Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
katka 0209 s tym som uz zmierena, že chudnutie je na cely zivot ale neviem si predstavit ze dik uz to nebudem a ono nebudem jest...drzkam si palce ale ktovie ci ja to dokazem... ja som si robila srandu z tym babulkom ale ako pises, vsetko je mozne... cmuk, len som tu zakukla na sekundu papa
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby :-) ze dieta...tak to ja som na diete stale aby som si udrzala vahu :-N len pozor, nie ze dieta par mesiacov a potom zase zacnete jest...to zase naberete naspat :-S takze ked chcete schudnut a potom si to aj udrzat tak to je uz upravena strava na cely zivot :-( ale ja som si na to chtiac-nechtiac uz zvykla... lea...a aky je to dovod? to vies exotika je draha, ale nam to nevadi :-) slavulik...co si prinesieme? urcite kopec fotiek, suvenirov, kadeco...a babo? to asi este nie :-N ale mozne je vsetko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lea - no druhy tyžden mi nevyhovuje, do ritule, idem na vychod a vies ako tam je na sviatkach, len jes a jes, uz som s toho teraz na nervy..a prave my kamoska pisala ze schudla 7,5 kg za mesiac mna asi odvezu aj ja chceeeeeeeeeeeem..co robim zle, ja nic nebudem jest a bodka.. katka no budeme na teba mysliet a co piekne si prinesiete - babo? haha robim si srandu...
Odpovedať
ahojte..tak uz len va dni v praci a potom dva tyzdne volna x-) 8-) ale tie prazdniny chcem vyuzit naplno..tak nebudem dlho vyspavat..a budem sa venovat ako uceniu,tak cviceniu a relaxu..nech je to potom vidiet,ze som mala prazdniny..a samo,ze sa nesmie zabudnut na pripravu na sviatky.. slav..no chudnut sa bude..dalsi tyzden..ale uz teraz si davam pozor..no rozhodla som sa,ze sa na vahu postavim az v pondelok.. kati..ja som vlastne v usa uz bola..ale ja mam taky ten iny dovod preco tam chcem ist..a toho sa stale drzim..no kludne by som brala take seychelly..drahe ako fras..ale vyzera to uplne skvele :-) ved ked vyrastiem,tak si mozno doprajem :-D a ja nemozem bsediet dlho na jednom mieste..a preto treba vyberat tak,aby sme mali kade chodit..esteze manzel je rovnaky v tomto :-) tak 27. budem tiez mysliet na vas,nech stastne doletite a mozete si uzivat krasne chvilky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lea...Ty si uz ako origos anglicanka :-) tu v robote prevazna vacsina mojich kolegov chce tiez navstivit Ameriku, neviem, co na nej take obdivuju =-) ale vela anglanov tam chce ist, teda z nasej roboty urcite...no prave my sme si vybrali Dominikansku Republiku a aj taku cast tam kde nebudeme kazdy den len na plazi lezat...chceme pozriet jeden ostrov zevraj je prekrasny a dufam sa mi splni davny sen a zaplavam si tam s delfinom x-) slavulik...jasne, ze su aj dolezitejsie veci, to urcite :-) a letime 27. aprila
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babulky.. nebola som tu dlho, lebo mam vela robotky v praci, ale nedalo mi kuknut ako sa mate co noveho riesite... katka 0209 držkam palceky, nebojaj obrucky budu pieknucke...vies niekomu sa postasti a ma to krasne niekto ako my nie, ale uz sa nad tym netrapim, nie je to az tak dôlezite, su dôlezitejsie veci som si povedala..aj ked som to chcela mat tip top ale vidis ako sme dopadli :-( kedy presne letite hm? nech vam drzkame palceky... lea...no sup ideme chudnut ta ne...
Odpovedať
kati..je to ostrov jersey..a hotel je miramar..ideme len na predlzeny vikend..presne,ked vychadza vyrocie..dlhsie si dovolit nemozeme,kedze chceme aj nieco insie a navyse polovicka sa musi na jesen vratit do skoly a to bude potom kazdu chvilku doma.. aj hotel mal byt iny,ale zhodli sme sa,ze na nom az tak nezalezi.. a svadobna? no to este nevieme..ale urcite to raz dozenieme a pojdeme niekam na tyzden..len my nie sme typy,co budu vylihovat na slnku niekolko dni vkuse..ale mozno sa mi splni prianie a svadobnu si doprajeme v usa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lea...kde je to presne ten vas hotelik? to idete kuknut plaze v Anglicku? Kolegovci mi vraveli, ze maju velmi pekne plaze len musi vist aj pocasie k tomu. A na ako dlho idete? To budete mat ako svadobnu cestu ci tu planujete inde?
Odpovedať
katka..tak sa nezabudni pochvalit,ako ste dopadli.. my sme si vyberali zlatnika na zaklade odporucani..zistovali sme dlho,ze kto je dobry..kedze sme neboli akosi nadseni ponukou..napr aj sestra ma pekne vygravirovane obrucky a to vobec nedavali robit vo vacsom meste.. myslim,ze niekedy je to o stasti na koho sa natrafi.. budeme na st. brelade's plazi,jersey..vraj je velmi pekna..tak som teda zvedava..a dali sme si aj ten lepsi vyhlad..tak ohodnotime..nie je to ziadny luxisny hotel,kedze zas mame limity..ale podstatne je,ze si oddychneme..a v hoteli nechceme travit volno,kedze ostrov je maly a da sa v poho pobehat :-) len este auto zarezervovat..ale to az zas,ked cosi nasporime..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) lea...na cene gravirovania mi vobec nezalezi len aby to bolo pekne spravene...dnes sme boli v zlatnictve kde nam aj robili obrucky a dali sme si to vygravirovat tam...dufam, ze nesklamu lebo obrucky urobili krasne...buducu sobotu by mali byt hotove tak dufam, ze to spravia pekne. zalezi asi od zlatnika lebo slavulik si nechala gravirovat na Slovensku a pisala, ze je to otras. zas Ty a Janja ste spokojne...boli sme dnes aj na nakupoch lebo svadobna cesta sa pomaly blizi ;-) a vy kde mate rezervovany ten hotel? prajem este pekny vikend :-)
Odpovedať
ahojte..tak uz mame rezervovany hotel na jul x-) uz len auto rezervovat a manzelikovu drobnost kupit a mozeme ist 8-) janja..tak to aj u nas v rodine v tom obdobi pribudne clen..tak uz viem o daslom :-) inac,u nas doma vsetci oslavuju nieco v juni..okrem mna :-N a to sme 6clenna rodina..takze 5clenov oslavuje..jeden dokonca dvakrat :-D asi za mna :-D kati..v ziline sme si davali vygravirovat..nebolo to asi ani drahe..ale neviem povedat,kedze sme davali u sukromnika robit obrucky..ale na fotkach v pripravnom albume by to malo byt vidiet ;-) teda aspon trosku..ale mozem kuknut,ci nemam nejaku dobru fotku v pc..a pridala by som.. neviem ako anglicania graviruju..ale asi by sol volila slovakov..len si zisti,kto ma dobre ohlasy..aby ste neboli sklamani ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem baby za vase info :-) slavulik...tak to by som bola riadne nestastna preto mam z toho obavy, ale baby co tu pisu, maju