kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
jaaaj, tak tiez pokupte same mňamky :-D no paradnica, vsetkym padnu sanky, ked ma uvidia :-D :-D :-D
zajtra uz uvidim oznamenia, tak sa tesim, viac ako na draheho :-D :-N
je umenie rychlo a dobre navarit :-D :-D :-D
snad nebudes chora hmmm... mna tiez od rana pobolievaju uzliny, a aj uz nevladzem rozpravat, z toho ucenia, kedze mi vkuse usta chodia :-D
že aké rýchle občerstvenie :-D :-D
dokelu...ja mám dosť...zas mám taký divný pocit v hrdle... ]-( ]-( ]-( ved som doteraz bola chorá...snád nie znova =-) ]-(
juuj, cestoviny s morcadelou zboznujeeem :-D rychle a dobre jedlo ]-( ale nie, boli tam halusky s kapustou zo vcera, tak bolo toto :-D a oco si zalial wifon :-D :-D :-D
ale nooo, zalezi aj od toho kolko ma jedna otazka stran ;-) napr. teraz som mala jednu otazku na 3 strany, takze pohoda...niektore mam aj na 7 :-| ale tie si nechavam ako ceresnicku na zaver :-D
ja som chcela ísť nakúpiť...lebo doma nič nemáme...ale pojdeme poobede s chlopom..pojdem ho čakť do práce...ale až na 16tu :-)
takže tu chvílu pobudem a pádim sa učiť...lebo ma sereš...že ti to tak ide :-D :-D