Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
uplnenaj: no vitaj späť, fajn, že sa vám nič nestalo. A ako bolo, oddýchnutí? Tak a teraz docibriť svadbičku a za chcílu sa môžte brať. Inak čo nového?
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca chces si nechat svoje priezvisko? =-) inak dobro došli 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
dik, ešte uvidím, ako sa rozhodnem s priezviskom....len som chela potom vedieť, ako je to lepšie, alebo si vezmem týždeň dovolenky a vybavím doklady doma...
Odpovedať
marti, teba sa tyka policia na zaporozskej, pav, trvaly pobyt si menil iba michal a robil to sice po svadbe ale bez sobasneho listu (ale u chlapa to je jedno) tak som si neni ista pri tebe, asi by som na tvojom mieste nabehla so sobasnym listom zmenila si trvale bydlisko a tak isla uz k policjatom, najlepsie ale asi si je zavolat resp napisat
Odpovedať
Profilova fotka
to babulina: tak to aj viem, šak sme dvaja právnici (ale ako to býva obuvníkove deti chodia bosé..), ale to neviem, že keby som sa prehlásila na trvalý pobyt teraz, či po svadbe nemusím ešte raz- keby sa mi menilo priezvisko....ty si to urobila až po svadbe? zaujíma ma to, aby som potom stihla, obehať všetky úrady na doklady, pobyt si chcem zmaniť preto, lebo by som musela bežať meniť všetky doklady na východ....
Odpovedať
Profilova fotka
martuska - vybavujes si to na policii na vajnorskej. stretla som tam aj elenku. takze neviem, ci to je pre celu bratislavu. lebo tam vydavaju aj vodicaky, co bolo predtym na kopcianskej a ta bola pre celu bratislavu. toto fakt neviem. ;-)
Odpovedať
pav:trvale bydlisko si mozes zmenit kedykolvek, len musis mat so sebou vsetkych vlastnikov bytu kam sa stahujes, resp ich notarsky overeny suhlas, plus vypis z katastra nie starsieho ako 3 mesiace, pokial jedinym vlastnikom bytu/domu je tvoj manzel tak nemusis si toto absolvovat a zapisu ta bez problemov aspon taku odpoved som dostala z technopolu, my sme boli verzia a takze tu mame overenu a ta funguje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zavolaj si na ten urad, kde registruju taketo zalezitosti, co ti odporucaju. pripadne skus obvolat viac obvodov, mozno dostanes viac navrhov...
Odpovedať
Profilova fotka
pav, tesim sa. anairda, priloz a ty vase novacikovske oznamka, nech ich odobrime 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to bunny: dá sa to, ak máš súhlas vlastníka bytu- ale neviem, čo keď zmaníš priezvisko...
Odpovedať
fialka tak ďakujeme veľmi pekne budeme sa snažiť neurobiť hanbu nášmu mesiacu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to bunny: kúpila som ich vo Východnej, fotky priložím, keď sa spamätám, vybalím...potom nafotím všetko aj oznamká....
Odpovedať
ahojte julovky oficialne by sme vam my junovky mali predat stafetu a zazelat vam, nech vam vase dnicky vyjdu podla predstav a snov, nech laska, ktorou budete v tento den ziarit nakazi kazdeho okoloiduceho x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babeny, a opat sme blizsie a blizsie... huh x-) x-) (alebo :-N ) :-D babulina, vitaj vo svete slobodnych :-D pavi, zda sa mi, ze dievcata, to maju trocha tazsie so zmenou pobytu, myslim, ze nemozes len tak jednoducho zmenit trvaly pobyt ak si slobodna a nie si vlastnikom bytu :-| Tak asi je jednoduchsie po svadbe a este pav, kde si kupila kosicky a mas ich aj na nejake fotke? mate niekto skusenost s nakupovanim cez amazon.com, ci nie su drahi ohladne dorucenia tovaru?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, jak je to. Keby som si chcela meniť doklady, tak v mieste trvalého pobytu, že? tak to si musím zmeniť trvalý pobyt asi najprv, že? Môžem to stihnúť už pred svadbou, alebo musím počkať na nové meno? Ešte stále nie som rozhodnutá, čo s menom, tak zisťujem. (Trvalý pobyt má stále na východe...)
Odpovedať
sloni: hej to som nevedela. To je podla obvodov, alebo je celá Bratislava je pod jednou strechou?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
martuska - teraz mas vyhodu, ze obciansky, pas a vodicak vybavis na jednom mieste. tak sa to perfektne da vybavit. tieto doklady som vybavila za 15 min. :-D tesne pred koncom uradnych hodin. to boli ine fofri.
