Svadba Stará Turá a okolie

Profilova fotka
Ahojte nastávajúce nevestičky, sú tu aj daaké kočky čo sa pripravujú na svadbu v blízkej dobe z okolia Starej Turej?
Odpovedať
Profilova fotka
@miriamusakova ahoj, ja som z myjavy a svadbu mame uz v juni :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , tak gratulujem, my máme až o rok v apríli. Už máte pozháňané všetko?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my mame v septembri :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miriamusakova to najdolezitejsie ano a teraz zacnu doladovacky..trochu sa toho zanim bat, ale ak nezacnem stresovat, tak to bude v pohode :) velmi rychlo to ubehlo odkedy sme len zacali s vybavovanim.. ten rok to je uplne nic..uvidis :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala svadbu v Lipe :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
my už máme síce po, ale v klude sa pýtaj :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@karamel Ja budem mať tiež v Lipe svadbu (september 2012) ako si bola spokojná s Lipou? Nebol žiaden problém? Výzdobu ti zabezpečoval hotel?
Odpovedať
Profilova fotka
Janka bola som nadmieru spokojna. Cast vyzdoby mi zabezpecili oni, cast vyzdoby som dala ja.
Odpovedať
@karamel Super, to som potrebovala počuť, aj keď som o Lipe nepochybovala. Od prvého stretnutia mám zo zamestnancov dobrý dojem, vyzerajú profesionálne a skúsene (veď nerobia prvú svadbu:)) Len som chcela vedieť, či bolo aj niečo čo sa ti napr. nepáčilo alebo čo si si predstavovala inak ako oni pripravili...
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko spravili podla mojich predstav, naozaj som bola velmi spokojna :-) My sme boli absolutne prva svadba co sa odohrala vo vynovenej Lipe :-) Vlastne bolo tam jedno zakopnutie a to, ze nam dali pri jedeni polievky kazdemu svoj tanier a nie jeden :-D Ale inak uplne super! Nam tam aj hostia spali a nevedeli si izby vynachvalit....aj to rano po svadbe sa o nich prikladne starali..... :-)
Odpovedať
ahoj, ja idem o 2 tyzdne na svadbu do Lipy (zatial este moju nie), tak som zvedava...ale co som pocula od buducej nevesty, tak tiez si chvalila komunikaciu so zamestnancami
Odpovedať
@dzaaja Ahojky aj ja sa v septembri vydávam :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj my budeme mat tiez svadbu 14.aprila a ja mam priatela zo Starej Turej :-)
Odpovedať
bola som minuly vikend na jednej svadbe tam.....bola pre cca 70 ludi.... mali ju v tej restauracii na poschodi..... jedlo bolo chutne, vyzdoba tiez ok, akurat v com som videla take vacsie negativum, ze tam obsluhovali studenti z hotelovky, ktori okolo stvrtej nadranom zacali davat najavo, ze treba koncit, lebo chceli ist domov.
Odpovedať
Profilova fotka
@chryzantema , áno? tak super, nech vam to dobre dopadne, nemáš ešte stres? Všetko pripravené?ja sa chviľami úplne opúšťam, ale dá sa....máte kapelu alebo dj? kde máte svadbu?
Odpovedať
@miriamusakova aj ja vam zelam vela stastia a hlavne pevne nervy a nech mame v tento den krasne pocasie :-)
Odpovedať
@miriamusakova a mame kapelu, myslim, ze sme vam prebrali dj, ktory bude na nasej svadbe hostom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno, no pekne a koho? a akú kapelu máte? my sa stále nevieme rohodnúť či dj alebo kapela, ale asi vedie tiež kapela @chryzantema
Odpovedať
@miriamusakova my mame hudobnu skupinu Rytmus z Novej Bosace.....
Odpovedať
Ja som s Lipou velmi spokojna. Ci uz na nejakej akcii,alebo len tak na obed..Velmi profesionalne sa vedia spravat..A ta vyzdoba??aku si poviete,taka bude...Urcite sa vam bude pacit.ja som bohuzial nemala svadbu v Lipe a kebyze si ju mozem zopakovat,tak urcite tam :) Kvety som mala zo SISI - uzasne spokojna a kameramana WWW.DS-VIDEO.SK - tiez velmi spokojna...A saty MY - no comment....lepsie nemohlo byt :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@janka213 @miriamusakova Ahojte, z vlastnej sobotnajsej skusenosti s Hotelom LIPA STARÁ TURÁ môžem tento hotel na svadbu len a len odporučiť! Sú skvelí, splnili mi všetky moje sny, požiadavky (a tie boli i atypické). Jedlo bolo úžasné každé jedno, nič by som nemenila. Kuchári odviedli skvelú prácu, nielenže jedlo bolo veľmi veľmi chutné ale i krásne všetko bolo naaranžované. Čašníci takisto super, starali sa pekne o hostí až do rána a pán prevádzkar i keď som ho stále s mojimi možno zbytočnými otázkami asi i otravovala, vždy bol milý a ústretový... Výzdobu mi robila kamarátka, ale i pri nej vedeli krásne asistovať a takisto splnili všetko, to čo sme si povedali. Mali sme rezervovaných 10 izieb a každý hosť bol spokojný s úrovňou hotela, s jeho čistotou a zariadením... čiže ak niekto hľadá miesto na svadbu - hotel Lipa odporúčam pretože Vám urobia zo svadby veľmi pekný zážitok. a vlastne ešte jedna maličkosť, pri príchode na apartmán po odčepčení nás milo prekvapilo od nich prekvapenie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, mozete mi poradit aka cena vysla cca v hoteli Lipa na Vase svadby (samozrejme aj pocet hosti)? Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@grammatikas plne súhlasím :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?