Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
baby...u nás susedia...stále robia...( viete čo....) a strááášne nahlas .... :-p ...to je sila...ale každý den...že ich to baví.... :-D
Odpovedať
caly...pekne su , ale tie puzdrove ;-) v tych si bola riadna kocica, ale ked vravis, ze tieto su pohodlne, tak nie je co riesit :-) ja mam saty , ale nie s v albume , zla fotka :-| lori...to je dobra cena, budes mat zvodny pohlad 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
lorinko....hej hej na kozene asi len =-) ta catyka je sikulka uz som vela citala o nej tu...ja som v tom salone nasla kadeco co poziciavaju k satkam...mali vraj veeeelmi peknu celenku co sa hodi k tym kremovým satam..ale ja necem ]-( aspon si myslim..a nukali mi aj take ruzicky s goralkami do vlasov ale mne sa to voooobec nepaci..dam si zive kvety a basta :-D noo tak vizazistka si dost pýta :-| u nas to nastastie nie je take drahe a mam kamosku ktora líči ma obchod z dekorativkou takze uz je tiez oboznamena x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano tie uz som to prehodnotila... velmi sa mi pacili ked som ich obliekla a citila som sa v nich ako v teplacikoch :-p pacia sa ti? tie puzdrove boli tiez krasne ale tazko by som sa v nich hybala...a trochen by som musela do nich schudnut :-D =-) satky som si nevsimla tvoje =-) idem mrknut album este raz...mas ich tam??
Odpovedať
Profilova fotka
awoooj caly :-D to je dobrý trik :-D to musím vyskúšať na tie moje...ale pomáha to asi iba na koženné, či nie? =-) :-N pia..kráásne náušky a aj prádielko :-D 8-) ja som dnes ani mrk do učenia...mamču som už odprvadila ;-) ..bolo oki ;-) práve som si zajednala vizážistku za 1000 plus 150 jedna umelá riasa ( teda trs ) tak to beriem, však sa vydávam len raz ( teda dúfam :-D ) a dalej mám objednané od catyky také sponečky do vlasov...pre istou dve :-D ..a jednu z nich vyberiem 8-)
Odpovedať
ahaa, hej pekne su ;-) ja tiez nechcem na krk nic, lebo mam kupeny strasovy komplet, ale nejak sa mi to nehodi k satam..a saty budes mat tie na poslednej fotke? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo pjekneee vecicky aj botky su kraasnee =-) a tie nausky no parada :-) ja mam tiez nausky aj v albume ale na krk si nedam nic....no alebo uvidim podla ucesu...pojdem sa niekedy v maji pdebatit s kadernickou co na to povie ona... ja cakam na mail ohladom obrucok uz sa maju vyjadrit ci ich vedia vyrobit....sme im nakresili podrobny nakres ako si to predstavujeme takze dufam, ze pride kladna odpoved....a tak...este toho starejsieho zhanam... :-|
Odpovedať
caly...vies co , uz ani nie :-D minuly tyzden to bolo strasne, asi by som to nemohla dlhsie robit =-) :-N no moje pripravy asi tak, ze dnes som si kupila nausnice a spodne pradlo ]-( ty co ako?
Odpovedať
Profilova fotka
pia....a nechybaju ti?? :-D ja som sa dnes vozila s drahym po meste...bola som na prokurature koli vypisu z registra trestov..super v BB to vybavia na pockanie a tu v BR musi clovek cakat tyzden =-) na porazenie... takze sa ucite ucite a ucite :-) ?? a co svadobne pripravy??
Odpovedať
caly..ahoj, hej pocula som o tom :-D nie ze prechladnes ;-) nie, bola som len na 2 tyzdne, aby sa mohla sesterka ucit na statnice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caf baby... ja prave roztlacam svadobne botky :-D moja mama ma perfektny trik...ze mokru ponozku obut do topanok a nechat hodku na nohach...kebyste vedeli aka mi je zima na nohy teraz :-D :-p :-D .... lorinko..ako bolo s maminou? pia...uz nechodis k detickam?? =-)
Odpovedať
avoj lori...aj teraz tu furt cumakujem, ale papiere mam pred sebou :-D snazila som sa ucit, ale nooo... :-N aky si mala den?
Odpovedať
Profilova fotka
pia...si sa teda učila, čo? :-D :-p ....ste tui vypisovali jak žeravé :-D
Odpovedať
no vyzdoba stoji nejakych 2000 sk, bez navlekov...ale taka vyzdoba , ze nam usta padli :-N navleky si doobjedname. aha, tak to ma mrzi =-)
Odpovedať
No hej, ja tiez pocuvam len same chvaly, inac vyzdoba je v cene? Nasa svadba sa riesi kvoli neprijemnym okolnostiam, ktore do toho zasiahli :-|
Odpovedať
emily...no u nas to prv objednala mamca, ze je tam krasne, asi tyzden na to sme tam sli s drahym, a boli sme fakt milo prekvapeni, ukazoval nam aj vyzdobu asi ako bude vyzerat, fakt super :-) vy kedy mate svadbu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
No ja si pamatam tiez nejaku taku cenu ;-) Ja som to videla na nete, priatel nazivo a bol nadseny :-)
Odpovedať
emily...pan prevadzkar nam vravel , ze to vychadza 65O, ale este sme neboli dohodnut menu a podrobnosti,tak dufajme, ze to tak ostane :-D
Odpovedať
emily...dik dik :-) mne sa tam fakt paci, tak uvidime ako budeme spokojni so vsetkym :-N
Odpovedať
A inac kolko Ta tam vychadza stravna jednotka? Lebo tu nejaka holka uz pisala, ze sa jej tam nejako navysila z niecoho cena...
Odpovedať
hej , ale vtedy je Cyrila a Metoda, tak maju vtedy... :-)
Odpovedať
OKI :-D no ved prave ze on vtedy spominal starostu, pohoda... je to pekna sala, nech Vam to vyjde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
odpusty zvyknu byt v nedelu, nie?
Odpovedať
emily..ahoj :-) no my to mame vybavene s panom starostom, pretoze on tam mal mat nejaku akciu ohladom odpustu, ale pustil nam termin, mame vyplatenu aj zalohu ;-)
Odpovedať
Ja som len chcela vediet, co povedal Tebe, nic v zlom :-) nanho, mozno si to zle pamatam :-)
Odpovedať
Ahojte, piatazena, ja ked som volala na ten termin, co mas ty, tak mi povedal prevadzkar, ze v ten datum je odpust a neda sa tam robit svadba? :-. :-D
Odpovedať
kafa... inak, odkial budes mat saty? ;-)
Odpovedať
vecer budem s kamoskou, tak sa jej opytam, nech to zisti... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus zistit prosim ta ;-) dakujeeeem
Odpovedať
ano davame si, mne to urobi mojej kamaratky znama, mam pocit, ze je z Barce, mozem sa popytat, ci by bola ochotna...robi krasne medovniky , ale vraj mala nejaky uraz, tak to by som sa musela opytat..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?