pekne. Asi skocim do toho isteho zlatnictva kde nam aj robili obrucky. lea...vy mate obrucky zo Slovenska alebo z Anglicka? janja... k tomu Egyptu...my sme tiez nad nim chvilocku rozmyslali, ale potom sme sa rozhodli pre cistu exotiku, sme sa rozhodovali a to dlhsiu dobu medzi: Mexiko, Kuba, Jamaica, Dominikanska, Male Divy a Kena a tak nakoniec zvitazila Dominikanska x-) o Egypte je zname, ze tam mozes mat zaludocne-crevne problemy...ja som ich vska mala ked sme boli v Turecku. Prvy den mi bolo total zle, migrenu hroznu a len som vracala. Lekar dosiel na hotel a zobral ma do nemocnice kde mi dal infuziu a po nej mi bolo uz fajn. Takze prvy den som skoro cely stravila v nemocnici :-( ale priznam sa, ze v takej luxusnej som este nikdy nebola ;-) este ze sme mali zaplatene poistenie lebo inak by sme sa asi nedoplatili :-. malinke sa Ti hmiri x-) to musi byt super pocit ;-) :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček :-) katka, my mame vygravirovane meno a datum svadbicky, ale sme nespokojny, to je tak skaredo vypisane ze az..ako babenky pisu, zalezi od firmy ako ti to spravia, mne to urcite nerobili speci strojmy ale rucne to je aj vidno a zaplatili sme za to nehorazne peniaze...ak mam byt uprimna, aj sme to vratili prerobit, lebo to nebolo ani vidno ci som vydata 26.8 alebo 20 a rok ani nehovorim katastrofa...ale chceli sme to, nemyslela som na to ze to bude zle, ani ma to nenapadlo, lebo ked som videla druhych ako krasne mali vyrite tak to bola parada a ja dik katastrofa...drzkam palceky, nechcem ta odradit, len som pisala pravdu... janja, no dnes ma malinke asi svoj dnik, tak sa hra, obdivuje krasu bruska, zachvilku sa mu to koci, tak kukikuje co este nestihol objavit :-) len si to piekne uzivaj :-)
Odpovedať
lea, termin mam 19. júna. takze este casu dost. Juuuj ale dnes sa tam male nejako extra vrti :-D
Odpovedať
ahojte.. kati..my tiez mame vygravirovane..ale len datum..a je to spravene velmi dobre :-) sice mame hrubsie obrucky,no sestra ani nie..a ma tam nielen datum,ale aj mena..takze najst len niekoho sikovneho,ak mas obavy a kludne daj :-) janja..kdy to mas vlasne termin? akosi sa mi nechce pozerat dozadu..uz sa zrejme aj tesis az sa narodi,ze
Odpovedať
caute baby, ja sa mam super, male sa vlní o dusu a pomaly priberame. kati, my mame na obruckach vyryte tiez mena a datum svadby. a je to vyryte naozaj velmi pekne. Oni to robia specialnymi strojmi, takze by nemal byt problem. Nám to spravili zadarmo pri kupe obrucok. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte manzelky :-) chcem sa vas opytat, ci ma niektora z vas vygravirovany datum svadby na vnutornej strane obrucok? Ja to chcem dat uz davnejsie spravit, ale furt vaham, sa trocha bojim, aby to pekne spravili...ked obrucky su take male a okruhle...a hlavne ta moja je strasne malinka ked ju porovnam s Tomasovou. My sme si dali vygravirovat mena aj datum svadby na nas servirovaci set (teda presne na lopatku) tam som nemala obavy, ale pri obruckach mam, sama neviem preco...myslite, ze moje obavy su zbytocne alebo zalezi od firmy??
