Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
mia, my sme mali darceky pre hosti, take male balicky a dali sme tak iba mentosky ale hostia boli nadseni, hod ockom do mojho svadobneho albumu tam to je odfotene ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: ved nam to mozes dat osobne ;-) napriklad na stretku 8-)
Odpovedať
Ahojte, nie neposielala som. Potrebujem vase postove adresy, nie mejliky, bo nemozem to elektronicky sirit. Vacsina z vas ale poslala mejlove:-D tak sup sup mi napiste tie "klasicke" ;-)
Odpovedať
anairda: posielala si už oznamká? Lebo som nič nedostala :-(
Odpovedať
ahoj mia, my budeme dávať perníkové srdiečka, ale do balíčkov sa vačšinou dávajú mandle v bielej čokoláde, alebo podobné sladkosti. bunny: ale vám je dobre, aj ja chcem mať už víkend :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mia, my nerobime, ale davaju mydielka (aj vlastnorucne vyrobene), minicokoladky (tie mozes kupit na - poslem ti link), cukriky... Mozno tu je aj tema ked napises klucove slovo. Mne to teraz nejako nechce vyhladavat... Prajem vam vsetkym krasny a pokojny vikend. My zaciname uz dnes - ideme na ryby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. chcem sa vas opytat, ci budete robit pre svadobnych hosti tie balicky a co vlastne do toho dat???
Odpovedať
Profilova fotka
neneee ja neee ;-)
Odpovedať
no veď preto, skúsil by si protestovať :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fšecko sa mi páči :-D :-D
Odpovedať
nepáči sa ti? chcel si mať kávičku vo štvorke? Tak na to pekne krásne zabudni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ja že pôjdeme s pavčovcami na kávu a už je nás 6 :-D
Odpovedať
budúcu sobotu, toje 14.7? tak to zatial aj mne vyhovuje. Zapíšem si to do kalendára ;-)
Odpovedať
Buduca sobota aj mne vyhovuje:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, tak sa dohodneme cez mobil, ak sa niekto pridá- bude nás viac.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja suhlasim ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
môžme budúcu sobotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby tak navrhnite. nejako sa stretneme. ved nemusime byt dlho. dame kavu a tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: my odchádzame už dnes :-( , musíme nájsť iný dátum, predbežne nemôžem ani utorok a stredu- nejak som si nakopila stretká, ale v iné dni kľudne :-D to anairda: pošli fotky zo skúšky alebo hod do albumu :-)
Odpovedať
Ahojte vsetci, uplnenaj vitaj v nasej predsvadobnej realite. Dnes mam dovcu, tak vybavujem co sa da. Vcera som mala druhu skusku ucesu u inej kadernicky, vysledok vyzeral lepsie ale stale daleko od mojej predstavy :-( sedela som tam 4 hodiny a kucery po 2 hodinach opadli... :-( takze idem skusat dalej... ja na tom asi zbankrotujem... Prajem Vám krasny (aj ked uprsany den!) :-) ozaj pav, nestihla som ti vcera zavolat, cinknem dnes. S tym stretkom je to super napad, len neviem, ci ja sa stiham s Vami stretnut, ale rada by som :-)
Odpovedať
Profilova fotka
FFWD - fast forward, inými slovami zrýchlený posun vpred? ;-) a co tak dnes vecer? zajtra je volno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: to by bolo super,ozvi sa cez IP kedy a kde, cez víkend sme u našich, ale potom môžme...čo je FFWD? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teraz nic, nechce sa nam 8-) vo svadobny tyzden si dame FFWD a pohoda :-D ale ked uz spominas, isli by sme s vami na kavu ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
čo ešte teraz idete dovybavovať? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-p ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no rýpať si do mňa môžeš, ale do môjho milášššššika nie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pafči keby si ma nepoznala aj by som bral tvoju reakciu ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: program pošlem, ale to sa mi nepáči, čo píšeš, len preto, že bol drahý unavený, neznamená, to čo si myslíš...len mám rada svoje priszvisko a volať sa ako ďalších 100 000 ľudí nemusím, okrem toho švagriná má ešte aj rovnaké meno (a aj priezvisko :-S )
Odpovedať
Profilova fotka
martuska: co by sa nam stalo? snad iba keby sky mal nejake stare lilalalo :-D inak uuuplne perfektne. teplucko, slniecko, dobroty,... co viac si moze clovek priat? 8-) a svadba o dva tyzdne... yes yes :-D pavianca: nie divne len netradicne ;-) ale zas stacilo jedno stretko s vami aby bolo jasno ;-) inak ten program mozes poslat ;-) all: hodim nejaku fotku do albumu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: no chcela by som alebo cez pomlčku. To je také divné? :-) Ako bolo? Rozprávaj, preháňaj...inak strašne si nám chýbal. A kúpili sme zelené obálky, ale nie na všetky oznamká a vytlačili programy sv. dňa, takže začíname rozdávať.... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?