Ahojte! Som tu nová a asi aj preto som túto otázku dala do zlej kategorie. Teraz som na správnom mieste. Ako ste na tom s prípravami? Ja neviem, kde by som mala začať. :-(
Ahoj,no takze mame svadbu 28.jula a mame zajenanu salu,fotograf+kameraman,hudbu,kto nam bude piect kolace,a aj za fararom sme boli.buduci meciac budu na rade saty a tak pomalicky vsetko.a ty?
Vau! Ja ešte nič. My tiež budeme mať 28.7., dobre, máme rozmyslené, sálu a matriku, ale šaty len na obrázku, a máme tri deti, takže nemám veľa času na riešenie a vybyvovanie. koľko budete mať ľudí, my asi 30 alebo 40. A vy?
ahoj my mame termín 21.7., ludí do 50, a máme vybavené - šaty, oblek, sala, kostol, dj, fotograf, obručky, teraz oznámenia chceme riešiť a pak torta zakusky, kytica ... z výzdoby tiež už niečo mam ale to sa stale prikupuje :D
Ahojte, pripajam sa do diskusie.. aj my mame termin 28.7.2012, mame salu, foto, kameru, DJ, vizazistu, na Vianoce sme "poriesili" obrucky a prave uvazujem nad satami.. ci kupit alebo pozicat...
Čaute baby! Vy ste ale šikulky. Aby som tolko nezaostávala, tak aj ja už mám vybraté obrúčky, kvetinárku, oznamká, vizážistku a teraz idem riešiť kaderníčku a konečne by som sa chcela dostať do svadobky a skúsiť nejaké šaty. Mám ešte jeden malý problém v rovnakom čase ako vybavujem okolo svadby musí vybaviť aj predlženie platenej materskej, moje deti budú mať 3 dni pred svadbou 3 roky. Super, že?
ahojte :) zacina ma chytat panika. Aj ja by som chcela mat svadbu 28.7. ale nemam absolutne este nic. ;-(
Myslim ze sa asi nebudeme viazat na ziadny termin a budem rada ak tento rok najdeme este nieco vobec volne. Takze dievcata, drzim Vam palce v dalsom pokroku... drzte aj vy mne - pripadne mi poradte, kde by sme sa mohli ist pozriet na salu - chceme tak 80 ludi...
dakujem vam velmi pekne a drzte sa.
@tinka333 ahoj, možno ťa trochu upokojí, ak Ti poviem, že my plánujeme svadbu 7.7. a nemáme ešte vôbec nič....ale myslím, že času je stále dosť a dá sa to v pohode stihnúť....a v akom meste by ste chceli mať svadbu?..to len aby sme vedeli poradiť sálu...:-)
@tinka333 ahojky.. my mame tiez koncom jula a mame uz kopec veci,ale tak ja som taky clovek.proste radsej mat uz vsetko doma,ako na nieco zabudnut... :-) a aj tak mam pocit,ze to proste do jula nestihnem :-N :-D
@83janka my sme zacali vyberom kostola.. resp. dohodli sme sa,ci chceme cirkevny alebo civilny sobas.. podla toho sme sli dalej.. teraz uz mame spisanu cirkevnu zapisnicu a aj uhradeny poplatok za sobas.. takze tieto veci si mozem s kludom dat do polozky "vyriesene" :-) no a potom dalsie veci.. odporucila by som si ti sadnut na chvilku a napisat aspon tie najdolezitejsie veci.. ja mam taku tabulku a pisem si tam vsetko,co ma vzdy napadne,zeby sa nam este hodilo... no a potom si k tomu sadnem,premyslim a zvazim,ci to ozaj treba alebo to bol len taky napad :-)
Ahojte baby :)
Aj my máme náš veľký deň 21.7. Už sa neviem dočkať... tie prípravy sú super :)
Začala som s prípravami v pondelok - pred 3 dňami :)
Zatiaľ som vybavila: fotograf+ kameraman, kostol s naším pánom farárom, sála, hudba, starejší.
Som objednaná na skúšku šiat, topánky mám...
Premýšľam ešte nad výzdobou... veľmi mám rada jemnú zelenú... našla som aj zaujímavé foto... čo si o tom myslíte? Páči sa vám to?
Zároveň by som sa chcela spýtať na catering. Koľkokrát sa zvykne jesť? My budeme mať prvú večeru o siedmej, potom asi o desiatej a o polnoci asi kapustnicu... Tým si ale nie som istá... Vládzu hostia toľko jesť? Veď aj na svadbe majú ľudia len jeden žalúdok, či? :D Neviem... Ako ste na tom s vínom? Budete mať nejaké špeciálne "svadobné" víno? Ďakujem pekne za rady :) Je super, že si môžeme takto radiť online?
Ahojte. Tak musim povedat, ze po vcerajsom soku som dnes pekne naklusala do Baronky, pretoze ju mame kusok od domu zistovat co to - a zistila som ze maju na 28.7 salu este volnu. Tak sa tesim, ze nie je este vsetko stratene :).
Svadbu by sme chceli v Bratislave, akurat chceme tam okolo 80 ludi.
Takze este pojdeme nieco popozerat po nejakych hoteloch. Ak viete o niecom, co je krasne a za rozumnu cenu, tak mi poradte, budem Vam velmi vdacna.
Usacik , v ktorom meste by ste chceli mat svadbu vy? Ten termin mate fixny?
papa a pekny vecer.
t
Ahojte, my mame termin na 21.7. a mame zatial salu a kameramana, hudbu tak trochu a fotografa tiez :-D a prave si vyberam saty na nete, buduci tyzden asi objednam. ale nemam az taky stres zatial, mam radost z vyberania siat. a inak aj 28.7. je krasny datum, ale kedze mam vtedy narodky, nam sa viac hodi o tyzden skor. ;-)
tinka333 ahoj prosim ta za kym treba ist,v tom prievozskom kastieli, a ako ste to tam vybavili? na internete som o tom niiiic nenasla...dakujem a prajem naaadhernuu svadbu tam je to fakt krasa :)
@tinka333 tinka333 ahoj prosim ta za kym treba ist,v tom prievozskom kastieli, a ako ste to tam vybavili? na internete som o tom niiiic nenasla...dakujem a prajem naaadhernuu svadbu tam je to fakt krasa :)
@bublinulka ahoj. Musis to riesit cez ruzinovsky kostol. Kastiel v prievoze spada pod nich. Normalne tam chod a popytaj sa na to. Ony su tam strasne zlaty. t.
@tinka333 baby, chcel by som sa vas opytat v tom Prievozkom Kastiely sa da urobit aj svadobna hostina? Nikde som totiz nenasiel ziadne fotky z vnutra. Dakujem za akukolvek info. Ozzy