mia, my sme mali darceky pre hosti, take male balicky a dali sme tak iba mentosky ale hostia boli nadseni, hod ockom do mojho svadobneho albumu tam to je odfotene ;-)
Ahojte, nie neposielala som. Potrebujem vase postove adresy, nie mejliky, bo nemozem to elektronicky sirit. Vacsina z vas ale poslala mejlove:-D tak sup sup mi napiste tie "klasicke" ;-)
ahoj mia, my budeme dávať perníkové srdiečka, ale do balíčkov sa vačšinou dávajú mandle v bielej čokoláde, alebo podobné sladkosti.
bunny: ale vám je dobre, aj ja chcem mať už víkend :-S
Ahoj mia, my nerobime, ale davaju mydielka (aj vlastnorucne vyrobene), minicokoladky (tie mozes kupit na - poslem ti link), cukriky... Mozno tu je aj tema ked napises klucove slovo. Mne to teraz nejako nechce vyhladavat...
Prajem vam vsetkym krasny a pokojny vikend. My zaciname uz dnes - ideme na ryby ;-)
to uplnenaj: my odchádzame už dnes :-( , musíme nájsť iný dátum, predbežne nemôžem ani utorok a stredu- nejak som si nakopila stretká, ale v iné dni kľudne :-D
to anairda: pošli fotky zo skúšky alebo hod do albumu :-)
Ahojte vsetci, uplnenaj vitaj v nasej predsvadobnej realite. Dnes mam dovcu, tak vybavujem co sa da. Vcera som mala druhu skusku ucesu u inej kadernicky, vysledok vyzeral lepsie ale stale daleko od mojej predstavy :-( sedela som tam 4 hodiny a kucery po 2 hodinach opadli... :-( takze idem skusat dalej... ja na tom asi zbankrotujem... Prajem Vám krasny (aj ked uprsany den!) :-)
ozaj pav, nestihla som ti vcera zavolat, cinknem dnes.
S tym stretkom je to super napad, len neviem, ci ja sa stiham s Vami stretnut, ale rada by som :-)
to uplnenaj: program pošlem, ale to sa mi nepáči, čo píšeš, len preto, že bol drahý unavený, neznamená, to čo si myslíš...len mám rada svoje priszvisko a volať sa ako ďalších 100 000 ľudí nemusím, okrem toho švagriná má ešte aj rovnaké meno (a aj priezvisko :-S )
martuska: co by sa nam stalo? snad iba keby sky mal nejake stare lilalalo :-D inak uuuplne perfektne. teplucko, slniecko, dobroty,... co viac si moze clovek priat? 8-) a svadba o dva tyzdne... yes yes :-D
pavianca: nie divne len netradicne ;-) ale zas stacilo jedno stretko s vami aby bolo jasno ;-) inak ten program mozes poslat ;-)
all: hodim nejaku fotku do albumu 8-)
to uplnenaj: no chcela by som alebo cez pomlčku. To je také divné? :-) Ako bolo? Rozprávaj, preháňaj...inak strašne si nám chýbal. A kúpili sme zelené obálky, ale nie na všetky oznamká a vytlačili programy sv. dňa, takže začíname rozdávať.... :-)