hej mali by sme sa motať v starom meste, mobil si určite zoberiem, teda aspoň na fotenie, lebo na keby som ho mala na obrade asi ma moja mama zabije :-D. My plánujeme že o 15,30 pôjdeme už pomaly na obrad. Hm ak by sme tú našu spoločnú nestihli velmi ma to bude mrzieť :-(
:-D su fajne teple, pruzkovane :-D
Myslis po obrade? no podla programu cca 1700. Obrad pocitame, ze skonci, resp. foto session zacne cca 1530 (+/-) =-) Budete sa motkat po starom meste - budes mat mobil? :-D
anairda, poslem ti email, tak mi hod fotocku tam, ak chces. ;-) , lebo teraz ideme ... dansovat 8-(
bunny len aby si neprechladla, bolo by zlé keby is bola na svadbe chorá, tak sa teplo obleč, nesed "len" teplých podkolienkach :-D
A kedy prepokladáš že budete pred Carltonom?
nestihla som asi tie prstienky :-( telefonovala som s nasimi a potom prisiel kamos (aj s darom :-N , lebo nepridu na svadbu :-( ) Ale ta brosnicka je pekna, mozno by slo ju upevnit na drevenu palicku aj transparentnym lankom, ktore sa pouziva na navliekanie koralok?
najjuli., blahozelam ku kravate ;-)
marti, sobas je o 14.00, ale stretneme sa az v kostole x-) Prideme 21. 20-tkam potrasieme ruku uz ako dnovym mladomanzelom :-D. My uz o 2 tyzdne mame po, vy prave frcite! 8-)
Keby ste vedeli ako nam tu leje, sedim tu v teplych podkolienkach. A to sme sa minuly tyzden kupali, aj ked prsalo. Fantasticke, vrele odporucam x-)
No asi už "len" samotný somotný sobáš... ;-) Ešte počasie keby sa dalo vybaviť... ;-) Ale možno fajn, že sa nedá, lebo na Slovensku by to bolo isto veľa papierovačiek :-D :-D :-D :-D :-D
Tak ja som v piatok stihla kaderníčku... Neznášam to - 2 hodiny zabité :-| :-| :-| Nevyšlo to celkom ako som chcela, ale čo už.. .Lepšie ako bolo ;-) No a v piatok večer sme kúpili jedinú jednu čierno-oranžovú kravatu akú mali ;-) (čiarna a veľmi jemnulinké oranžové botky)... A ešte bola zlacnená na 59,- Sk - za takú cenu ani u č´ňana nekúpim :-. :-N
ahoj bunny ja som akurát zaliezla z balkóna do chládku, lebo to slniečko neskutočne peče.
Ke´d bude takto teplúčko tak som si povedala že tento celý nasledujúci týždeň sa budem hodinku slniť a potom ten budúci čo je svadba tak už nevylezem na slenko, aby fotograf nenadával :-D
kedy sa vrátite na Slovensko?
A ešte som sa napevno dohodla s fografom, tak stretávame sa o 14,30 pri dome sv. Martina
Kedy máte sobáš?
bunny, vlozim fotku obrucok aj pre teba, na chvilku, potom ju vymazem.
do kyticky sa mi podarilo zohnat dve brosne, jeden je motyl, druhe vazka, ta vazka je krajsia, takze do kyticky pojde ona. Uvidim ale ci mi to buduci svokor bude vediet priletovat na nejaku kovovu tycku, aby to v kvetinarstve vedeli vmontovat do kyticky. Skusim este v pondelok-utorok pohladat nieco vacsie do tej kyticky, ako odporucili v kvetinarstve, aby tu brosnu bolo vidiet...
anairda, vlozila si tie prstienky - su v bielom zlate alebo CB fotky?
Inak blahozelam, je super, ze ste spokojni. x-) Verim, ze sa z nich vytesujete, aj my sme boli nasimi taki veelmi nadseni, aj ked su uplne obycajne, ale krasne; krasne gravirovanie. Davate si aj vy gravirovat?
A este tych motylikov z kamienkov (do kytice) sa ti podarilo zohnat?
martuska, nam tu iba prsi a fuka... ]-( Asi stmavnem vo svadobny den, lebo do solarka nemusim...
aj môj Maťko je dosť tmavý, a dokonca dnes išiel robiť k bratovi na stavbu a určite tam bude behať hore bez tak sa ešte viac opáli, no asi sa idem hodiť na balkón, natrem sa a budem tam chvíločku.
no ja neviem to som počula že keď to baba má tak nemôže chodiť. ale neveim či to je pravda, ja verím všetkému čo mi niekto povie.
No a kde sú obrúčky? :-D
tak vezmi do solarka aj zenicha ;-) ja by som totho mojho nikdy na to nenahovorila, ale tebe sa tvojho mozno podari. Nastastie moj drahy je dost tmavy...
a preco ked mas mrchu nemozes do solarka? =-)
idem hodit na chvilku do albumu obrucky, ale len na chvilocku ;-)
hej uvidíme ;-)
No tak akurát mi volal fotograf a doporučil mi vyhýbať sa slnku aj soláriu, lebo nemám byť tmavšia ako ženích. No tak ja neviem, nechcem byť dvojfarebná. Ale tak tento týždeň pôjdem na slniečko, už nie do solárka a týždeň čo budem mať svadbu nebudem chodiť nikam.
Ale ja chcem byť pekne hnedučká :-(
Dobré ránko prajem.
anairda: no memôže, teraz ísť každý druhý deň, lebo budem mať svoj mesačný cyklus a vraj sa s tým nedá ísť do solárka, preto som to chcela riešiť takto.
hej v nicole som si to užila, som zvedavá kedy mi zavolá, či má na mňa číslo, v tom vytržení, že som ťa tam stretla som sa aj zabudla opýtať.
super že máte obrúčky som na ne zvedavá, nehodíš ich na pár minút do albumu?
babulina: akurát teraz som videla na hlavnej stránke, že tam niečo je tak idem friško kuknúť :-D
No a najdôležitejšie je že na accu weather je počasie na 28. a má byť 32 stupňov :-N nevadí hlavne že nebude pršať :-D :-D
ahojky, niektore julovky ma uz odhalili, ale pre ostatnych, pridali sme foto od profesionala, aj gratulacie sme povolili, ak mate chut nam napisat nieco mile tak budeme velmi radi ;-)
Martuska, nie som ziaden expert na solarko, ale podla mna tri dni za sebou, to je dost silne kafe... nemas tmavu pokozku, tak to by som urcite nerobila. Maximalne tak kazdy druhy den. do svadbicky mas 14 dni, to ti este krasne vychadza ma 5-7 krat.... a hlavne sa neodporuca kombinovat slniecko a solarko, to je ta najhorsia vec, po solarku by si mala mat tak 2 dni pauzu kym sa pojdes slnit...
radsej vyuzi slniecko co bude buduci tyzden, predsa len myslim, ze slniecko krajsie opaluje nez solarko.
jaaaaj, a este sa vam musim pochvalit, mame doma obrucky su prenadherne, take krasne som si ich ani nepredstavovala. Hned by som tu moju nosila, aj palinko si ju uz v aute po ceste domov stihol aspon 5x nastoknut :-D tak uvidime ci bude aj nosit :-)