Svadba s Talianom - 2. august 2008 v Levoči. Je tu niekto?

13. sep 201221040
  • zlodejka!!!! takto kradnut internet 😃 😃
    takze teraz mate dovolenku?? si to uzivate, co? chodite aj k moru?
    s jake bolo bbq? a co svokricka? este byvate u nich? a jak s nimi vychadzas?
    u nas vsetko po starom, napisem ti do ip novinky o pani herecke, teda je to k...a s velkym K a nemyslim tym kravu!!! 😠 😠 😠
    za chvilu idem domov, okolo 15.9., uz sa tesim, uz mi tu trosku sibe, hlavne z toho tepla!! u vas je jake pocasie?
    my by sme mali ten novy lokal otvorit do konca decembra, teda aspon tak mi to povedala kamoska, ktora im tam robi architekta, tak dufam, ze dodrzia terminy, lebo mi to uz lezie na nervy to nicnerobenie.. tak napis coskoro, papa

• ahoooooooj, jezis, som sa neozvala....prepaaac 😞 *ale tak sa to vsetko ponatahovalo, ze som bola asi 2 mesiace v depke!!! 😠 *teraz je uz konecne vsetko ok, vymalovane, vsetko funguje..len nam chyba este bar, ale ten sa pojde zobrat tento tyzden, takze na buduci piatok by sme mali otvorit..ale uverim, az ked otvorime 😬 *

nooo..staru mi ani nespominaj!! normalne sa bojim, ked sa macova sestra nabuduci rok odstahuje..pulizia bude na mne 😒 *

tak zatial tolko...ti napisem sms, aby sme sa skoordinovali 😉 *

zatim pa*

• ahojte ja idem zit na siciliu neni tam neaka slovenka moj nastavajuci ja talian

• Ahoj kocky mozete mi povedat co treba zariadit ake doklady po svadbe s talianom v Taliansku? dakujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov