to aniarda: vy ste na 7, my sme na 8, môžem ísť spolu, si ma predbehla, ty jedna :-D :-D :-D :-D :-D , mne neodpovedal na e-maily, nemôžem sa dovolať 2 týždne (teraz má vraj už veľa objednávok) a ty ma potom takto predbehneš :-D
uplnenaj:: ten matyšák nevyšiel? My sa tam chystáme...
PAvianca:: :-D som torchu zachaosila s tymi mojimi otazkami na torticku, som myslela, ze ty si vravela, ze tu co chceme (asi tak aj 3-5 stran dozadu som na nu davala odkaz...) ze tu niekto mal... taku tu a la 70. roky...
hej, z efektu ju mala... akurat som s panom hupkom na dnes na 19:00 dohodla stretko, dovolala som sa na ten mobil co si mi poslala... ale asi na 5. krat, stale mal odkazovac... tak este poskusaj, nedaj sa odradit! ;-)
to uplnenaj: jaj, to ti neporadím, to robili svokrovci, ale skúsim sa cez víkend opýtať....
to all: inak niekto tu spomínal, apsoň sa mi marí, niečo o perníčkoch, ja by som potrebovala kontakt.....
no aspon že dvom som chýbal 8-)
pafči veď na skúšky sa má chodiť nepripravená, nie nastajlovaná ;-)
adi čítam že depku si už prekonala tak dúfam že to dobre postíhaš ;-)
to all: poradte dobrý kontakt na víno 8-)
to uplnenaj:ešte som nestihla odfotiť a dať do albumu, každý deň chodím v noci domov a idem dnes na skúšku k vizážistke s neumytými vlasmi (hanba), inak mne si straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašne chýbal, len som myslela, že balíte na dovolneku, tak nestíhate...., všetkým si nám chýbal
to anairda: no to je tá baba z albumu :-) , mali ju tším z efektu, inak neviem sa tam dovolať, mali zatvorené minulý týždeň, tak neviem, či ešte fungujú :-D
akože super, teraz som prečítal 3 strany čo som tu nebol a nikomu nechýbam? =-) žiadne naj kde si? nevidel niekto naja? neviete čo je s ním? proste nič =-) =-) to mám za dobrotu :-N :-N
pafči ako to že nemáš oznamko v albume? ]-( ;-)
to leismania: gratulujem ku skúške
to anairda: ved si nechajte tú, čo ste si objednali- aspoň bude origoš, inak tú, čo si na ňu dala link mala segra nôjho kamoša :-)
chapete to? absolutny zakon schvalnosti - po tom co som sa 3 tyzdne nevedela dostat do danely a co mesiace hladam vp svadobnych albumoch neviest pekne torticky, tak najdem tuto torticku:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
akurat po tom, ako sme boli v danele a povedali nam, ze take ako chceme nevedia spravit... zaplatili sme uz liter zalohu... ale aj tak ten effekt v pezinku skusime, ak by vedeli urobit torticku uplne podla nasich predstav (ta retro torta co mam v albume), tak asi zmenime danelu na effekt. Ale kostovali sme s v danele zakusky - fantastičneeee!!!
poslednu mam bud tyzden niekedy...bud utorok alebo ju prehodim na neskor ked nebudem stihat, to je uz taka mala skuska...s tym by nemal byt problem :) a 30teho mi uz konecne dojde hezy
anairda, no super, teším sa že ste tam skočili. No tak na tú tortu sa velmi teším, potom si prosím jednu fotečku špeciálne tortovú, nech vám ju fotograf zachytí v plnej kráse a my sa budeme potom kochať :-D
no tak sa nam dnes podarilo odskocit do Danely, pani Vajsabelova je velmi sympaticka, uplne s nami vymyslala :-) teda vlastne s mojim drahym... vymysleli taku tortu, ze ked ju uvidim asi sa jej zlaknem :-D bude 4 poschodova, marcipanova, hranata, biela, bude mat poprilepovane male tmavohnede bodky vyrezane z marcipanu, a potom budu na tych poschodiach pokladene ziarivo-ruzove a zelene gulicky (asi takych 15) a zopar bielych a par hnedych. Ked sme odisli tak palko vravi, to bude super, presne taku tortu som chcel za a lá materska školka :-D hmmmm k tym elegantnym satom a vyzdobe... :-S ale dobre, aspon bude sranda :-D
asi bude lepšie vyraziť rovno do obchodov, stránka ti asi veľmi nepomôže...skús Alain Delon,Prosťejov, Ozetu, H&M,obchod v pasáži Luxor, v pasáži na Obchodnej......my sme napr.kúpila v C&A
Ja som dnes v Hypertescu objavila ďalšie čistooranžové servítky... Takže pohoda ;-) :-D :-D :-D Doteraz nikde a teraz všade :-D :-D :-D Možno oranžovú majú ako letnú farbu a tak je to sezónny tovar ;-) :-D :-D :-D Inak dnes som kúpila novú mikrovlnku... Čo chvíľa budeme komplet vybavení :-D :-D :-D