kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
pia...super, hned sa cítim lepšie :-D
my sme sa vrátili s vonku...a je docela chladno :-| ...ale začali kvitnúť stromy...také úchvatné ružové. x-) .neviem, či to nie je planá slivka...ale sú nááádherné..som si ich pofotila do mobilu :-D :-D
idem sa vrhnúť na dip. x-)
caute kocky, prave som dosla domkov, pozeram, ze ste sa rozpisali ;-)
caly...nebojaj, bude to vyzerat super :-)
lori..a ty nevymyslaj, budes zdrava ako buk :-D
caly...takže to máš už aj farbu ako ja :-D ( myslím hára :-D )
ved skús tam cinknúť, ale mne sa páči aj táto farba....a hlavne, že sú nové a čistulinké..to by aj mna viac lákalo...tia moje sú tiež nové. x-) ..tak ale do mojej svadby ich určite už niekto požičia... :-S
jééj..paráda...predsvadobná dovolená 8-) ...ja stále lanárim chlopa, nech ideme hned po svadbe...a už je trochen naklonený tej mojej myšlienke :-D ...tak sa aj ja vytešujem
balkon je kráásny...a celý zaprataný kvetinami :-D ...tu je dnes oblačno...a dosť fúka...ja som ešte stále chorá...a teraz to ide už aj na chlopa ]-( ...chudáka...som ho nakazila...tak leží..ale ideme sa trochen poprechádzať...treba :-D
inak ja mám panický strach, že budem chorá na svadbu...a po nej..ako máme isť na dovolenku :-S :-( ..už som hypochonder ]-( ...musím pozitívne myslieť :-N ...ale to sa nedá ]-(
ahoj lorinko :-)
citam, ze uz mas koooopec kvietkov na balkone x-) to je super..ja musim pockat kym bde po zamrznutých...a potom mozem nieco kupovat..tu je este veselo ]-( zimmaa v noci..
takze kremove??? keby boli ivory bli by krajsie :-) skusim tam zavolat, ci mi nemozu objednat taku farbu..to by sa mi viacej pacilo..aj ked oni mali taky pekny odlesk na slniecku tieto.. boli úúúplne nooovééé x-)
som si to asi tak premyslela, lebo aj tie puzdrove su krasne ale horsie by sa mi v nich pohybovalo...ci uz po schodoch ci klaknut a tak...neboli velmi na zabavu :-)
mi sme sa rozodli, ze pojdeme 1 junový tyzden do Chorvatska :-D jeeezis ako ja sa tesííímmm :-p a to bude tak vsetko... :-| potom sa mozem pri kvetinarstve opalovat :-) a tiez z vysokým faktorom :-)
inac som bola tento tyzden pri kadernicke a som uz skoro blondína :-D mi to poriadne premelírovala a mam take plavé teraz s tmavou ale mne sa o páči..aj okolie bolo pozitívne :-D :-D
co mas dnes na pláne?? mate aj vy tak pekne vonku ako tu? je sice polooblačno ale teplo :-)
caly...awoooj :-)
či si? =-) :-N nebude to ako špinavé...ved tie šatky sú pekné krémové a opálená pokožka je super do nich x-) ...práveže to bude krásne :-D
aj ja sa mienim opáliť.. 8-) ...ale ja si musím na seba cápať vysoký faktor, lebo som bledokožec :-p ...inak ma napadlo, že nevesty si musia dávať cez leto pozor, aby si neopálili plavky, alebo tričko... :-D ...to by vyzeralo...také pásiky okolo krku vypálené od plaviek :-D ...lebo ja to tak mám každý rok :-D ...takže teraz si to budem dávať dole....len aby mi na kupku nič vevypadlo z plaviek :-D :-D ...ja so už v lete...a ešte ani apríl nezačal poriadne :-S :-D
ahojte nevesticky :-)
som tu po dlhej dobe, mala som kopec prace v kvetinarstve a od buduceho tyzdna, bude este viac, lebo si uz idem upratovat priestory na to moje x-) x-)
mam dilemu baby....rozhodla som sa pre saty kde mam napisane ,,pekny korzet,, len su kremove a ja mam obavu, ci nebudem vyzerat ako cigoška ked budem opalena a tie saty takééé :-S nebude to ako spinavéé?? :-| co vy na to?
