Aj ja sa teším, že nás je už toľko :) tiež som zvedavá, ako ste na tom s vybavovačkami, lebo ja som začala len minulý týždeň. Tiež by ma zaujímalo, v akých cenách sa pohybuje váš fotograf, prípadne kameraman, DJ a pod. Nech mám trošku prehľad :)
Tak ja s mojimi prípravami pokracujem dost pomaly ale salu uz máme, hudbu taktiež a okrem toho asi nic ale predstavy mam nenormálne tak dufam ze sa mi aj splnia:-D mate niektora skusenost s Rafaello Hall v Prešove?
@sumilenka my kameramana mať nebudeme. Fotografovať nás bude Zuzana Kapišinská, našťastie je to naša kamarátka, takže to bude zdarma :-) DJ ešte nemám zajednaného. A vy? Aké máte rozpočty?
Baby nejak sa nam to tu rozrastaaa :-D :-D :-D
@silvi87 na 90% bude svadba na smolenickom zamku :-) sice sme obaja z BA ale cela moja rodina je odtial + blizke okolie, takze im nebude treba zhanat ubytko. Snad sa tam bude dat mat obrad vonku na nadvori
@libuskam Smolenický zámok je krásne miesto na svadbu, ja tam chcem drahého zobrať na výlet :-) @svmajka a @janaka4 super baby, som rada, že sa nám to tak pekne rozrastá :-) :-) :-)
@svmajka ahoj :-) :-) :-) mi tiez nemame este nic :-D :-D :-D :-D v plane sme mali ist rezervovat miesto v pondelok alebo v utorok ale ideme relaxovat :-D :-D :-D :-D
Tak sa to odklada o tyzden :-D :-D :-D :-D
Ahojte baby :-) tak ja sa k vám možno pripojím....svadbu by sme chceli ak bude voľno v hoteli Kamila, keďže chceme obrad a hostinu vonku. Nikam sa neponáhľame, ešte nemáme nič zarezervované, a len skúmame a hľadáme to naj :-) šatám som neodolala a hľadám tie moje vysnívané, na skúškach som ešte nebola, myslím, že to má ešte čas....okrem toho ma cca za mesiac čaká dosť rozhodujúca operácia, potom dúfam čo najkratšia PN, a medzitým ešte krátka dovolenka v Štúrove, takže moju hlavu momentálne zamestnávajú aj iné veci....pri pozeraní tých svadobných šatočiek si v podstate vetrám hlavu :-)
@libuskam my tiež neďaleko bývame a chodíme tam na prechádzky :-) je tam krásne :-)
Ahojte nevesty :) pripajam sa s terminom 17.8.2013 :) zas o jednu naviac :) (povodne malo byt 31.8. - ale prehodili sme na taky magickejsi datum-moj ocko by mal totiz vtedy narodeniny). Sala vybavena, fotograf vybaveny, ostatne si len zapisujem do diara, zbieram fotky a inspiracie, napady a tak :) Svadba na Orave v Dolnom Kubine.
@susan18 jeej to som rada, že ďalšia kočka s rovnakým termínom ako ja :-D Mne sa ešte neozval DJ :-( Komunikovali sme mailom, tak neviem, kde to viazne, skúsim mu budúci týždeň volať...inak ja mám tiež sálu :-) aj fotografku :-)
@susan18 my sa s drahým zhodneme vo všetkom hlavnom a podstatnom :-) čo ma veľmi teší :-) civilný obrad, svadba v štýle wedding party, žiadne tradície, okrem prvého tanca a pod. :-)
my sa zhodneme v mnohych veciach, ale v poniektorych mame ohromne rozdielne nazory, ma stastie, ze robim kompromisy :) a nevadi mi prisposobit sa sem-tam jeho nazory, pokial nie je uplne mimo...zhodli sme sa, ze nechceme ziadne velke tradicie, svadba v kostole (len ja by som chcela bez omse...on nie) fotenie v prirode . . .
@silvi87 ani my nechceme žiadne tradície....polovička chcela svadbu v modrom kostolíku....tak som mu bola ukázať Kamilu a bolo rozhodnuté :-) civilný obrad vonku, weding party tiež vonku, z tradícií len prvý tanec....no a potom už len letná párty pod holým nebom :-D
taktiež budeme mat svadbu 24.8.2013 v Studenom..a jedine co mam zajednane je sála a pracujem uz aj na fotografovi :-) predstavy su no zatial len toľko :-)
@babulka1978 my sme sa hneď zhodli na civilnom obrade, aj na mieste, aj na fotografovi...tradície nechcem, nepáči sa mi to, bude tiež iba prvý tanec :-) V kaštieli, kde máme svadbu je nádherné prostredie, vieme byť vonku aj vo vnútri ( ak vyjde počasie 8-) )
pozerala som fotky toho kastiela a vyzera to tam naozaj uzasne. My sme zrusili odobierku, chcem aby sa mu podlomili kolena, ked ma uvidi v kostole...prvy tanec jasne bude a zvysok uvidime.
@susan18 nakoniec vyhral Hotel Park. Nie som presne z Kubina a bola som pozrieť aj na Oravskej priehrade. Chcela som to mat pôvodne v penzione Kormoran no tam je to dost male.