kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
...a co sa tyka tych dovoleniek...tak to je uplna pravda, tu dovolenky vidu omnoho lacnejsie...asi v takom pomere, ze tu nechas za taku fajnovu 80.000 sk a doma by Ta vysla 130.000 sk (to mam na mysli edrahsie - exoticke dovolenky) takze dost rozdiel...takze urcite ked pojdete tak cez tieto cestovky co su tu...a take Grecko Ta tu vide par korun :-)
slavulik09...v sobotu bookujeme a potom Ti dam hned vediet ;-) nerada hovorim o veciach dopredu :-x ale krajinu uz mame vybranu. My babatko zatial este neplanujeme...uplne suhlasim s tortelinkou, ze sa to tak presne neda naplanovat...vies ako to chodi, clovek mieni, Pan Boh meni...mas pravdu, ze najprv to chce byvanicko a az potom prirastok x-) my zijeme stale v UK a tu deti mat nechceme aj ked podmienky su tu vyborne :-) zivotna uroven je tu dost vysoka a bohuzial vobec sa neda porovnat s urovnou, ktora je na Slovensku. Hadam sa to raz zmeni aj u nas :-)
ahojte :-)
no som rada,ze sa snazite pravidelne prispievat :-) aspon viem,ako sa vam dari :-)
my sme si uz kupili letenky nielen na maj,ale aj na jul x-) este nas caka hotel,ktory bookneme zrejme dalsi tyzden..
na svk ideme takmer na tyzden..posledny majovy tyzden :-) a ja potom zrejme este v auguste na takmer 2tyzdne..
jeej,ze babo..my chceme o dva roky asi..aby to zas nebolo prilis neskoro a potom tak dva az tri roky druhe..
za dva roky o tomto case chcem byt tehotna :-D
slav..ak stale chces ten darcek,tak napis do ip a dohodneme sa ;-) by som pripadne doniesla :-)
ahojček :-)
katka a kde ste sa vybrali na dovolenocku hm? nech snívkam z vami..prave mi pisala kamoska, ze boli v dominikanskej, kupili ju cez uk a dik za super cenu...normalne ma to taha cez zahranicie dovolenky kupovat ako cez sr, to tu je omnoho drahsie..
babulko este neplanujeme, ak by prislo tak oky moky budeme len a len radi, ale skôr si planujeme byvanicko, ktore sa nam nedari pozhanat...postav dom, zasat strom a splot syna..tomu sa vy riadime haha a vy co hm?
caute manzelky :-)
slavulik...mame sa fajn :-) v sobotu ideme bookovat konecne tu nasu svadobnu cestu, chceme ist koncom aprila. Tu v UK sa uz krasne otepluje aj dnes je super jarny dnik :-) tak sa tesim lebo zimy mam uz plne zuby :-| a vy ako slavulik? kedy planujete babatko?
leatea..ty si podarena, ale mangelika mas super ked nezabudol...ty si mi zase chorucka? nevedela som...a v lete kedy mate termin hm...to prijdete len na vikend alebo aj na dlhšie hm..
katka 0209- dvojičky? to je krásne, ale ja by som sa bala ako to zvladnem, z jedným babom je narocne a z dvoja si neviem predstavit, ale z bozou pomocou sa to vsetko zvladne...mne raz vestica vyvestila dvojicky alebo babulka ale hned po sebe...ta to bola vestica co..a dik dievčata ta parada..ale hlavne ze budu zdravučke, aj ked vesticiam neverim..to len tak medzi rečou...
a ako sa inak mame???
ahojte..
tak ja som uz po zdravotnej stranke omnoho lepsie..aj ked stale denne balik min padne..takze tak..
a co mame nove? kupene letenky na letny vikend..este hotel rezervovat a auto..a mozeme sa tesit..
v praci ma cakaju este tri tazke tyzdne..akosi stale to je take nijake..ale co uz..hrozne citit,ze vsetci su zniceni a maju toho naozaj dost..
