Svadba v auguste 2013

6. aug 20131380

Baby koľko nás tu je, pridajte sa, nech môžeme plánovať 🙂 Čo už máte zabezpečené ? 😉

• tiez som rozmyslala, ze zalozim takuto temu... takze my planujeme 31.8.2013 a mame zabezpeceneho kameramana a fotografa v 1, salu a hudbu... ostatne zatial neriesim... skor zbieram nejake napady 🙂

• @guiseppinka  my máme tiež zarezervované miesto svadby a fotografku 😉 Máme aj oblek pre ženícha, šaty mám vybrané ale zatiaľ len predbežne a bez rezervácie... Kameru mať nechceme. Aj ja zbieram nápady, všetko premýšlam do detailov 🙂 Čo už so mnou, som perfekcionista a príliš si potrpím na detaily 😃 😃 😃 A baví ma to plánovanie 🙂

• Sponzor fóra
  • @38susan38  my máme v kaštieli Chateau Bela, myslím že na august výborné miesto 🙂 Ja dúfam, že bude horúco, lepšie ako dáždik 😉

• My takisto planujeme svadbu na august 2013, no zatial som tu asi sama co este nemá nic zarezervovane 🙂 ...ale uz pomaly bude sala...len este sa rozhodujeme a chodíme po miestach kde by sme svadbu chceli mat...kameramana a ani fotografa nemam....a vlastne ani nic 🙂 v podstate len predstavu ze by som isla trocha aj do bielo ciernej vyzdoby.trocha šmrncnutej ruzovej..a šaty takisto..biele s trochou ciernej cipky...ale tak dovtedy..bohvie 🙂

• @38susan38  je to pri Štúrove, mám pár fotiek v albume 🙂 @moni1363  najdôležitejšie je rezervácia miesta...čo viem, v niektorých miestach treba spraviť rezerváciu dosť dlho dopredu. My sme museli vyše rok dopredu, kolega z práce má v hoteli a tí robili rok a pol dopredu...keď už máš miesto, tak to plánovanie ide nejako samé od seba 🙂 Teda aspoň u mňa...teraz tiež už neriešim,to hlavné máme a dávam si pauzu 🙂 len zbieram a hľadám inšpirácie, detaily... Do ,,práce ´´ sa pustím tak v januári/februári 🙂 🙂 🙂

• Ahojte baby .. my planujeme svadbu 17.8.2013 a nemame este nic 😃 😃 😃 teda 6. a 7. si vybavil drahy volno a ideme si rezervovat miesto 🙂 🙂

• @libuskam  jééj máme rovnaký dátum 😉 aj my máme 17.08.2013 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• @silvi87   jeeeeeeeeeeeej 😃 😃 😃 paradicka 😃 😃 😃 budeme stresovat v rovnakom case 😃 😃 😃

• my rozmyslame nad datumom 3.8.13( bude to nase 7 vyrocie a priatelovi by sa to lahko pamatalo 🙂 ) zatial nic nezariadujeme vyberame viac menej miesto a rozodujeme ci bude svatba v CZ alebo na Sk... dilema 😒

• @libuskam  nebudeme stresovať, teda dúfaaam 😃 😃 😃 @miriam_ka  tak vitaj medzi nami, augustovými svadbami 🙂 🙂 🙂

• @silvi87   Silvi ja stresujem uz teraz, ze nebude volne miesto, tam kde chceme mat svadbu 😐 😃 😃 😃
    Ale vyriesila som dilemu so satami 😃 😃 😃 kedze sa mi pacia 3, tak ich "zlepim" dokopy a dam si usit na mieru 😃 😃 😃 z jednych sa mi paci korzet, z druhych strih a z tretich ta "suknova" cast 😃 😃 😃

@miriam_ka  vitaj medzi nami 🙂 podla mna je jedno, kde to budete mat. Hlavne nech je to podla tvojich predstav a mas tam svojich blizkych 🙂 🙂 🙂 drzim palceky 😃

• @libuskam  tak daj vedieť, ako si dopadla s miestom 🙂 a kde chcete mať, na akom mieste? Civilný alebo cirkevný? Ja už keď mám miesto a zaplatenú zálohu, tak som kludná 🙂 🙂 🙂

• Ahojte my mame10.08.2013 a mame kameru,foto,hudbu salu-predbezne2 a uz aj saty sa mi hadam siju 😐

• Sponzor fóra
  • @zuzik2001  no ty si aká šikovná 🙂 hlavné veci už máš vybavené 😉

• @silvi87  som rada bo teraz nemam cas nic riesit co sa tyka svadby a domov pridem az v oktobri Takze to bude Len take rychle...inak dakujem

• @zuzik2001  Zuzka, ja mám tiež taký istý dátum ako máš Ty 🙂 Ale musím povedať, ja nemám ešte poriadne nič zajednané. To bude asi aj tým, že len dneska sme si zajednali sálu na tento dátum 🙂

• Ahojte baby 🙂
    Planujete niektora obrad a hostinu na jednom mieste ??? 😉

• @suzi33  my ale sme Cely rok skoro v zahranici a preto sa snazime vybavit co sa da ked sme doma....preto mame toho tak vela ale neboj napriklad teraz nic nerobime bo nemam cas na nic.... 😃

• @libuskam  ja to presne tak plánujem 🙂 obrad bude vonku v záhrade kaštiela a hostina vo vnútri 🙂

• ahojte dievčatá, vidím, že 17.august je budúci rok nejaký populárny 🙂 teším sa, aj ja som si ho vybrala 🙂 len aby bolo pekné a príjemné počasie.

• @sumilenka  to dúfam aj ja, že nám počasie dopraje, lebo chceme mať obrad vonku 🙂 🙂 🙂

• ten môže byť tiež veľmi krásny... a keby zrovna pršalo, tak bude z neba padať šťastie 😉

• @sumilenka  no máme aj alternatívu pre prípadný dáždik, ale snáď Pánbožko dopraje slniečko 🙂 🙂 🙂 čo už, počasie sa nedá kúpiť ani naplánovať, snáď aspoň ostatné vyjde podľa predstáv 🙂

• @silvi87  tak veru... hlavne, aby život stál zato 😉

• Baby .. august je najslnecnejsi mesiac a ja si rezervujem na 17.8.2013 slniecko a 28 stupnov 😃 😃 😃 😃
    Aj ja chcem obrad vonku ale asi sa nebude dat 😐 no snad to nejako vybavime 😃 😃 😃

@sumilenka   vitaj medzi nami 🙂

• aj ja plánujem o rok v auguste 🙂 10: 🙂

• aj ja sa baby pripajam my máme svadbu v auguste 2013,8, v Prešove .....uz stresujem...ale vyskytla sa nam aj smutna udalost zomrela mi prababka vcera😞 tak smutime

• @libuskam  a kde máte miesto svadby? To by bolo fajn, keby bolo také počasie, ja snívam o obrade vonku, aj ho plánujeme 🙂 @lienocka4411  vitaj v augustových svadbách, som rada, že nás tu pribúda 🙂 🙂 🙂 @ivanabalogova  vitaj ďalšia augustová nevesta a zároveň úprimnú sústrasť 😞 neboj, to prebolí, určite máte pekné spomienky...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov