kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Caute babky :-) ako sa mate?
Lori...verim Ti, ze si sa tak vytocila ]-( ja by som bola na to podobne. Je to strasne, dnes ludia myslia len na prachy a zisky a na ludske hodnoty zabudaju. Vobec neberu ohlad, ze je niekto chory...proste do roboty. V niektorych firmach beru ohlad, to mozem povedat za seba, ale inak co pocuvam od ludi, je to hrozne :-(
Caly...uz si sa rozhodla pre svadobne saty?
caly...už som mu napísala aj výhražné smsky :-D :-p ....a on že lásenka...ved mi nieje tak zle...a blá blá.... :-p ...to sú muži...oni si mylsia, že sú nenahraditelní...a že práce je prvoradá a telo sa s chorobou samé vysporiada ]-( :-(...ále...už som poupratoval celý byt...takže ten najvaščí jed ma prešiel :-N ....
a on pracuje ako chemický technolog v slovnafte x-)
chcela som sa ísť učiť..ale ešte sa mi nedá sústrediť :-p
caly...tak držím palčeky, nech všetko vybavíš ako sa patrí :-D
dobré ránko :-)
lorinko...tak to ti poviem, ze je na nervy...ja som sa nachodila chora do roboty a si predstav,ze viazes kyticku a tecie ti z nosa :-( no neprijemne...tvoj drahy bude mat dnes tazky den..ho uz teraz lutujem :-.
co on vlastne robí?? myslim, ze si to tu uz pisala :-) hmm??
ja dnes idem riesit vodarne a hygienu ale telefonicky lebo je nestrankovy a poobede pojdem zaplatit zalohu za satky x-) takze sa budem vozit na auticku pol dna :-D
caly...nebrala som antibio...ja som nebola u lekára...pokila nemám teplotu...tak k nemu nechodím... :-p ....teraz to dostal chlop...a celú noc len smrkal...a dnes si chcel zobrať dovču...ale nedali mu...takže mám poriadne nervy ]-( ]-( chorý sa trepe do práce....čo si oni myslia....že keby teraz ležal so 40 teplotami tak tam aj tak musí prísť??? ]-( ]-(
mám také nervy, že musím ísť upratovať, aby som to zo seba striasla.....a až potom sa možem ísť učiť...inak by som sa na nič nesustredila ]-(
ale inak všetkých pekné ráno :-D
caute zenicky, asi uz hajkate, ja som teraz dosla z toho Pljuscenka, bolo dobre, ale som trosku sklamana, myslela som, ze predvedie toho viac, ale inak bolo dobre ;-) sladke haji, zajtra cestujem do za ;-)
lorinko..aj mi sme teraz dorazili domov =-) boli sme na tom obecnom a v piatok mi treba kataster absolvovat atd.
vodarne a elektrarne...no potesi :-| inac dufam, ze sa ti nevrati choroba ]-( to by nebolo dobre...a brala si aj antibiotika? mala si aj teplotku? sem tam treba preliecit ked sa to casto vracia aj antibiot. =-) no dúúúúfam, ze sa to nevracia =-)
ja som prave supla tie stehna do rury uz bolo na case lebo by som ich mohla zajtra vyšmarit...a len tak na soli ich robím..to je dietne a fajneee :-p
brokolicu nam dnes ponukla mamina moja..tak sme jedli z jedneho taniera :-D s drahym...nácvik :-D :-p
idem este kuknut nejaku predlohu najomnej zmluvy..
caly...tak ty si už otukaná schopná deva :-D
práve sme došli z nákupu :-p ...pojdem si zas zapiecť brokolicu so sejrom :-D ....stále mám taký divný pocit v nosohltene ]-( ]-( ved už som vyše týždna chorá.... ]-(
caly...to mi je luto, aj ja som mala jedneho havka pred rokom a pol a ju zrazil autobus ;-( ale uz mam noveho , tak si este zariadis nejakeho :-)
musim bezat. tak zatiiim ;-)
lori..paaaa
pia..no vies co =-) si uzijem s nim ti poviem :-D 8-( ale je vtipny ho milujem za to :-D
idem aj ja tak si to uzi vecer paa idem uradovat :-(
no lorinko...ja uz som otukana az az...uz som podnikala raz ale nie takto len nejake sprostredkovanie poistenia...poviem ti to mna vobec nebavilo....ale zato toto je to co chcem robit x-)
inac aj ja som mala male plemeno americkeho kokerspaniela ale uz mi umrela na starobu :-( v auguste minuleho roku ;-( mojaa laska velka Lycka..
ale este budem chciet urcite havinka a takeho ako bola ona x-)
caly...ti verim, ze mas toho vela, a tie podmienky co teraz clovek musi posplnat, tak je toho pozehnane, aj co vlastne treba vybavit...drzim ti prsty, aby si to do toho 1.juna postihala ;-)
lori...no na druhej strane, nie je to zase az tak vela, a ja som svojou nemam ziadne problemy nejake, zeby som chodila po veterinaroch... resp. zo zaciatku som s nou chodila na vsetko mozne, do salonov a tak...ale teraz uz pohoda ;-)
ja dnes musim urobit stehna lebo uz ich mam od vcera v chladnicke :-S a moj chlop mi viete co na to povedal..??
,, ze on dnes musi urobit to medzi stehnami....,, :-D :-N
caly...aspon sa otukáš...a bude z teba jedna schopná žena :-D 8-) ..mne by bolo treba niečo takéto...ja stále neviem, čo po škole....už mám z toho depku :-|
pia...uff...je to dosť...ale ja som si myslela, že aj cez 10 :-p ...takže to nie je až také zlé...ale zas ževraj sú tieto malé plemená náchylné na choroby...a stále treba chodiť po veterinároch.... :-|
pia...ti poviem vobec ma to nebavý...tato birokracia ]-( tam sto korunovy kolok tam dvesto...no picne ta...a s tymto domom to len bude sranda...mi musi projektant nakreslit cely objekt ten musi schvali stavebna komisia na obci ci to mozem vyuzivat na podnikatel.ucely a debiliny...potom este hygiena a pod.
som si nahlasila, ze chcem otvorit 1.juna prevadzku (na moje meniny :-D ) tak dufam, ze to stihnem =-)
caly...takže tebe sa ten biznis super rozbieha :-D gratulujéééém...nech ti to všetko dobre dopadne :-D
my si robíme zálusk na iných chlopov...ale našim to nepocedz :-D :-D
ideme len škrečkovať potraniny....lebo máme prievan v chladničke :-D :-p
no babyyy :-p ze aky sexi chlop.. :-D
tak paradne vyzitie dnes pia... ti zavidim =-)
lorinko...ides si kupit nieco krasnee??
ja som sa dnes zaregistrovala na zivnostenskom urade...takze uz mozem nakupovat tovar a farby na malovanie a vsetkoooooo :-D tak tak..
este ideme koli stavebnemu volaco na obec na dom ktory mam na podnikanie k dispozicii :-|
lori...v pohodke, :-) akurat este nieco opakujem, lebo ma prist neter, a idem s nou este do mesta, velmi sa mi do tej kosy nece :-|
havko pri lezka v novom koterceku, uz v nom chce byt :-D