hura mam po skuskach :) a bude aj stipko...inak som dnes zistila ze dalsie 2 spoluziacky z vedlajsieho kruzku sa vydavaju :-D som myslela ze ja som taka sialena
Dnes som si kúpila oranžové servítky :-D :-D :-D A kúpila som ešte sadu kuchynského všeličoho (hrnce, naberačky...) - proste som bola nakupovať :-N :-N :-N
to bunny:musíš poprosiť v kvetinárstve, napr. kde ti robia kyticu, nech ti odložia napadané z ruží, iank asi nie, ale napr. v Sterj tržnici mi to pani hocorila, že mi to pribalia ku kvetinám..... :-)
bunny: Ona je človek, čo sa jej večne niečo nepáči... Takže ak by sme ustúpili z piatku, tak by zas neboli dobré šaty, ak by som si dala šaty aké chce, tak by nebola dobrá oslava na záhrade, ak by sme to dali do reštiky, tak by nebolo dobre, že sa netancuje... A už aj keby sa tancovalo, tak by sme určite zlú hudbu vybrali :-D :-D :-D Proste jej problém, keď sa jej dačo nepáči...
pavi, ja som bola tiez v danele, kolace stoja od 7-10 SKK. No a hmotnost je okolo 40 gr., zda sa mi. Ked tam zavolas, tak ti poslu cennik, ale mozno ho mam aj ja. Kuknem sa.
Chris, prijemnu dovolu! My sme sa rozhodli pre frankovku od matysaka a biele berieme furmint, kdesi sestra ma odchytenu capovnu ;-)
anairda, a inak ked mate to stuplovne, (aj my to mame :-| ), tak aj so sampusom sme to riesili vo vacsich flasiach, ale neviem, co vy chcete mat ako pripitok. Ohladne darov: my mame svoju web stranku a tam mame co potrebujeme aj darcekove listy, alebo ako sato vola, otvorene v predajniach. Zo Slovenska vsak nechceme vlacit ziadne dary a to sme aj vyjadrili v pozvanke (verim ze zjavne :-N ).
a najjulinka - ta svokra si uz mohla zvyknut na vas datum teda, ale uz to vydrz, po svadbe uz nebude mat dovod :-D
teraz mi ale uplnenaj naozja chýba, on má zákusky z danely, bral odtiaľ ešte niekto? PLS. potrebujem vedieť, v akých cenových reláciách sa tam pohybujú zákusky :-o :-o :-o :-o
to anairda: dik, je to super, nám by to bodlo, keby sme už mali prerobený byt...
to uplnenaj: výborne ste to urobili s tými držiakmi na menovky, krásne......viem, že si už na dovči- strašne nám chýbaš :-D
Včera sme boli zas u skorosvokry... A ja som večer zas nevedela zaspať... :-( ]-( ]-( ]-( Sa jej nepáčilo, že máme sobáš v piatok a nie v sobotu :-. :-. :-. ]-( ]-( ]-(
hehehehehe hned by som sla ale som v praci a drahy ťuká písmenká zase doma... som si vravela ako rofo hovoril, ze na fotenie mozeme vyuzit nase konícky, tak to by nase fotky vyzerali asi tak ze kazdy s notebookom na kolenach a tukaaaaaame...
ja si myslim ze ten napad s oznamkom je super. aj drahej sa to pacilo. nedaj si a chod do toho ;-)
potom daj vediet co stali obrucky a grafiku hod sem, ale az ked sa vratime 8-)
porad co mame ist robit? uz sme zbaleni a v telke nic nie je. a do mesta sa nam nechce.. kokooos :-N
obrucky este nemame, zajtra mame ist pozriet graficky navrh a kalkulaciu. Drahy suhlasil aby na mojej boli "sutre" dookola, ale budu malinke. S oznamkami sme na tom tak, ze mam hotovy navrh obsahu, zajtra to odpalim na jedneho chalana co robi grafika v nemenovanom bulvarnom denniku a on nam to spravi.... Som dost zvedava, lebo nie sim si moc ista ci to bol dobry napad, ale uz nam nic nezostava... no co, mladi sa pobavia na tom a starsi budu krutit hlavou... :-D :-N =-)
no jo adi, mas toho vela. nam to nastastie vyslo tak ze si mozeme odskocit na dovolenku, aspon budeme opaleni pekne 8-)
vino mikulov predavaju aj v tescu alebo v metre ;-) kup si flasu, ochutna a uvidis :-) a kam idete pozriet matysaka? vedla mäsiarstva na bottovej, teda chalupkovej je ich vinoteka :-)
zatial sme to vino nezhanali. Ale aj tiez pojdeme pozriet do matysaka, uvidime, okostujeme ako bude chutit, ale tiez by sme chceli v takej cene ako si ty pisal. To vino mikulov sa kde da zohnat? to je ceske vino, co? Na nete som nasla ich stranku ale ziadne info o tom kde ho kupit...
Inak prajem Vam krasnu dovolenku, pekne si to uzite a oddychnite. JE to super napad, budete pred svadbou kludni, sice trosku stresom tesne pred sa clovek asi nevyhne, ale to uz patri k tom :-D
Ja som tiez nieco take chcela zrealizovat, teda hlavne vziat maminu s bratom niekam k moru ako podakovanie za odterajsiu starostlivost. Ak by drahy chcel, tak som si vravela, ze nech sa prida... Ale zial to vobec nevyslo kvoli mojej praci...
anairda my sme vsetkych "podstatnych" informovali ze ziadne dary ale chechtaky tak uvidime. babatkova rodina nam chce dat kameru tak to bude asi jediny vacsi dar. ostatne, kamosi a kamosky nech riesia podla uvazenia ;-)
inak ako si dopadla s vinom?
no to ale zrejme nebudu velke veci, ale drobnosti... tak nech drahy obvola rodinu (ved rodicia nemusia vediet), moze to spravit akoze im oznamuje nieco ohladne harmonogramu, alebo zistuje ci pridu... a oni sa urcite budu pytat alebo nech aj sam povie...
asi tak ]-( , z mojej strany vedia, ale s drahého strany nie........ale blbostiam sa asi aj tak nevyhneme, lebo takí, čo nejdú na hostinu aj tak môžu niečo doniesť :-|