torta bude 9 kilová a bude stáť 3490 + 2000 záloha na podnos, ale keď ho nezničíme to nám vrátia. Nie výslužky sú zvlášť, to je čisto počte zákuskov na hostinu.
dík za návrh, poslala som ti mail s pripomienkou, ale ináč sú dokonalé, krásne ;-)
to martuska: poslal som ti návrh. Koľko vyjde torta a na koľko kg to máte? V tom počte zákuskov sú aj výslužky? Lebo na hostinu je ten počet priveľa- 2-3 na osobu stačia.....
to martuska: no asi má veľa práce, ale z mojej strany mu a san veľká vďaka a samozrejme aj mojej sestričke, ktorá ma odbremenila od pierok, výzdoby auta, výzdoby kostola, niečo aj v sále, menoviek.......urobila prvý nástrel oznamka..... :-D ,
to anairda: keď si dáš gélové vlžky, nebudú ti voľné, ľebo keď vyskakuje noha z topánky, nie je to nič moc....
my sme teraz bez auta (dnes vyhorelo :-D ), takže cez víkend nič nevybavíme, keby bolo aspoň pekne, že pôjdeme bikom k vode..... :-|
no a kompletne mi to vychádza na 9865 korún, no ale čo už. Plánujem že bez svokrinho vedomia zmením počet zákuskov na hostinu z 300 na 200, to musí stačiť.
No ahojte, akurát sme sa vrátili z danely, milá teta, vybrali sme celkom jednoduchú 3 poschodovú tortičku, potiahnutú marcipánom, ale som sklamaná, nemajú k dispozícii fialové ružičky na tortičku, tak bude torta tak do krémova a biele ružičky. No a budúca svokra vymýšlala, tak sme na 45 ludí neobjednali 200 kusov ale 300, a vychádza to 6,6 kusa zákusku na osobu. Ja som presvedčená že ešte týždeň po svadbe sa budeme nacpávať zákuskami. budeme mať 15 druhov, no proste svokra je svokra. ]-( No a ešte sme objednali špeciálne pre moju segričku jednu čokoládkovú tortičku. Svadobná sa bude skladať spodok oreghový a druhé a tretie poschodie bude miešané ovocie. no a inak som dnes konečne rozposlala poštou oznamká, zajtra obehám Blavu, aby som pohádzala do schránok a budem mať konečne s oznamkami pokoj.
anairda super že ti topánočky ako tak sadli, lepšie trolilinku väčšie ako malé.
aj ja chcem vidieť vaše oznamká, pošli te mi návrhy.
zase chýba uplnenaj, asi má vela práce :-D
hej, su super, sice trosilinku velike, ale tie co som mala predtym boli o pol cisla mensie a boli mi zase male. NAstastie sa mi ich uz podarilo predat. Tesim tesim, akurat ideme k sperkarovi, tak som zvedavco ktore obrucky teda vyberieme:)
to anairda: hej, fajny obed sme dali :-) , to sú tie topánky, čo máš v albume, so swarovskými..? No tééda....
to bunny: oznmko máte také, ako v albume? Pekný nápad s tým srdcom. Anairda bude mať tiež origoš oznamko :-)
aha tak uz prisli? takze si s nimi spokojna aj sedia dobre? tak to bude super o jednu starost menej - mozes si vysktnut zo zoznamu... ;-) ja tiez prave hladam nieco na ebay adri, lebo u nas a ani tu u nas som nic v obchodoch nenasla...
ale nic ma velmi v hladanej kategorii neoslovilo ani na ebay
leishmania ma pekne sandalky na svojej stranke...
hihi, huh este, e to necita co? :-D velmi pekne oznamko budete mat pavi.
som uz zvedava aj na adrianine...
my sme nas oznamkovy osial uzavreli dost skoro - koncom marca...
Pavi: slim-fitka je (panska) kosela, ktora je od spodu smerom nahor mierne zuzena. Stihli, sportovci, ci plochobruchaci (six-pack) :-D si to pochvaluju, lebo okrem toho, ze to formuje postavu, nevytvara to kopec fald pri zasunuti do nohavic. A ze okrem toho su aj na vacsie brucho - aby nebola vypasovana (asi thick-fit :-D )
My sme pozvanie zapisali pod oznamenie, no nase je pomerne jednoduche s jemnym monogramom v pozadi... a tlacili aj strihali sme sami.
