Svadba v auguste 2013
- z
- 5
@guiseppinka my máme tiež zarezervované miesto svadby a fotografku
Máme aj oblek pre ženícha, šaty mám vybrané ale zatiaľ len predbežne a bez rezervácie... Kameru mať nechceme. Aj ja zbieram nápady, všetko premýšlam do detailov
Čo už so mnou, som perfekcionista a príliš si potrpím na detaily
A baví ma to plánovanie
25. júl 2012- Sponzor fóra
@38susan38 my máme v kaštieli Chateau Bela, myslím že na august výborné miesto
Ja dúfam, že bude horúco, lepšie ako dáždik
25. júl 2012My takisto planujeme svadbu na august 2013, no zatial som tu asi sama co este nemá nic zarezervovane
...ale uz pomaly bude sala...len este sa rozhodujeme a chodíme po miestach kde by sme svadbu chceli mat...kameramana a ani fotografa nemam....a vlastne ani nic
v podstate len predstavu ze by som isla trocha aj do bielo ciernej vyzdoby.trocha šmrncnutej ruzovej..a šaty takisto..biele s trochou ciernej cipky...ale tak dovtedy..bohvie
25. júl 2012@38susan38 je to pri Štúrove, mám pár fotiek v albume
@moni1363 najdôležitejšie je rezervácia miesta...čo viem, v niektorých miestach treba spraviť rezerváciu dosť dlho dopredu. My sme museli vyše rok dopredu, kolega z práce má v hoteli a tí robili rok a pol dopredu...keď už máš miesto, tak to plánovanie ide nejako samé od seba
Teda aspoň u mňa...teraz tiež už neriešim,to hlavné máme a dávam si pauzu
len zbieram a hľadám inšpirácie, detaily... Do ,,práce ´´ sa pustím tak v januári/februári
25. júl 2012@libuskam jééj máme rovnaký dátum
aj my máme 17.08.2013
25. júl 2012@silvi87 jeeeeeeeeeeeej
paradicka
budeme stresovat v rovnakom case
25. júl 2012@libuskam nebudeme stresovať, teda dúfaaam
@miriam_ka tak vitaj medzi nami, augustovými svadbami
26. júl 2012@silvi87 Silvi ja stresujem uz teraz, ze nebude volne miesto, tam kde chceme mat svadbu
Ale vyriesila som dilemu so satamikedze sa mi pacia 3, tak ich "zlepim" dokopy a dam si usit na mieru
z jednych sa mi paci korzet, z druhych strih a z tretich ta "suknova" cast
@miriam_ka vitaj medzi namipodla mna je jedno, kde to budete mat. Hlavne nech je to podla tvojich predstav a mas tam svojich blizkych
drzim palceky
26. júl 2012@libuskam tak daj vedieť, ako si dopadla s miestom
a kde chcete mať, na akom mieste? Civilný alebo cirkevný? Ja už keď mám miesto a zaplatenú zálohu, tak som kludná
26. júl 2012- Sponzor fóra
@zuzik2001 no ty si aká šikovná
hlavné veci už máš vybavené
26. júl 2012@silvi87 som rada bo teraz nemam cas nic riesit co sa tyka svadby a domov pridem az v oktobri Takze to bude Len take rychle...inak dakujem
27. júl 2012@zuzik2001 Zuzka, ja mám tiež taký istý dátum ako máš Ty
Ale musím povedať, ja nemám ešte poriadne nič zajednané. To bude asi aj tým, že len dneska sme si zajednali sálu na tento dátum
27. júl 2012@suzi33 my ale sme Cely rok skoro v zahranici a preto sa snazime vybavit co sa da ked sme doma....preto mame toho tak vela ale neboj napriklad teraz nic nerobime bo nemam cas na nic....
30. júl 2012@libuskam ja to presne tak plánujem
obrad bude vonku v záhrade kaštiela a hostina vo vnútri
30. júl 2012@sumilenka to dúfam aj ja, že nám počasie dopraje, lebo chceme mať obrad vonku
31. júl 2012@sumilenka no máme aj alternatívu pre prípadný dáždik, ale snáď Pánbožko dopraje slniečko
čo už, počasie sa nedá kúpiť ani naplánovať, snáď aspoň ostatné vyjde podľa predstáv
31. júl 2012@silvi87 tak veru... hlavne, aby život stál zato
31. júl 2012Baby .. august je najslnecnejsi mesiac a ja si rezervujem na 17.8.2013 slniecko a 28 stupnov
Aj ja chcem obrad vonku ale asi sa nebude datno snad to nejako vybavime
@sumilenka vitaj medzi nami31. júl 2012@libuskam a kde máte miesto svadby? To by bolo fajn, keby bolo také počasie, ja snívam o obrade vonku, aj ho plánujeme
@lienocka4411 vitaj v augustových svadbách, som rada, že nás tu pribúda
@ivanabalogova vitaj ďalšia augustová nevesta a zároveň úprimnú sústrasť
neboj, to prebolí, určite máte pekné spomienky...
1. aug 2012
- z
- 5
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Baby koľko nás tu je, pridajte sa, nech môžeme plánovať
Čo už máte zabezpečené ?