ja tam zavolam, ci sa nedaju objednat vo farbe ivory..hm? :-p
ideme dnes na oslavu takze sa idem pripravit lebo som len teraz dohrmela z roboty :-)
lea...takže ludia sa vám zbeirajú...dekorejšn tiež...no fasa :-D :-D
my stále nič nové...len ja som chorá...ale dnes už je to o čosi lepšie...tak sme boli nakúpiť zeleninu a dalšie kvety na balkon :-D tak sa vytešujem.... x-)
ahojte..tak zas kopec veci sme vybavili..
kvety este musim dat doobjednat..
ale mali sme vcera stretko ohladom vyzdoby a zacina to vyzerat uplne super..v kauflande sme kupili velmi lacno servitky s morskym motivom..pozvali sme zas zopar dalsich ludi..
chystame sa do mesta skusit vestu..
len este stale som nebola v optike kvoli sosovkam..akosi nestiham,alebo ked mam cas,tak oci su na totalku..
lori..no super, ze to vybavil, mohol od zaciatku ]-( bolo by to bez tolkych obstrukcii :-D no pohare sme vobec neplanovali, ale dnes sme boli v Tescu a mali akciu na vinove pohare, a velmi pekne, tak sme si ich zobrali...no samodrzky mam telove, ;-) potom popridavam, mam vybite baterky na fotaku, musim nabit ;-)
pia..takže to máte vybavené?, super :-D ..čo som hovorila...mužský hlas a hned je to vsuchu :-D
my svadobné poháre nebudemem mať :-p ...nooo...pridaj do albumíku samodržky...aké telové? =-) :-N
lori...to mi je luto, ze si taka chora... :-| dufajme, ze coskoro prejde....
inak, uz mam peniazky, vytesujem sa ;-) a kupili sme pohare svadobne , take krasne a lacne :-D , potom pridam fotku, a mam uz aj samodrzky :-)
pia...tak daj dnes vedieť, ako ste dopadli s tou kozou :-N
ja som už vysmrkala celý regál papierových vreckoviek ]-( :-D ....dokelu...už som chorá druhý krát do dvoch mesiacov.... ]-( ]-(
bré ránko :-)
lea..fúúha...ty si toho postíhala :-D :-p ...no mám čo robiť, aby som ťa aspon v niečom dohonila :-D ...ja akurát dnes objednávam vlásenky od catyky....a dalej sme sa nepohli :-S
ahojte..tak konecne sme dosli domov..
ale mam novy melir 8-) kadernicku takmer zajednanu,zajtra dohodnem presny uces a vizazistku..
menu dohodnute..aj detaily v sale a o ubytku..
podarilo sa kupit svetlosedy oblek..
kvety su tiez zajednane 8-)
a dali sme dalsie dve(tri) pozvanky..
a stretla som sa s babami z MS :-)
plus druzicka bola so mnou obzerat latku na saty,zajtra dokocime..a pomohla nam vybrat oblek :-)
no ja som na tom podobne :-| dnes som ulozila spat deti, a citala som si asi pol hodku, potom sa zadriemala na gauci :-D chcela som uz naplno cez vikend, ale zajtra pride drahy, asi mu vymyslim dajaku robotu :-D alebo bude na mna pozerat, ako sa ucim ;-)
pia...ja som si dnes čosi počítala...ale stále som na urovni...čítam...a nie posunúť sa o další level...učiť sa...a nakoniec ciel...zapamatať si :-S :-D
pia...ja som maród :-S ..z toho krku mi to prešlo na dutiny...a aj hltan ma bolí...no dovi..dopo ]-( ]-( ...a mám pocit, že som v nejakom vákuu...totál zacpaté dutiny... ]-(
to verí...na deti sa rýchlo zvyká :-D
no takze tak to vyriesil, ze mu povedala, ze ked ona urobila chybu, tak jej banka tie peniaze vrati...ze bude o hodinku na nete, ze sa na to pozrie, a zajtra sa s nou mame obidvaja stretnut, a da nam peniaze, zajtra bude v kosiciach, takze super, len ci sa stretneme zase :-D uz mi z toho drbe...