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček.. leate, dakujem za ip super super, uz som odpisala... katka ty nezabudni potom fotonky ukazat, nech mame co okukovat.. janja ako sa ty nam mas..co mas nove..babulko kope kope? :-)
Odpovedať
ahojte..tak aspon troska casu napisat vam,aj ked som mala byt niekde inde..ale co uz.. kati..tak si uzite tu svadobnu cestu :-) nech mate kopec peknych zazitkov slavulik..napisem do ip ;-)
Odpovedať
ahojte kati, my sme boli v egypte, v hurghade. Chodili sme aj na vylety k pyramidam, aj sme sa potapali. Neviem, cim to bolo, ci tym, ze sme mali all inclusive, ale nemali sme co robit. Aj do mesta sme zasli, ale v takej horucave sa ti ani nechce..... :-S no a este k tomu sme dostali nejake zaludocno-crevne problemy, tak to sme sa tesili domov. Teraz vravime, ze europa je predsa len pre nas lepsia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek :-) katka0209 - to viem ze to nie je zadarmo, ale je to omnoho lacnejsie ako tu na sr....napis mi viac v ip budem len a len rada...my by sme isli aj teraz ak by sa to dalo ak nie, uz sa prisposobime, ale tento rok by sme chceli ist urcite na svadobnu cestu, lebo sme nikde neboli... tortelinka, ako katka hovori, nezufaj, moja svagrinka sa trapi 8 rokov a nic, to by som bola na nervy aj ja s toho...ale to uz je aj o niecom inom nie len o rokoch :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby :-) janja...a vy ste kde boli? ideme na 10 dni, najprv sme mali v plane ist na 8 dni, ale potom sme sa rozhodli na 10 dni lebo 8 sa nam zdalo malo...plus tam je let skoro 10 hodin...Verim, ze by si isla s nami, ale vas caka najkrajsi dar aky kedy moze byt x-) x-) x-) slavulik...zadarmo letenky nie su ani tu, ale je to odtialto podstatne lacnejsie, info Ti poslem do IP nech som tu v sulade s podmienkami fora a nerobim reklamu ;-) A vy mate v plane ist niekedy teraz? Alebo v priebehu tochto roka? tortelinka...nezufaj, rok este neni tragedia...tak sup sup do toho ;-) Musis verit a ono to pride ;-)
Odpovedať
asi tak nejako, je v plane asi rok, ale clovek mieni,pan Boh meni.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček mojkovia :-) katka 0209 - blahozelam, to je super, dalsia na dominikansku republiku, to co tam zadara letenky davaju...sup s linkom alebo cestovkou nech tam idem aj ja..neviete ci by sa nedalo kupit dovolenku cez uk aj z sr? ako pises katuska, tam to vyjde omnoho lacnejsie a preco to nevyuzit..ale beriem kazdu radu a pomoc ako sa dostat na dovolenocku z UK cestovkou :-) tortelinka, mam zmiesane pocity, vy sa snazite a nic alebo ako som to mala pochopit z babulkom? to je pravda my planujeme a pan boh meni alebo to vobec nemusi dopadnut ako si to my naplanujeme... leatea...myslis s tym darcekom co som zhanala minule od teba? ak ano tak to beriem to budem len rada keby si mi to kupila :-) a inak sa mi mas ako..to je super ked mangelik pracuje, prijem ide ide, a vy si môzete vase snicky pomalicky naplnat...uz si davno nepisemenkovala, tak som nevedela co sa deje...
Odpovedať
caute baby kati.....jooooj ako vam bude dobre, hned by som sla s vami :-D Na ako dlho idete? my sme boli na 12 dni a to sa nam zdalo strasne dlho. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lea...dari sa fajn, zaklopem radsej na drevo! a stale nema Tvoj drahy direct contract? slavulik...takze na svadobnu cestu ideme do Dominikanskej Republiky 27.aprila uz sa strasne tesiiiiim x-)
Odpovedať
lea, tak ti prajem aby ti to vychadzalo aj nadalej, aj ja som bola taka, ale s babom sa to fakt neda, a tak som prestala planovat :-)
Odpovedať
budem sa snazit :-D ako sa inac dari? ten moj je druhy,ci uz aj treti tyzden normalne v praci..aj ked kazdy den chodi do agentury,takze to dost unavuje..ale aspon nejaky prijem..
Odpovedať
Profilova fotka
...lea tak nech Ti to vydrzi co najdlhsie :-)
Odpovedať
ja zas v poho planujem mnoho veci a zatial sa celkom dari..nieco s omeskanim,ale predsa :-) no je to kazdeho osobna vec ;-) :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?