Svadba máj 2011 Košice

:-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz sa to nejako krati, len 48 dni do svadby 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veru kráti sa to :-D a ešte nám treba dosť vecí vybaviť. Ako si na tom ty?
Odpovedať
Veď ani my nestíhame....nečakala som že to budú také stresy.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
my máme myslím že všetky hlavné veci rezervované, avšak apríl bude veľmi náročný popri robote, keďže každý sa chce stretnúť, potvrdiť, upresniť... :-S a vy ako??
Odpovedať
Profilova fotka
No aj my tie najdôležitejšie veci máme zajednané, ale presne ako hovoríš. Všetko treba v apríli podoťahovať, potvrdiť konečný počet, doplatiť čo ešte ostáva, obehať ešte neobehané a tak... Bude to fuška a ešte k tomu sa nám teraz aj v robote nakopí toho strašne moc, drahý bude chodiť po služobkách a ja sa 2 týždne pred svadbou vrátim zo školy v prírode... predpokladám že vyčerpaná ako pes :-D Ale už aj horšie sme zvládli a tu sme :-D ináč sa strašne tešíííím. Čo vám ešte treba vybaviť? Máš už všetko?
Odpovedať
Aj my už máme v podstate všetko pripravené, už len si musím rezervovať termín na gelové nechtíky..... :-) Kočky, a kde máte svadbu, myslím miesto.....
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dnes akurat nakupili vino, ale este nam treba dokupit nealko a okrem toho ja nemam este topanky, saty na redovy ani popolnocne, lebo strasne slaby vyber je podla mna v ke :-( a urcite by sa toho este naslo dost, ale to uz len skor take blbosti :-) my mame svadbu v hoteli Privilege a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
No ani ja ešte nemám ani redové ani popolnočné a začínam byť z toho trošku nervózna :) Víno ešte nemáme zatiaľ len vodku a ovocie. Práve sa nám vybavuje auto a ešte mi treba kyticu a ikebanu do kostola. Najväčšiu hrôzu mám z toho, že ešte nemám kaderníčku a make- up- nepoznáte niekoho fakt dobrého? Som dosť náročná :-D ...no a hostinu budeme mať v GES- clube. collett: a kde to je ten Privilege? Je tam pekne?
Odpovedať
Tak ja už mám všetko, čo sa týka oblečenia sa topánočiek, ešte čakám na popolnočné šaty, ktoré som objednala z anglicka, tak dúfam že stihnú prísť do 14.5. :)))) To viem, že v KE je ťažký výber šiat a topánok..... Privilege, to nepoznám, my budeme mať svadbu v Gloria Palac. GES-klub poznám, bola som tam párkrát na oslave, je tam pekne, také útulné, a to je super, že tam majú aj klímu....lebo keď to takto pôjde ďalej s tým počasím, tak v máji už budú riadne horúčavy..... :-) Ja som kaderníčku a vizážistku objednávala len minulý týždeň, kaderníčku budem mať v salóne ENVY, a vizážistku budem mať na odporúčanie jednej mojej známej, a super je to, že príde ku mne domov...skús pozrieť www.zazuvizaz.sk......
Odpovedať
Profilova fotka
Privilege je pri kruhovom objazde na moldavskej, taky novsi peknucky hotel, jedlo je tam perfektne a zatial len dobre referencie som pocula :-) maju tam aj dost velke rimske kupele.. ale rozmyslali sme aj o GESku kde sme uz mali niekolko rodinnych oslav- spokojnost, a v Gloria Palac som bola na niekolkych svadbach, kde mi trosku vadil vyber jedla, ale inac pohodicka ;-) Mne bude vlasy robit kamaratka, ktora si nedavno otvorila salon na rastislavovej a je fakt dobra a ma mi zohnat nejaku vizazistku, ktora pride ku nej do salonu aby ma nalicila...inac takisto nepoznam ziadnu dobru vizazistku.. Ja som tiez nervozna z tych spolocenskych siat ]-( uz neviem kde mam ist pozerat..chcela som objednat tiez z netu, ale bojim sa presne toho, ze co ak nedorazia vcas...a topanky si si tiez objednala z netu? alebo si kupila niekde v KE?
Odpovedať
Topánočky sa bojím objednávať z netu, tie radšej kúpim stále osobne, chcem ich aj vyskúšať keď ich kupujem.....svadobné som kúpila zo svadobného salónu, na redovy som kúpila v Carrefoure a k popolnočným budem mať také strieborné sandálky, ktoré som kúpila v Optime.... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
niektore veci sa velmi tazko objednavaju z netu, ja si topanky tiez radsej kupim niekde v obchode, len este neviem v ktorom :-D a uz viete kam sa pojdete fotit? lebo v tomto este nemame vobec jasno :-|
Odpovedať
Profilova fotka
caw baby, tak ako ste na tom, ktorá to má už teraz v sobotu? Držím palce ako to prežívate? Nám ešte ostáva 10 dní, ale už ma trošku chytá panika- myslím taká "neobsedivá" nálada :))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?