janja..no pozrela som si album..a sa mi pacia tie neutralne farby oblecenia :-)
slavka..no moj to vedel,lebo tu mame slovensky kalendar a aj som mu to pripominala :-D ktovie,ci si to bude pamatat dalsi rok..ale zas vcera prisiel vecer z prace a hrozne zlaty bol,ked doniesol tanierik s dezertnymi piskotami a bounty..ze na dalsi mesiac,co mame za sebou..vo stvrtok bol zniceny,tak len zalahol..ale nezabudol :-) aj ked sa pomylil o mesiac :-D
Caute baby :-) kukam, ze ste co to popisali
Janja podla mna je super, ze stale neviete, co to bude, ved to bude prekvapco potom x-) Ja ked budem tehotna tak si urcite nedam zistit pohlavie lebo podla mna neni nic krajsie ako ked nosis pod srdcom 9 mesiacov dieta a az po porode sa dozvies ci mate dievcatko alebo chlapceka x-) Ja by som chcela mat dvojicky x-)
cav slavi,
no dobre ked si ma nasla. takze vies aky mame kocik. Mne sa paci. aj veci su vsetky skor take neutralne. Ved ono je to lepsie, moze potom vynosit aj druhe dieta. ;-)
ja sa uz tesim, kedy nam ty oznamis ze si nasla //. :-)
leatea tak som na teba myslela, ze už davno sme nepismenkovali na IP tak som nevedela co sa deje, či mas vela robotky alebo ako...
no piekne od mangelika, že si spomenul na MDZ..pravdupovediac môj si nespomenul ani bu ani mu..to som teda dopadla, musim vymenit chlopa haha
janja, ja ani neviem ci by som chcela vediet alebo nie...z menami to je moc tazke, su take krasne mena a dik vyber jedno dve..ta to katastrofa..a termin mas kedy, predpokladam jun ak si dobre pamatam??
a vecicky ste ake kupovali, uz mate kociarik..ja vzdy kukikam na kociariky, tak sa mi pacia..no ale otehotnet nie a nie, ale pravdupovediac ani sa nesnazime, ale kukikovat kociky kukikujem, som strasna co..nemas albumcek v modrom koniku..idem kuknut :-) papa
ahojte..no normalne ste ma prekvapili,ze ste tu aj napisali :-)
janja..uz sa ti to pomaly ale isto krati..a niekedy sa neda vidiet,co to je..ale aspon to bude zaujimavejsie..aj ked ja budem chciet urcite vediet pohlavie..ale to asi vacsina..moju sestru odbil doktor,ze ked to jeho nezaujima,tak ani ju nemusi :-S total komunizmus u nas doma..ale co uz..
slav..ako sa dari? manzo pocuva? ten moj ano..
a baby..ako ste oslavili den zien :-D ja som dostala dezert a jedno tricko..teda vsetko som si to vybrala..ale on povedal,ze jasne,ze si to kludne mozem kupit,ked chcem 8-) a uz sa chystame na nakupy oblecenia..tento mesiac cosi kupime..tak sa celkom tesim..mam aj navyberane pekne kusky oblecka..nech sa mam cim chvalit :-D :-D :-D
ahojky
este stale nevieme co cakame.....asi budeme mat prekvapko. :-)
meno stale nevyberame, nevieme sa k tomu dokopat. Ked aj manzel nejake vyberie, tak je to stale dievcenske. Ked bude chlapec, tak neviem co spravime :-N
janja tak to je super, keď už mate vybavičku nakupenu, takže to znamena, že ste pripraveny uz len cakat cakat na babulko.. a viete co to bude? už mate aj meno vybrate?
ahojte x-)
no u nas v podstate nic nove. pracu som uz napisala, cakam co mi na nu povie skolitel a inak doma stale veela roboty. Vcera som ani nemala kedy oddychnut. Ale dufam dnes sa mi to podari.
vybavu uz mame nakupenu, uz len kozmetiku treba a nieco pre mna :-D
bambulky..kde ste kto...
leatea, no dik 26.7 a rozvadza sa, no chudatko, asi to nevyslo..no ja to nie som..som stastne vydataaaaaaaaaa, manglik pocuva pocuva, ja sa ho snazim len pocuva pocuvat hahaha..riesime byvanicko, nastastie robotku mame, babulko chystame..na zaciatok staci a mame psa, ktoreho sme dostali k daru haha
a teraz vy :-D :-D
ahojte..ja som sa cez tyzden neozyvala,kedze som nevladala..ma cosi napadlo a bola som rada,ze som to v praci aspon zvladala,kedze jedna kolegyna bola doma a este aj ucitelia..tak som nemohla ostat aj ja..ale vikend mam na doliecenie..
caly..no som rada,ze si sa ozvala :-) ved mala nemoze byt sukromnicka a mat ta len pre seba :-D
katka..no urcite dam vediet,ak sa to zlepsi..zatial je to dost blbe..
lori..zivot v londyne stupol..a platy ani moc nie..zdrazuje sa tu rovnako ako vsade inde..teda plyn nam siel dole :-D
slav..no treba to tu troska ozivit..
