Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
no ale urcite sa najdu veci, ktore by sa Vam zisli... my tiez nechceme lapace prachu, tka dufame, ze to ludia pochopia ze nech sa riadia zoznamom, samozrejme zároven tma mame napisane, ze ak niekto vie ze nas potesi nieco co v zozname nie je uvedene, tak nech sa realizuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my karičky práveže nemáme, nevedela som, či to nebude svokrovcom vadiť..... :-| ale chcela by som radšej peniaze, lebo chceme prerobiť byt a okrem toho, v byte po starej mame je harabúr tak akurát dosť, ďalšie lapače prachu nepotrebujeme...... :-(
Odpovedať
no tu najblkizsiu rodinu asu obeháme, ale kedze s casom je to dost bieda, tak budeme rozposielat. V podstate ale mamina rodinu obtelefonovala a dnes/zajtra vecer ich chcem obvolat ja, ze oznamka budu uz v dohladnom case a predsa aby som moju cast rodiny takto "osobne" pozvala - hlavne tych co su mimo BA a co si musia brat dovolenku... cize ked mate take karticky, ze nechcete dary tak automaticky by vam mali davat korunky, co? To je fajn, my (ja) :-D sme zase uroili uuuplne presny zoznam veci co chceme (presne znacka, model, kde sa to da zohnat, alebo link na net) a je to vlastne ako keby sme dostali korunky za ktore si tieto veci kupime, ale budeme mat zaroven pamiatku kto nam co podaroval...
Odpovedať
Profilova fotka
myslím kartičku "nechceme sv.dary", ale vytlačneé o nemáme, neavizovali sme to zataiľ nijak, myslela som, že to zariadia svokrovci, ale keď nemienia ani osobne pozvánky, tak pochybujem.... :-( , vy budete rozposielať alebo rozdávať osobne????, lebo mne sa zdalo neosobné a neekonomické- rozposielať ich v rámci BA =-) , dosť ma tým dnes šokovali
Odpovedať
nerozumiem.... aké karticky? cize ste avizovali, ze chcete korunky?
Odpovedať
Profilova fotka
no my nechceme dary, ale kartičky nemáme- takže asi nejaké napriek tomu dostaneme.... :-D
Odpovedať
nam sa dnes podarilo skoro sfinalizovat zoznam darov, tak sme pokrocili, aj oznamko uz v podstate mame, teda jeho obsah, musime to pozajtra zaslat grafikovi do jedneho nemenovaneho casaku, nech nam to spravi. Dufam, ze to bude vediet urobit rychlo :-) pocuvajte, ako to chcete robit so svadobnymi darmi? To ich hostia dotrepu na hostinu???
Odpovedať
Profilova fotka
som rada, že to babuline vyšlo....nám vybuchla cukrárka ]-(
Odpovedať
júúj ani mi nehovor, po dnešnom zážitku sa neviem dočkať svojho svadobného dňa. Fú za chvílu to je tu, už len jeden júnový dátum a nastupujeme my. To je sila :-o
Odpovedať
To je super! jaaaj, to je haluuuuz, ze za par tyzdnov uz budeme vydate, co? :-D :-) zvlastny pocit... som zvedava co budem prezovat den-dva pred svadbou...
Odpovedať
No ahojte, tak obrad bol úplne úžasný, lenka bola nádherná, úplná nevesta. No a Michal bol úplne krásny. Velý čas sa usmievali držali sa za ruky, no úplná krása. Aj ja chcem taký dokonalý obrad. Dúfam že im vyjde hostina na tisíc %.
Odpovedať
Profilova fotka
to martuska: sorry my sme nestihli, mali sme náuku, kaderníčku, teraz odišiel stavbár a bežíme na oslavu.... to anairda: sme sa načakali :-D , akú tortu ste si nakoniec dali? My sme chceli perličkovú, ale nakoniec asi bude bielo-zelená s ľaliami, nech to ladí všetko so všetkým......k vizážistke ti nápíšem dojmy cez IP, dryhý je sympaťák
Odpovedať
no čo baby idete? Dajte vedieť, ja nemám vaše čísla, aby som vám napísala sms-ku
Odpovedať
Pav, to bola sranda jak sme sa dnes stretli, co? :-D inak aj my sme cakali 1/2 hodiny... ale super, sme velmi spokojni, je to o dost rozdiel oproti danele, kde apni vajsabelova sice bola mila ale v podstate vacsinou vravela co sa preco neda... V efekte na vsetko povedali, ze to vedia spravit. juuuuj, tesiiim sa na tu torticku!!!
