kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
tortu mam od jednej pani v KE, este som pri nej ani nebola, len som po telefone dohodla, ze mi ju upecie.. videla som od nej nadhernu tortu presne podla obrazku, takze bolo rozhodnute ;-) no a kolace asi z jednej dedinky pri Presove.. je to sice dalej, ale vzdy odtial objednavame, takze vieme, ze budu dobre a take ako chceme.. lenze to este nemam vobec dohodnute :-|
vies co, toto este nemame doriesene, pretoze jedna pani z Trstenneho vraj robi pekne torty, ale ta ktoru chcem ja , je dost draha, a asi by ju nevedela urobit, tak este rozmyslam, ci dame jej urobit inu, alebo este nieco pohladam..a kolace riesi moja mamca, takze ani neviem :-D vy?
no nemame v kosiciach, ale ja pochadzam z valalik, ak ti to nieco hovori :-D takze sobas bude u nas a potom v Krasnej nad Hornadom, je tam nova sala, boli sme nadseni ;-)
jeeej no super to uz mate :-) ja tiez zakladne veci mam uz daavno, od leta, ale este mi treba dohodnut ostatne.. a v ktorom kostole to budete mat? my na dominikanskom nam. a potom v GESku :-)
:-D presne , to je podarene...ale to zmaknes, ved je este kopa casu ;-) jedine este nemame pierka pre hosti, menovky, vyzdobu do kostola by sme chceli a to je asi vsetko =-)
este mi treba vela.. obrucky nie su objednane, lebo drahy ma este opuchnuty prstenik po zlomenine :-D :-D sme z toho mali dobru srandu, ze sa z toho chce takto vyvliect, ze si aj prsty dolame, no ale buduci tyzden uz pojdeme objednat.. :-D :-D
caute kocky, no pred chvilkou som dosla domov, boli sme v meste, kupila som si spodne pradlo uz na svadbu, take pekne biele cipkovane ]-( ;-) a nausnice som si kupila, lebo nechcem mat štras co som kupila, uz sa mi nepaci, tak bude len korunka a nausnice ;-)
no rozmyslam, ze asi takto jemne chcem ;-) mojmu Tomovi sa to pacilo...opytam sa kadernicky, mozno este nieco poskusame, este som nebola na ziadnej skuske.. idem ja , lebo drahy chce ist este dnes do mesta. tak pekny dnik ;-)
no ale uz sa musim ucit, lebo mi hori pod ritkou :-D hej drahy ma fotil, ale tie vlasy su len tak malicko natocene, nechcelo sa mi s tym trtat :-D nachvilku pridam fotku ;-)
aj tebe pekne ranko, ja sa uz hodinku ucim, ale aj tak tu furt poskulujem :-D
tak si uzi stretko s maminkou :-) inak, vcera som si trosku natocila vlasy a dala do toho korunku a zavoj, a myslim, ze to celkom v pohodke vyzeralo...rozmyslam nad rozpustenymi vlasmi ;-)
bréé ránko babky :-D
caly...oki..budem myslieť pozitívne...a určite budeme všetky zdravé a svieže á krásne :-D :-D 8-)
pia...ja idem dnes s mamčou na pizzu :-D ...takže pohoda... ;-)
caly...super :-D mali tam pekne pohare, a tiez sme chceli ked tak nieco jednoduche...minule sme boli dat robit oznamka a ponukala nam pohare za 1700 sk, to si mozem kupit celu sadu poharov do domacnosti :-D
idem dnes vybit tu pizzu, pojdem bicyklovat ;-)
caf baby :-)
ako sa mavate cez vikend?? ja som dnes bola u nasich na torticku, boli sme vcera na oslave mojho uja ;-) zatancovat, popit a pojest...tak pestrý víkendík...
inac pia.aj mi sme dnes kupili pohare v Tesco :-D sa mozem vykasat na take drahe a mne osobne sa gravirovane pohare vooobec nepacia...uplne jednoduche flauty a ozdobím to kvietkami :-) pia...a nemaj vycitky koli tej pizze :-p sak zijeme len raz ;-)
lorinko..verím tomu, ze nebudes chora na svadbicku, len na to nemysli aby si si to neprivolala =-)
lori....ja som tiez do ucenia nemukla, takze nic si z toho nerob :-D co si dnes porabkala?? my sme boli na pizzu, pred chvilkou sme dosli a mam take vycitky svedomia, ze asi idem cvicit do rana :-D :-p
awojte babule :-D
pia...ja som sa dnes celý den ani nemrkla do učnia ]-( ..som sa na to vybodla... :-p ..a zajtra tu mám od rána mamču na návšteve...takže to bude tiež slabota.... :-|
kati...máš IP x-)