pavi, martus, máte pravdu, nechám to na potom. to len zubárka je agilná a tvrdí, že to stihne. aj tak mi hovorila kamoška, že to musí byť úplne zahojené, aby mostík dobre sadol. a za dva týždne, no neviem, neviem...
martuška, na akej prednáške si to bola?
ivica: no tak v deň svadby by som ti to neradila, moja segra mala ten istý problém, nemala horné 5-ky a nedávno si ich dala zbrusovať na mostík a v oboch sa jej zapálili nervy tak z pôvodných 5 dní (za takú dobu od obrúsenia ich mala mať nasadené) sa to natiahlo na neskutočné 3 týždne. No tak to by som nepriala ani najväčšiemu nepriateľovi, tolko bolesti a trpenia kvôli zubom.
pavianca: no tak tá prednáška bola najväčšia blbosť akú som kedy počula a videla. No nikdy viac, ale máme potvrdenie a to je hlavné.
Anairda: neboj nájdeš kaderníčku a budeš mať krásny účes ;-)
Inak dnes som v robote porozdávala oznámenia a všetci boli natešení, že sa vydávam :-D
Ja to mám za 29 dní =-)
na deň svadby by som to nenechávala, jednak to nebudeš stíhať, jednak ti to znepríjemní deň a nevieš, ako to vyjde..skôr deň-dva pred svadbou......a 5 to je v pohode, to nebude veľmi vidno....
pavianca : je to päťka dolu, ked sa jemnejšie usmejem, tak by to nie je veľmi vidno, ale keď rozďavím pusu do véľmi širokého úsmevu, tak to trochu vidieť. zubárka mi núka mostík, ale pred svadbou je to veľmi vysoký výdaj :-| že keď sa to pekne zahojí, tak ešte ráno v deň svadby by sme to stihli namontovať...
ale ja neviem, asi to nechám až voľakedy na potom, v deň svadby ešte prežívať také utrpenie... ;-)
to ivica: fúha a kde ti trhali?, mne dajú vjúly strojček dole
to anairda: nechceš kontakt na moju kaderníčku? Aké chceš vlasy? Nič za skúšku nedáš, nie je drahá -češe pekne, ja na jednu skúšku ešte pôjdem....
my máme sv. auto a objednané obrúčky, ale vyberali sme v noci z katalógu, tak som zvedavá, ako to vôbec dopadne...
najjulinka, radsej to ani nepocitam... inak mame hotove oznamka, uz len dat tlacit :-) potom ked sa stretneme, tak Vam dam :-) lebo nemozem posielat (asi) :-S
Taaaaaak... Zajtra začíname s dávaním vecí do auta - na sťahovanie... Ako keby nestačilo, tak Karolov synovec má v piatok oslavu menín :-S :-S :-S Karolovi na tom synovcovi moc záleží a aj keď on povedal jeho mame, že nevie či dojde, tak chcem aby sme tam išli ;-) ;-) ;-)
Dnes som stihla ísť na kávu a zmrzlinku s mojimi dvoma naj kamoškami :-D :-D :-D (Obe bývajú mimo KE, takže som rada)...
Inak dnes to mám "už len 22 dní"...
uži si to :-D , keď to abslovuješ- budeš v klube - aj uplnenaj ťa pozdraví, keď sa vráti z dovolenky..ktovie, aké tam majú počasie, keď tu je tak zima....
ahojte počúvajte kto bol v tom Quo vadis? My tam ideme dnes len potrebujem vedieť ako dlho to bude trvať. Začína to o piatej. Pavianca sa mi zdá že tam bola :-S
no, to pavi, ratam ako jednu moznost - trznicu/trhovisko. Ale skusim este pohladat.
Este sa chcem opytat, davate pierko (take s kvetom) okrem zenicha aj svedkovi, prip. rodicom?
to bunny a anairda: nám vytlačili pozvánky na počkanie a aj orezali- takže super (len ešte nerozdávame, lebo jednak drahý nosí už týždeň obálky z roboty a jednak sme objednali zelené obálky, takže budeme rozdávať tak pol na pol)
skús sa opýtať na kvetinovom trhu alebo na tržnici, bunny, či by ti neodložili lupenen ruží.....alebo popros od agentúry, možno to nezaúčtujú :-)
Pripajam sa ku gratulacii k prirastku v rodine :-D
S tlacou oznamiek osobne neporadim, mys me si obojstranne tlacili sami. Sestre tlacila svagrina, ale to bolo jednostranne. Ale skus si vyhladat na zozname.sk alebo ak je nejaky lepsi vyhladavac. Aj na tejto stranke pod firmami su tlaciari. Myslim, ze s rychlostou nebude problem, akurat zasvieti tlaciarom $ v ociach. Len si daj pozr na kvalitu, pri tej rychlosti...
pavi vdaka za tip, ja mam ale kyticu od agentury :-| , mozno by si aj za lupienky zaziadali ]-(
Ma niekto nejako iny navrh, kde sa daju kupit/zohnat kvetne lupienky?
Inak vy uz mate aj vytlacene oznamka pav?
leishmania, tiez blahozelam ku skuske, uz musis iba ratat dni vsak? x-)
to anirda: my sme boli v copexe - zobral ma tam uplnenajsamlepší, neviem, či tlačia obojstranne, ale na lesklé papiere áno....
to najjulinka: gratulujem k prírastku v rodine :-D
Takže máme 3 novorodencov. Jedno je čisto čierne - prvé a ďalšie dve majú troška biele zo spodu ;-) Pohlavie neskôr ;-) :-D :-D :-D Mačka mama nám plne dôveruje a ani ju netankuje, keď jej nejaké dieťa padne, ale počká si kým ho vyložíme k nej na kreslo (už sme prisunuli stoličku ku kreslu, aby nepadali) :-D :-D :-D
moja bola tiez super, volala sa Ťuťulka a vedela aj rozpravat :-)
Ale teraz o inom, poradte pls kde dat tlacit oznamka. Zakladom naseho budu farebne fotky, bude obojstranne. Chceme to na tvrdom bielom papieri, lesklom ale nie uplne... Hlavne to potrebujeme rychlo a kvalitne spravit...
aj ja som raz mala macku, ciernu, volala sa sisa, to bola ozaj super macka, vsetko som s nou mohla robit a bola verna jak psik :-D odvtedy uz druhu nechcem
jeeeeej! aj ja chcem macicku! Cierne su najlepsie, lebo su to vzdy huncuti :-) aj ja som mala ciernu macicku :-)
Dobre, takze tipujem, ze bude ich 5, 3 macicky a 2 kocurikovia, este bude jedno cierne a tri budu strakate. :-D