Martuska ako bolo v Danele?
to bunny: žiadny e-mail mi neodšiel :-( , čo je slim-fit :-)
to anairda: aké netrdičné? ak už máš návrh , tak pošli, ja som sa včera so svokrovcami dohodla, že dáme miesto hostiny na tie kartičky ku stolu....
hmmm, my sme moc nepokrocili... odkladame z tyzdna na tyzden... ale mame ideu, aj typka co nam to graficky spracuje, takze uz len vyfotit 2-3 fotos (ale chce to urcitu pripravu) a potom dat tlacit... Kde budete tlac riesit vy? Rozmyslan, ze asi budeme rozosielat len jednu verziu oznamok a pozyvat na hostinu, resp. potom neskor na zurku o 22:00 budeme osobne/telefonicky. MYslite, ze je to OK? Budete mat totiz take dost netradicne oznamko (ak to vyjde) a nevieme ako to pozvanie na hostinu tam zakomponovat... alebo to dame na samostatne karticky, ale to by tiez chcelo nejaky napad... no uvidime, urcite VAm potom oznamko poslem ;-)
pavi, ale ten druhy mail si dostala?
s danelou vas povzbudzujem ist cim skor, oni totiz tiez maju dost zakazok a vraj to tiez chcu vediet istu dobu dopredu.
inak vcera sme kupili krasnu koselu. je aj u nas popularny styl slim-fit? Ja som sa to naucila az vcera =-)
dik je to veľmi jednoduché s porovnaní s tým, čo beží tu na stránke, ale nám sa to páči, VEĽKÁ VĎAKA uplnenaj a jeho životnej partnerke :-) , ako ste vy pokročili s oznamkami?
pav - pekné oznamká, taká decentná moderná a predsa klasika :-)
u mna zase katastrofa, martus, v danele som nebola, muslea som som to zrusit bo som so sefkou musela na rokovanie ]-( :-S . takze buduci tyzden. SNAD :-N
to bunny a anairda: ja som videla rozdávať také mapky s označením miesta na obyč kancelárskom papieri, ale ja asi nebudem dávať...moja rodina sa aj tak v BA nevyzná, z obradu pôjdeme v kolóne a drahý bude mať rodinu v buse a svadbu máme tam, kde jeho brat, takže hostia vedia, kde tá miestnosť je........na oznamku je to dobrý nápad dať, ale zas, oznamko dáva človek aj ľuďom, ktorý nie sú pozvaní na hostinu.......možno by som to dala na "Srdečne vás pozávame k svadobnému stolu v penzióne Pegas" - to by šlo, nie? Musím sa doma poradiť. :-D , predbežný návrh vám pošlem na e-mail
Ahojte, my sme tiez na slov. pozvanky nepisali miesto, ale chcela som uviest (na cudzojaz. sme dali), len ma sestra odhovorila, ale mohla som nechat, ludia sa teraz stale pytaju, kde... A vysluzky neplanujeme =-)
pavi., posli aj mne na mail vas navrh, rada sa nan pozriem, prip. poradim.
pavči tie šaty mi poslala sa že vraj ich mám dať do albumu. a ja že ako to bude vyzerať =-) a ona že nestaraj sa a daj ich tam nech majú baby inšpiráciu ;-) inak ja som ich ani velmi nevidel 8-)
a ten mail si mi poslala na gmail?
ahoj, ja som ti medzitým, poslala inicitívne e-mail so všetkým (okrem menovky), čo k oznamku máme......som rada, že Sandra sa na to pozrie......vrelé, srdečné dik. Drahému sa návrh páčil....nevadí mu, že papier nie je štrukturovaný (ja som si na to chvilinku zvykala :-D ), ani, že fotka nebola úplne ostrá. Ešte raz dik, dik....potom vymysli, ako vám to môžme oplatiť
videla som, že si dal šatičky do albumu, také sa ti páčia?
to anairda: my budeme mať obyčajné oznamko,jednotné, potom k tomu budeme dávať kartičky "Srdečne vás pozývame k svadobnému stolu" a druhú kartičku "Srdečne vás pozývame na zábavu po 21.00" - pre kamošov. Výslužku budeme asi dávať aj kamošov, tých po 9.00 hod. už nie je tak veľa, tam najväčší počet urobí súbor....a tým dám jednu výslužku s väčším počtom koláčov......
návrh oznamka predbežne mám-veľmi jednoduché
to martuska: pošlem cez IP kontakt na toho pána, aj môjmu drahému sa ten dáždnik strašne páčil, a to je už čo povedať, je krásny malsový, dá sa využiť aj po svadbe, v lete ku svetlým kostýmom.....
Ahojte, tak konečne som sa sem dostala.
bunny: pokračujeme velmi pomalým tempom v prípravách, zajtra ideme do danely, cez víkend rozpošleme posledné oznamká. Pošli nám adresu na šatočky, ja som taká zvedavá aké šatky máš ;-)
pavianca: prosím prosím kontakt na toho uja čo robí dáždniky, Ďakujem ;-)
anairda: my sme na pozvánky ku stolu nič nepísali, ale mohli sme lebo nie všetci si zapamätajú kde sa koná hostina, no a robili sme iba jeden druh pre všetkých.