Odpovedať
inak akurat riesim, ze so s ubytovanim par hosti... urcite nechcem v hoteli hradna brana, lebo izba pre 2 stoji po zlave 4000, takze ubytovat 15 hosti by bolo riadne mastne... takze rozmyslame nad niecim v blizkosti devina, alebo aj inde, ale cenovo rozumnejsieho... nenapada Vas nieco ze kde zacat?
Odpovedať
Profilova fotka
anairda to vino mikulov vyslo 100 za flasu a berieme na 70 ludi 80-90 flias bieleho a 20 cerveneho ;-) z vino mikulov mame polovicu bieleho a druhu polovicu chceme nejaku mnamku tak uvidim co to nakoniec bude 8-) my sme skor vinari tak preto tolko vina ale mam v zalohe sud na capovane pivo a nejake tvrde tak uvidime 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
to pav:: hej, su v salone uz vyse mesiaca, ale najprv som nemala este z USA topanky, tie dosli minuly tyzdne a odvtedy zase nemam cas tam ist na fitting a upravu. Buduci tyzden pojdem, potom si ich uz vezmem domkov :-) zatial mam naisto radku a este jednu kocku na august, dalsie 2 rozmyslaju... to uplnenaj:: som zvedava na toho matysaka... na kolko Vas vysla flasa od vina mikulov? kolko vina beriete na osobu? ak mame 100 ludi, tak staci 50 litrov? lebo tiez nechceme na alkaci skrachovat...
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: vyznam sa vo vinach len do tej miery co mi chuti ;-) vina sme zobrali od Vino Mikulov, rulandske biele, ryzling rynsky a chardonay ale chcem este rulandske sede (to ja mozem) a to chcem nejake dobre. od matysaka mi nechutilo v tej cenovej relacii co si mozem dovolit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: šaty ti už došli? Aj máš nejakých záujemcov? Viem o radke.....
Odpovedať
uplnenaj:: sa vyznas vo vinach? lebo ja vobec ... a odkial ste vzali?
Odpovedať
Profilova fotka
to pavianca: jááááááj tak ten pozdrav si myslela :-D :-D :-D mame svoju piesen, teda sa ma a tym padom aj ja ;-) ale neprezradiiiiiim 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale tancovať budeš, nie? Ozaj akú pieseň budete mať ako prvý tanec manželov? My sme asi jediný pár na svete, ktorý nemá "sboju" pieseň.... hej, pozdrav z Quo vadis mal úspech ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jáááááj, ty myslíš ako rešpekt brácho :-D :-D a topánky rozchodiť nemúsím, ja nebudem mať lodičky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to stými prstami, čo si ukazoval, keď sme rezali ozanamká :-) ako detailistka ti ešte musím pripomenúť, že topánky potrebuješ aj rozchodiť :-D , ja mám pocit, že nám chýba ešte 1000 maličkostí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to pavianca: ty detailistka :-D nemam este na seba nic :-p 8-) a fakt nepamatam aky pozdrav :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ááále pamätáš...... :-D :-D :-D to ste na to inak dobre...topánky už máš? A vestu s kravatou budeš mať?
Odpovedať
Profilova fotka
to pavianca: neviem, tusim uz vsetko.. teda este oblek, polku vina, svadobna kytica a tie dekoracie kvetinove na stol (ikebana ci ako sa to vola) ;-) a aky pozdrav? si nepamatam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: ako vy stojíte? Chýba vám ešte niečo okrem obleku? Inak za ten pozdrav, čo si naučil drahého ťa asi zabijem, teraz to stále používa ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
to pavianca: dík, daj vedieť ;-) to anairda: no zobrali sme od matysaka jednu flasu na ochutnavku ale bol som sklamany :-N a tie co by mi asi chutili stoja 500 za fľašu ;-) čo kradnem?? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja len tak, o 8 mi je už dosť neskoro niekam behať, ale tak sme dohodnutí....asi sa tam stretneme :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?