruze :-| dat prec.... katka...nemame oznamka, kameru, starejsieho a koselu mlademu ale to buduci tyzden vyriesim a ostatne mame vsjo....dufam :-D shaarka..aahhhaa, tak to bude parada :-D sa nasmejete.. x-) idem pracovat kvety volajúúúú :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pia...krásne elegoš a romantikuš oznamká :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lea...tak ti prajem príjemný návrat do londýna x-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
awooojte... :-D idem pokukať čo máte všetky nové v albume... caly...takže si dobre pochodila v salone :-D katka...volali sme tomu prevádzkarovi...strašne je divný :-S ...a zajtra by sme sa tam mohli ževraj prísť pozrieť...lenže chlop je chorý, tak neviem...ale možno pojdeme....a že peniaze stačí až potom doplatiť, ale chlop chce aspon polovicu dať už teraz, nech to má z krku x-) pia...idem kuknúť na oznamká...tak čo, ako ideš s učením? :-D shaarka....to ti neporadím :-|
Odpovedať
caly8, no... na tombolu. peniazky chcem zbierat do prasiatka, za veselu tombolu (vid temu Tombola), nebude redovy.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem pisat :-| myslela som oznamenia
Odpovedať
Profilova fotka
Caly...uz nam dosli vsetky oznamnia ;-( 100 sme objednali a uz su vsetky rozdane. Musime doobjednat. Tu do UK si to nechcem dat posielat tak pockam na ne kym pridem domov v maji. Myslela som, ze 100 bude v pohode stacit...a vobec nie. To si spomenies na takych ludi, co Ta najprv ani nenapadne. No viac ako polovicu veci uz mame vybavenu ;-) vam co este treba?
Odpovedať
zajtra o pol druhej..len sa mi moc nechce..este ani pobalena nie som a rano este musim utekat do mesta..
Odpovedať
Profilova fotka
lea...a kedy uz letis? sa ti nechce ani vsak?? :-(
Odpovedať
caly..zajtra poobede alebo dalsi tyzden by mala byt..takze mi to bude musiet mily poslat :-S
Odpovedať
Profilova fotka
pia.....jeej, že akeee romantické..no nadhera :-) sa vytesuuuujj :-D x-) mna dnes v salone potesili, mam pekne bolerko a dali mi aj srdiecko farby siat na obrucky alebo na pierko pre zenicha :-D no krasne.... lea...tak ty si sikulka naooozaj uz mas toto vsetkoo??? :-N a co zohnala si tu stuhu na oznamka?? shaarka...tak to ti veru neviem..mozno nejake darcekove predmety kde predavaju...skus sa tam informovat ci to nevedia objednat alebo tam kde predavaju keramiku... a to naco budete potrebovat??? =-) som zvedavec :-p
Odpovedať
caute baby, tak konecne po dlhom case... velmi do tejto temy nechodim, lebo ma deprimoje, o com sa bavite a co vsetko uz mate nachystane... :-D ale teraz potrebujem poradit, lebo som nadabila na neprekonatelny problem... zhanam co najvacsie gycove prasa - pokladnicku sporitelnicku. najlepsie biele, alebo ruzove, keramicke alebo sadrove... na sposob toho, co bolo v Pupende... nevideli ste niekde take? dik za pomoc... 8-)
Odpovedať
ahojte baby..tak oblek a vesta su uz doma..a dokonca aj svadobna spz 8-) a podarilo sa mi kupit latku na saty pre druzicky a pre moju mamu..a zohnala som aj krajcirku,co bude sit tie druzickovske saty..normalne som rada...dalsi tyzden tam ide mily a zajedna to..kedze tu nemam ani jednu druzicku..
Odpovedať
caute kocky, akurat som dosla k drahemu do ziliny, uz mame oznamenia :-) tak sa vytasujeeeem ]-( aky mate dnik? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj katka :-) ano uz som si vybrala x-) akurat ich idem dnes vyplatit...teda zalohu :-D o chvilku odchadzam su to tie posledne co mam v albume..tak som rada, ze aspon to... inac dnes nam volali koli obruckam...takze take ako chcem ja sa nedaju vyrobit tu...upresnim v Zlatokove lebo nemaju na to pristroj...alee mne sa tam este jedny pacia tak budu hadam tie...no buduci tyzden pojdeme opat tam a uz sa dohodneme na pevno....dúúúúfam.. ty ako?? co a ako pokracujes?? lorinko....dakujeem...duufam, ze sa uz mozes sustredit na ucenie :-D ???
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?