Odpovedať
za pol dna sme boli hotovi, ale s tym ze msiak si trvaly pobyt isiel zmenit sam predtym nez sme isli k policajtom, takze to netrvalo az tak velmi :-)
Odpovedať
ahoj júnovka ;-) tak to je super že si si stihla v dosť krátkom čase vymeniť všetky doklady. Ja som zvedavá kolko to bude trvať mne, kým všetko vybavím :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ludiaaaaaaaa 5 dnííííííí ja sa zmyšííííííímmmm nestíííííhammmm
Odpovedať
ahojte julovky, uz sa vam to blizi co? ja som si uz stastne vymenila vsetky doklady, zacala sa ucit podpisovat novym menom aj to predstavovanie mi uz ide tak sme spat v staro novych kolajach ;-)
Odpovedať
pav: hej asi sme natrafili na nejakú oduševnenú osobu, ktorá nič iné nechce počuť ani vidieť, ale neva prežili sme, nemáme žiadne následky :-D tak je to v pohode :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to all: ja som sa vrátila z Východnej a spím posediačky, už aby bolo po pracovnaj dobe. (Prípravy nič- akurát sme kúpili košíčky pre družičky :-D ..), začínajú júlové svadby, držím palce :-) to martuska: presne tomu sme sa vyhl, povedala niečo o metóde a bolo, nič o antikoncepcii, všetko bolo veľmi menútené, asi záleží, kto to robí....
Odpovedať
Profilova fotka
Včera sme sa presťahovali, ale ja sa mamkinej sukne asi nepustím... Ešte sme spinkali u našich dnes, ale už len ako hostia - na matracoch na zemi :-D :-D :-D Ale chovali sme sa ako domáci :-D :-D :-D Zo sťahovania ma bolí chrbát a nohy... Byt je v hroznom stave, ale prerobíme si ho, tak snáď nejako vydržíme do vtedy :-| :-D :-D :-D
Odpovedať
pomoooooc!!!! Ešte nieeeeeee!!!! ja som vcera mala rozlucku, bolo to celkom fajn, aj ked nic extra, len prijemny vecer s kamoskami, ale uplne stacilo, kedze som sa za posledne 3-4 mesiace skoro nikam nedostala... Brutalne nestihame... :-S
Odpovedať
Tak moje milé júlovky a jeden júloviak :-D je tu 1. júl. No a práve sa začal mesiac našich svadieb. Prajem nám aby sme ho prežili bez stresov a aby sme úsoešne a hlavne šťastne prežili náš deň D. Po tolkom čakaní a príprav je to tu :-N
Odpovedať
slonii: no tak prípravy, zatial žiadne, akurát dnes budeme robiť menovky, budúci týždeň ideme niekam po víno, ale to netuším kam, včera sme maťovi konečne kúpili topánky k popolnočnému odevu :-D ja som včera volala krajčírke kedy budem mať popolnočné šaty skrátené a taká som napálená, má tie šaty u seba od 10.05. a stále mi ich nie je schopná dať naspäť, tak ja len dúfam že mi ich nezničila. pavianca: no vidíš, ale to neva, nutné zlo sme prežili a konečne to máme za sebou :-D ivi: to bola prednáška plánované rodičovstvo, billingsova metóda (dúfam že som mu neskomolila meno), keby sa rozprávalo len o tom tak by sa to dalo ešte prežiť, ale keď začala že všetka antikoncepcia je vražda dieťaťa ktak ma tam skoro otočilo. bunny: ani mi nehovor, ja už zase tak stresujem, že nič nemáme, ale maťo si už zvykol, a už len otočí očami že zase stresujem :-D , ale inak sa aj trošku teším, no uvidíme ešte 28 dní. Júúj ja odpadnem :-N anairda, tak to ma mrzí že ti tak vypálil ten účes, ale neboj vetko sa na dobré obráti ;-)
Odpovedať
Ten uces bol katastrofa, som sa nechala ukecat v lubo studiu kde som kupila clip in. Majitel ma ukecal,ze jeho kadernicky to vedia najlepsie s tym robit, ale ta praca nebola nic moc. Dala mi tam len asi 1/4 vlasov, tak ale na to som tie pricesky za tie nekrestanske prachy nekupovala aby som ich vo svadobny den mala doma v sacku:-S Bol to taky chlpaty vyces a la 20 rocny chemlon, a kucierky teda tiez dost odflakla... Pruser ale je,ze skusku u peti od mareka kopanicu som nestihla a teraz ma cely salon dovolenku a pred svadbou uz nema ziadny volny termin... takze idem k inej kadernicke,co ma mrzi lebo ta peta je vraj velmi sikovna a ma vkus.
Odpovedať
Profilova fotka
oj, pisem ako talian, anairda, ale pochopila si ma snad. Aj sesternici som chcela napisat o dvoch dvojkach s dvojposchodovymi postlelami a napisala som o dvoch dvojposchodovych izbach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
anirda, ja si tiez myslim, ze nakoniec to bude super uces a budes spokojna. mne sa to tiez na skuska zda nemastna-neslana, no spolieham sa na to, ze to bude lepsie v den D ;-) Inak je to ta kadernicka, co ju spominas v pripravnom albume? Lebo ja som si ju tiez chcela dohovorit - mala som na nu referencie od inych, no bude odcestovana vraj... ]-( ivica., poznam zubarsky fach a osobne ti tiez neodporucam mostik pred tvojim krasnym dnom. Celkovo vsak, zvaz stav susednych zubov, ci nie su 'prizdrave' na zbrusovanie. Ono sa zubky casom same zasunu do medzierky a nikto si to uz nevsimne. A nakoniec, ako sama pises, to nebude lacny spas pred svadbou :-x martuska, co to bolo stretko? inak, tak o mesiac... x-) - my sa tu uz tak vytesujeme. x-) x-) a zajtra za 28 dni do 28. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?