Svadba v Čadci a okolí. Kto plánuje?

2. okt 201933530
  • @meggietom  Pokiaľ je mi známe, tak ťa nezosobáši mimo kostola. Svadba musí byť vykonaná na posvätnom mieste. Takže sa najskôr opýtaj, či sa to dá. Ale veľa báb tu nakoniec zistilo, že to nejde. Jedine matrikárka ti príde hocikde, len samozrejme si to treba zaplatiť. Kňaz nie.

• Ahojte, vy co ste mali skupinu TRIO BAND, boli ste spokojni?

• Ahojte....plánuje niekto svadbu na april 2020? Potrebovala by som poradiť ako to funguje s predmanželskou prípravou..na fare nám dali papier čo si máme vypísať a zahlásiť sa na prípravku ale vôbec netuším ako..ďakujem za všetky rady

• Sponzor fóra
  • @lub_ica  ahoj trio band mi konkretne mat nebudeme ale bola minuly mesiac na svadbe kde hrali...vedia dobre zabavit az na to ze neskor na zabave uz mali dost dlhe prestavky co sa nikomu nepacilo...inak zabava bola ok

• @12deda12  nám kázali cez internet www.domanzelstva.sk, nalavo je Prihlasit sa na kurz, tam si vyberiete diecezu, miesto, kde chcete ist na kurz a termín

• Super ďakujem 🙂

• Ahojte dievcata....vie niekto poradit s hudbou v kostole?....koho mate vy alebo co odporucate dakujem za vsetky rady

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov