u nás golden v LV vypadá z výberu :-D
obrúčky dááávno máme, krížik, oblek; tiež :)
taktiež aj celkovú predstavu o svadbe máme (aranžmán; dekorácie; odvoz ľudí - 50% bude cezpoľných; šaty pre mňa..)
a najdôležitejšie, NEMÁM svedka ]-(
ešte taká otázka .. kňazovi(/nám) nebude "blbé", že chceme svadbu v podstate v sobotu po Veľkonočnom pondelku? :-p
liviapeto .. ma zabil farárko, ked povedal niečo v zmysle, že nemá kalendár na rok 2011 a je tichý predpis, že keď nie je kalendár, tak ani nezapisuje dátumy .. kks sa máme v januári ozvať
No my sme ešte za farárom neboli, ale chystáme sa, tak uvidíme čo povie ten náš.
A ináč si dobrá lebo ja ešte nemám absolútne nič okrem troch balíčkov servítok :-D a aj to si nie som istá či ostanem pri momentálne zvolenej farbe
noo tak servítky aj celú výzdobu spraví reštika :) chválabohu :D
inak už mám aj salón vybratý a krásne modely :)
(mám ich aj v albe) .. aspoň sa nemusím naháňať do BA po šaty ]-(
na druhej strane mám teraz trošku času a chcem si vymyslieť nejaký program,
nechcem sa so všetkým spoliehať na starejšiu
(vymyslieť chlapovi "prísahu" / sľub svokier a svokrov
.. a dokopať chlapa nech on mne dačo také vymyslí - aby sme to prvýkrát videli (alebo teda opakovali) až cez svadobnú zábavu)
ahojte:) som rada, ze ste sa pridali :) tak samain_night: ja som najprv komunikovala s admin. prac. na fare v meste, ale u tej som pochodila presne ako ty, ze nemaju kalendar, ale som ju prehovorila a zapisala ma na koniec kalendara. no mne to nestacilo tak som bola osobne na fare a bol tam taky zlaty pan dekan a spisali sme predbeznu zapisnicu a sobas teda mame o 15tej hodine aj s omsou v kostole sv Michala:) v septembri tam idem osobne aj s priatelom uz to len uzavriet :)
co sa tyka toho co mame: tak mame, kameramana, fotofgrafa, dj-a, dizajnerku, kostol, drobnosti,salu a menu, svedkou :) ostatne sa ide riesit az od oktobra :)
ahojte aj ja som bola sa pytat a povedali mi ze este namaju klalendara ze mam prist na konci augusta a na zaciatku septembra ze to je este skoro.ale inak este som nic ine nevybavovala.este ma to len caka.
sobicatko .. - pan dekan taky okolo 50tky?
- tam na fare som natrafila na starého pána dekana - teraz už monsinora (srr za ten pravopis)
- čas si môžem vybrať buď 45min pred Vami, alebo po Vás :)
- zápisnica ma ani v tej rýchlosti nenapadla, ale plánujeme tam ísť kvôli príprave, snáď potom
- ako zadelíme výzdobu? alebo čo plánuješ? ja som chcela kúpiť kyticu k hlavnému oltáru
baby, začnite asik riešiť, lebo aj ja som mala chaoz aká farba - kde - šaty - a hlavne v príprave keď nás všade "odmietali" :(. Fotografa rezervovať je niekedy aj lacnejšie. Dj budem mať z rodiny, tak dúfať, že neomietne pozvanie :)
samain_night: ahoj :) tak sa tam budeme stretat :) no mne bolo povedane, ze vyzdobu robia oni, sa plati nejakych par korun
- a co ste si vybrali pred nami ci po nas? pred nami je to dost skoro asi , ze?
-a kde chcete mat svadbu?
- a kedy by ste chceli zacat chodit na pripravu?
- cize sobas budete mat vo sv. Michalovi vsak?
samain, este ma napadlo, ze my by sme chceli, aby nam v kostole spieval detsky zbor a hrala pani z kostola ducha sv., len to vsetko este musim ist vybavit....a vyzdobu ja necham na tie panie co sa o to staraju, videla som to a uple to staci aj kvetou je tam kopa a je to pekne :)
saty budem riesit az ako posledne, lebo musim dost schudnut :-N . vyzdobu som chcela vzdy fialovu, ale ked som sa sem prihlasila, zistila som, ze skoro kazdy taku ma, tak bude asi ruzova - co mojich znymych zrejme sokne lebo vedia, ze ju nemam velmi v laske ;-)
- čas ešte nemáme presne stanovený, ale najskôr po Vás - o 14.15 sa mi to zdá skoro, a máme aj ľudí nad 60 -
aby vydržali viac ako do 22hej
- príprava sa bude riešiť asi v auguste / septembri / októbri najneskôr (neskôr budú pracovná vyťaženosť, zato
chcem všetko, čo sa dá vybaviť teraz)
- zase som rozmýšľala, že by som si odkúpila šaty od báb, čo mali svadbu .. a to sa zas bojím, že ich
"vytlstnem" :D
hraval tam taky stary dedo, ale toho nechcem lebo skaredo spieva :-D a ani mu neni rozumiet :-D aj my budeme mat nad 60 ludi a saty idem riesit az koncom septembra -oktober lebo este musim schudnut tak som sa pustila do diety :-N a saty si budem poziciavat, ale v LV isto nie, pretoze ma ziadne neoslovili a niektoré predavacky su bud vnucujuce alebo neochotne...
sobicatko: ja musim schudnut skoro 20 kg - prestala som fajcit a kila prisli ani neviem ako, tak som sa zacala trapit :-( , drzim palusky aj tebe v tomto boji
liviapeto: joooj, livi drzim aj tebe palce, neboj podari sa ti to ;-) ja musim 10kg, no teda mala by som ked chcem byt pekna :-D a preto som si povedala, ze fajcit prestanem az po svadbe , lebo viem, ze by to bolo este horsie :-D ale co uz.....
baby .. to koľko vážite?? mne minule predavačka - či mám 17 r. a to som si skúšala najväčšie číslo z detského oblečenia (dievčenského) - sako
skôr by som potrebovala úzke a dlhé šaty a malé opätky
aa s tôu 60tkou som myslela vekovo ;-) a celkovo ľudí bude do 40 zatiaľ :D
šaty až v januári v salóne (buď BA - tie sa mi hrozne ľúbia; a v LV sú tiež dobré)
inak ak poznáš LV omše, na každú chodieva Imriško (taký postihnutý pán nad 50r.) - ten vie na všetko odpovedať :D - len aby nedošiel na naše svadby :DD
aj aj chudnem baby :-) liviapeto, mam este viac ako ty ]-( . ale uz som zacala aj cvicit, jem pravidelne, akurat ze som bola predvcerom u dr a zistilo sa preco tak priberam..tak dufam, ze liecba ma este viac nezaokruhli . . .
samain_night, aj nam povedali v kostole, ze este nemaju kalendar a teda si nic nezapisu... ze mame prist neskor... ]-(
inac, ahojte dievcata, votrem sa vam sem ;-)