Svadba máj/květen 2010

23. dec 201357370
  • @vrabciak  diky ze na nas myslis 🙂 termin mame v utorok, tak som zvedava, ze kedy sa drobcek rozhodne prist na svet 😵 urcite dam potom vediet...
    my sme skoncili definitivne s kojenim pocas tehotenstva... jednak sa mi zmenilo mlieko (takze ju menej zaujimalo) a aj som chcela... no a niekedy aj lutujem... dostala som sa medzitym k nejakym informaciam, zmenila som pohlad a nazor na viacere zalezitosti a je mi luto, ze uz sme s tym skoncili

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @bosacka  tak sa držte a veľa, veľa síl 🙂 . Ak mi ešte stíhaš odpísať, tak budem rada, keď ma trochu zasvetíš do toho, čo si čítala.

• Sponzor fóra
  • kadan, oni ťa vymazali 😒 Som nevedela, že tu platí komunizmus 😐

• @vrabciak  poslala som ti nieco na FB, mala som dojem, ze to lahsie prejde tadial... a dakujem za zelanie, stale sme doma...

• @vrabciak  
    konečne som ti preposlala môj pôrodný zážitok 😎
    rozmýšľam že sa dám ostrihať, teda skôr asi budem musieť
    strašne mi padajú vlasy, za chvíľku budem asi plešatá 😬
    vyzerá to tak že prestanem čoskoro kojiť, Miňo už nemá o mňa záujem, papá už iba z jedného a potom dokrmujem
    ani po hodine z druhého nepapá
    čo už aj tak bude s tatkom sám 2-3 dni tak sa na to pripravujem

aj ja som rada že to tu ešte žije, aj keď sporadicky ale žije 😉

• ani neviem čo som písala........
    a ešte také čo by sa malo vymazať...... no asi si budem robiť zálohu aby som vedela čo im prekážalo lebo naozaj neviem

• @bosacka  ďakujem, čítala som si to. Niektoré mamičky sú husté, že koja až tak dlho. Ja až tak dlho kojiť určite nechcem.
    @kadan  ďakujem ti za správu 😉 . Hlavne sa nevyplaš, tie vlasy ti dorastú. Tiež som mala až plešiny, ale našťastie vlasy začali dorastať. Ale tiež som sa dala ostrihať. Odvtedy mám vlasy stále kratšie a kratšie 😃 Najviac ma vie dožrať, keď si vymyslím nejaký účes, poprosím oň kaderníčku a ona ma ostrihá úplne inak. Po čase okolo mňa prejde nejaká holčina, ktorá je ostrihaná presne tak, ako som si to priala 😠 Ide ma rozhodiť.
    Tiež by ma zaujímalo, čo mohlo adminom prekážať. Veď nech sú radi, že to tu žije. Ja som si tiež raz musela zmazať fotky z modrého koníka, lebo som tam mala fotky mňa a Ivana za slobodna a nás dvoch ako manželov. Fotky som zmazala a o chvíľu na to, som tam videla album, kde dala kočka len fotky za slobodna. Buď sa im tie naše fotky nepáčili, alebo naopak závideli 😃 😃 😃 😃

• @vrabciak  
    no plešiny zatiaľ nemám, začali mi padať keď som sa dala podstrihnúť, plešiny zatiaľ nemám 😎
    rada by som sa dala ostrihať na krátko, ale ja nie som z tých čo ráno vstanú o hodinu skôr aby sa mohli učesať a namaľovať, a navyše mám jemné vlasy, nedrží mi ani trvalá

malý ma už pravidelne čaká na podlahe, dám ho na deku idem sa napiť a po návrate meter od deky
    je to expert
    prevracia sa z brucha na chrbát a chce aj naopak no nejako to ešte nejde
    nožičky si dáva pekne pod seba t 😎 k čakám kedy začne loziť, len musí prísť na to čo má robiť s ručičkami

idem pozrieť na FB či dala bos nejaké fotečky drobčeka 😃

• kočky nemám slov už ma admin normálne vytočil !!!!!!!!!!
    zmazal mi foto ktoré už mám od kedy som sa tu zaregistrovala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    minule príspevok, neviem prečo a teraz toto...........

• @vrabciak  
    už začínam plešatieť 😞

• @market82  
    dlho sme nepísali, ako sa ti darí?
    🙂

• Ahojte kočky, dúfam, že sem ešte mrknete. Želám Vám pokojné, šťastné, veselé a čarokrásne sviatky 🙂

• @vrabciak  
    aj Tebe krásne sviatky 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov