Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
pia...možno sa do teba buchne sám pán ladu :-D :-D
Odpovedať
jaaaj, tak tiez pokupte same mňamky :-D no paradnica, vsetkym padnu sanky, ked ma uvidia :-D :-D :-D zajtra uz uvidim oznamenia, tak sa tesim, viac ako na draheho :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mne ide o 15. aj niečo bus.... ;-) takže večer bude z teba parádnica :-D
Odpovedať
jo jo som tu ;-) sijem si akurat gombik na kabatiku :-D chcem vecer zobrat ;-) ty sa kedy chystas za muzom? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pia...si tu? :-D ...večer ti prajem príjemné vyžitie :-D
Odpovedať
ok, ;-) sice ja vecer idem na toho Pljuscenka... :-) tak zajtra, papap :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pia..páps...ja tu ešte chvíli pobudnem...a potom idem za chlopom...a nakupovať...ale večer sa dovalím :-D
Odpovedať
lori..idem kuknut ten odlozeny pripad, este pidem :-) tak zatim
Odpovedať
ja musim nahlas, inak by som sa nenaucila ]-( a najlepsie, ked nie je nikto doma, chodim po dome s papiermi v ruke, a trpim samomluvou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty sa učiš nahlas? =-) :-N ...ja potichu :-x
Odpovedať
je umenie rychlo a dobre navarit :-D :-D :-D snad nebudes chora hmmm... mna tiez od rana pobolievaju uzliny, a aj uz nevladzem rozpravat, z toho ucenia, kedze mi vkuse usta chodia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
že aké rýchle občerstvenie :-D :-D dokelu...ja mám dosť...zas mám taký divný pocit v hrdle... ]-( ]-( ]-( ved som doteraz bola chorá...snád nie znova =-) ]-(
Odpovedať
juuj, cestoviny s morcadelou zboznujeeem :-D rychle a dobre jedlo ]-( ale nie, boli tam halusky s kapustou zo vcera, tak bolo toto :-D a oco si zalial wifon :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nakoniec som si spravila cestoviny s morcadelou...nič moc...ale už som umierala hlodom :-D a ty? niečo ste si s ocinom ukuchtili? :-N
Odpovedať
:-) jo jooo varila si dnes nieco? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pia...tak sme na tom rovnako :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
lori...akurat som prisla, uz mam dost na dnes :-D uz sa mi nece, idem kuknut odlozeny pripad :-N
Odpovedať
Profilova fotka
pia...ja už tu trčím :-D ...nejak mi to nejde do hlavy...ale zhruba viem 5 otázok za dnesšný den...ale ešte to treba zopáknuť :-|
Odpovedať
Profilova fotka
pia..oki...platí :-D
Odpovedať
lori...idem ja nieco kuknut do kuchyne, lebo uz oco snori, co mame jest...tak prijemne ucenie, stretko o 14.00 :-D
Odpovedať
hej, mas pravdu chcela by som byt :-D ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
chichi :-D ...pchéé...ved ty si tiež :-D :-p
Odpovedať
dobru chut ;-) a daj si do tela, ty ma series , ze si taka chuda :-D ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pia... :-D :-D ved jasné... idem si niečo kuknúť na žrádlo.... :-p
Odpovedať
ale nooo, zalezi aj od toho kolko ma jedna otazka stran ;-) napr. teraz som mala jednu otazku na 3 strany, takze pohoda...niektore mam aj na 7 :-| ale tie si nechavam ako ceresnicku na zaver :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chcela ísť nakúpiť...lebo doma nič nemáme...ale pojdeme poobede s chlopom..pojdem ho čakť do práce...ale až na 16tu :-) takže tu chvílu pobudem a pádim sa učiť...lebo ma sereš...že ti to tak ide :-D :-D
Odpovedať
no vidis, mas cas na ucenie :-D u nas je tiez hnusne, ale neprsi... :-S a ja sa chystam dnes do mesta , chcela som popozerat nejake lakofky ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
pia...zmena plánu...mamča volala, že v BA je otrasne...prší..tu neprší...takže ostávam doma...a pojedm sa učiť :-p
Odpovedať
lori...tak prijemne nakupy, kup mi nieco sladkee :-D mam strasnu chut.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa práve chystám do mesta..nakúpiť zeleninu a vovoce :-D ...takže učenie už nič moc :-| ...ale v buse si to budem čítať :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?