jaj, ved ja viem, kazdy mame svoje problemy... :-( v dobrom zavidim vsetkym kockam ktore maju priestor sa svadbicke aspon 2 mesiace naplno venovat, dufam, ze ja budem mat na to aspon 2 tyzdne si to uzit.
V sucasnosti uz totiz siaham na dno svojich sil, totalny stav "burned out"...
an: ja som tiez v krize...som na str 900 z 1400...o 5 dni mam skusku a to mozno stihnem raz precitat...o pripravacj na svadbu este teda moc nerozmyslam...
Nejde o zoznam veci ako taky... Ale o to, ze nemam kedy sa svadbe vobec venovat. A ked vravim vobec tak to tak aj naozaj je. Dnes sme dostali take pripomienky k dokumentu, ze to je na 2-3 tyzdne roboty. a to sme ho v utorok mali definitivne oficialne odovzdat a ja by som konecne po 2,5 roku mohla slobodne dychat... Tvrdnem tu kazdy den do 9tej vecer, priatel ma vela roboty, takze asi ho nicim nepoverim... Uz som z toho na nervy, absolutna nechut pracovat. Najhorsie je, ze my na veci uz vyse roka upozornujeme, ale strasne vela ludi od ktorych zavisime akokeby nechcelo pocuvat co treba robit... uz sme mohli mat dobre 2-3 mesiace pokoj... proste akokeby clovek hrach o stenu hadzal. A najlepsie na tom je, ze ti ludia, ktori to vsetko komplikuju, si chodia domov tak najneskor o 16:00 a pochybujem, ze plahocia po nociach a vikendoch ako ja s mojimi kolegami. A tento pocit mi nikto nezaplati ziadnymi peniazmi, ziadnymi odmenami...
adri.: nerozmyslaj hned negativne, pozri sa na list, co je najprvoradejsie, pover castou veci draheho =-)
nevadi, ze ozanmka pridu neskor... dajte si dnes flasu vinka a iba si prejdite cez list aj v myslienkach, cez priebeh svadby, co moze byt prakticke nezabudnut/mat. Aj zajtra je den a vela veci sa da vybavit... ;-)
ludia, ja som z tej mojej roboty uz zrela na liecenie :-( ;-( ]-( tu svadbu asi nestihnem pripravit... zacinam byt fakt dost zufala... mam absolutnu KRIZU
pav, zaujima ta nieco z tej cenovej kalkulacie? Ak hej, poslem ti IP.
k tomu stuplovnemu, hotel si bude uctovat za kazdu otvorenu flasu, ale nebudeme mat sudy, to nieee, len budeme musiet niekde tvrde vo velkom nakupit za velkoobchodne ceny... sak nejaki kamosi maju krcmy tak cez nich poriesime :-)
to anairda: tak informuj, preháňaj....
a čo je to štuplovné?, zoberiete sudy a "načapujú" vám to do fliaš? Čo si za to sála účtuje? My si môžme odniesť vlastný chlast, takže svokrovci asi kúpili normálne fľašované...budete sa trápiť s etiketami? Mne sa to zdá zbytočné, ja si pamätám na svadbe v Pegase bol stôl s chlastom vonku pod strieškou, kde je predsa len prítmie, ja neviem, či to má voľajaký význam....
hej, aj my budeme robit nakup vo velkom, tiez sio hotle uctuje "Stuplovne". Akurat mi dosla kalkulacia od agentury na vyzdobu, som prijemne prekvapena :-)
jaj a to sme uz presli na str 42, a ja ze sa mi "prispevok" neodoslal 8-(
my pristupujeme k mnozstevnemu nakupu, makolko hotel si uctuje stuplovne ]-( Ale od Matysaka tiez chceme cervene vinko ;-)
baby, dnes ideme na koncert Keanu 8-)
pavči aj my sa bojíme že bude málo ale to sa asi dozvieme až na svadbe ;-) berieme tak do 90 fliaš 0,75 bieleho a do 25 fliaš 0,75 červeného + tvrdé ale to ešte nemáme :-N
zajačiková v klasika 0,75 flašiach. vy ako? ;-)
koľko alkoholu valstne kupujete? Ja sa bojím, že bude málo....ale zoznamy tu so sebou nemám, alebo to zariadzovali svokrovci, náš zoznam som im dala.
to uplnenaj: bolo by možné, ešte v tom prvom návrhu, ktorý sa nám najviac páči zväčšiť písmo v menách o jeden stupeň, ak sa dá...dúfam, že nie som náročná :-) , možno to nebude dobré, ale len vyskúšať...
mikulov - rizling, rulandske biele a chardonay a topolcianky nejake cervene ale neviem ako sa vola lebo to nepijem 8-)
to sme ale len polovicu, este ideme kupit rulandske sede od matysaka ;-)
Dobré ránko prajem, anairda super že už máte vybrané obrúčky. Tak to netuším kolko bude priemer,síce teta nám to hovorila, ale akurát to som si nazapísala :-N
hej, doma som do botiek dala gelove vlozky a su supis :-) hmmm 9 kg torta na 3 poschodia... nevies aky bude mat priemer spodny kruh? my potom asi budeme musiet mat aspon 10 kg... alebo jednu vacsiu a jednu mensiu...
inak sme sa vratili od sperkara a obrucky su vybrane, uz sa tesim buduci tyzden na prvy graficky navrh :-)
to je dosť, som myslela, že na 70 hostí bude stačiť 7 kg. ......no uvidíme.....to je ozaj veľa, ked len na hostinu.....odpísala som ti, idem ja už z práce - majte sa....