ved by sme sa mohli pochvalit,ze ako sa dari v manzelstve..teda viem,ze jedna babenka,co mala svadbu 26.7 sa ide rozvadzat..ale nepisala do tejto temy..teraz si nie som ista,ci je z ciech..
janja..jeej..tak u nas doma je jun plny oslav..narodeniny,meniny..teda okrem mna :-N moj oco dostal na narodky darcek v podobe sestry :-) takze oslavuju spolu
ahojček nevestičky :-)
tak to je super, neako ste sa mi rozpísali...
caly ešte raz blahoželam, nadherna princeznička....len nech papka papka a nech rodičom rastie do krásy :-)
lea, ty si aka sikovná, že si našla malinku, klobuk dole..
janja, no už nepracujem, venujem sa ti :-) :-) kde si mi teraz ty..nakupujes vybavičku? takže ty nam budeš junovka, pekné, v lete, sup babulko do kociarika a na prechadzky...teškaš sa čo..joj babulky, aj vam zavidim, ale ked ja sa neviem rozhybať..
katka0209 a kde sa chystate na svadbonu cestu ak nie je tajomstvom? my sme tiez neboli nikde, chystame sa ale nevieme ci to vyjde...
lorinko, ja som si už myslela, že ty davno ficiš a soferujes autinko a ty stale nic..ta to neako moc dlho trva? ale držkam palceky :-) nech to už maš za sebou..a čo robotku už maš???
awoj lea, caly, kati, janja...vidim, ze sa tu opat zbierate :-D
caly...mala je krasavica po maminke x-) x-) x-) dufam, ze poslucha a pekne v noci spinka :-)
baby...no je to tazke dnes s pracou...bo ked nemate znamosti... :-S ....a este k tomu ta kriza a jedno s dryhym....a cakam na tie skusky, bo sa mi stale neozvali, ze kedy budem mat :-S ....
juuuuj..tak by som rada isla na mesacny kurz do londyna...ale pozerala som tie ceny...tak dovi dopo :-S ...
Ahojte :-)
baby pozerám do zadku, že čo som sem písala príspevok vôôôôbec ho nepridalo ]-( ]-( lebo mne sem tam blbne net a akosi som to neskontrolovala...tak preto som sa nepochválila :-D
lea..si šikulka 8-) :-D vypátrala si ma úplne perfektne :-D
ďakujem vám všetkým veľmi krásne za priania, malinká sa drží papká ostošesť mliečka mám chvalabohu dosť..no zaneprázdnená som 24 hod. ale je to neskutočný pocit najkrajší aký som zažila v živote.. byť maminka :-) vrelo odporúčam ;-)
hospodarska kriza je vsade, no my ju konkretne tu zatial vobec nepocitujeme, chvalabohu :-) drzim palce, nech sa mu postasti s lepsou pracou, treba verit a ono to pride ;-)
ahoj kati..no este si chvilku pockas..okolo velkej noci ideme konecne doplnit fotky..lebo nebolo kedy a nebolo pekne hlavne..
jeej,ze svadobna cesta..my sa aspon chystame na predlzeny vikend okolo vyrocia..kedze sme neboli..
s jeho pracou nic moc..ale hadam sa to zlepsi casom..len ked tak pozeram,tak to nikde nie je dobre..ale dufam,to nebude trvat vecne..
ahoj lea :-) aj my sme dnes vyuzili pekne pocasie tu v UK a boli sme vonku, bolo prijemne :-) Stale sme v zahranici. Dari sa ziatial v pohodicke hadam to tak aj ostane, zaklopem radsej na drevo. Planujeme konecne svadobnu cestu, mali by sme ist koncom aprila. Uz sa tesim strasne x-) Vy ako? Manzel si uz zvykol v UK? Ma dobre zamestnanie?
Pozrela som fotku malej Ely, je nadhernaaa ;-) x-) :-)
ahojte..ja mam za sebou tyzden prazdnin a v pondelok opat do pracovneho nasadenia..to bude ale..
pocasie dnes bolo skvele na prechadzku,tak sme sa sli prejst..ved treba zacat zhadzovat tie zimne kila :-D
vidim,ze caly sa nepochvalila..tak som si dala namahu a vypatrala malu :-) hadam,nebude vadit
http://www.modrykonik.sk/album/view.p...
janja..a ty mas kedy termin?
lori..drzim palce,nech sa nielen zaverecne skusky podaria v autoskole..ale aj ta praca..to je dost dolezite..
katka..a tebe sa ako dari..ste stale v zahranici?