cujte, do pozvanky k svadobnemu stolu davate aj info kde sa bude konat?
robite este aj niekto dalsi dva typy pozvanok na hostinu (pre rodinu - oficialna cast) a potom pre kamosov (na neskor)?
hej, uz som domka. akurat robim harmonogram. idem kuknut nejake fotos co by sa dali pouzit na oznamko :-) stale nie sme rozhodnuti ake chceme mat... :-S vy uz mate?
nie, garvírovať asi nie, to sú poháre zo sady, síce kusovky, ale máme ich doma 5-6, neviem, presne nejaké sme rozbili :-D ,iba ich ozdobím stužkou na fotenie, už si ale doma, že?
pav, vidim v albumiku, ze aj vy ste s poharmi stavili na jednoduchost :-) budete si davat na ne aj nieco gravirovat? zajtra by som chcela stihnut tu danelu a chceme skocit za sperkarom, tak dufam, ze to zvladneme.
s uplnenaj som srandovala, ja som na tom s pracou tiez katastrofalne... ale vzdy si poviem, ked dokoncim napriklad jednu cast dokumentu, ze potom mozem nakuknut na mojasvadba. Aspon na minutku :-D take premostenie medzi pracovnymi ulohami :-)
to anairda: upnenaj má veľa práce, ja som prespala svoj obľúbený krimi seriál, teraz som sa zobudila.....a to nemám až tak strašne veľa práce...... :-|
to bunny, objednala som si od jedného chlapíka, došiel za týždeň a je krásny, hodím potom fotky do albumu, kontakt som mala od kallli, prepošlem kontakt, keby niekto chcel......
bunny, no vsak toho sa obavam, ze sa tomu nevyhnem... a tak velmi som sa chcela. z tyzdna na tyzden idem v robote na dno svojich psychickych a uz aj fyzickych sil (neviem co je horsie) a vobec sa nevenujem priprave svadby... proste sa neda ist neustale na dlh... uz na sebe pozorujem, ze zacinam byt zo vsetkeho taka znechutena, ze sa mi ani nechce venovat sa svadbe... musim este zabojovat :-) aaach!
inak jak tak kukam, tak nam zase uplnenaj niekam zmizol =-) zeby taky strasny predsvadobny streeees? :-D
A kde si kupila dazdnik? Mne fotograf poradil vziat si ruzu, ked bude prsat asi sa skryjeme pod nu :-D :-D
Saty som predbezne vybrala v salone Fany (Regina zda sa mi).
Inak modry kostolik uz asi aj bude dokonceny v malovani?
Anairda, neboj, raz budes dotlacena zavolat, aby si sa vyhla uplne poslednej minute... ;-)
no ja si pomaličky píšem, čo treba, ale vecí skoro vôbec neubúdu, ale pribúda. Dnes mi asi došiel dáždniček, takže keď bude pršať, ja som ready! :-)
v prípade núdze spravíme aj začepčíme :-)
Ak kroj, tak len so zacepcenim ;-)
To nevadi, ci uz bude stretko, ci nie, aj tak na vas myslim zlate babenky. Tak bolo super, ze sme sa mohli stretnut. x-) Zdalo sa mi, ze sa planovalo volaco opat...
Co sa tyka vybavovaciek, je dobre urobit si zoznam (resp. zapisovat si, hned ked ti to napadne) co, ktory den. Mne to velmi pomohlo zefektivnit vybavovanie.
to bunny:ak by bol problém s krojom, zoženiem zo súboru za menší poplatok, reps. ti požičiam svoj.....tak inak už máte všetko, takto rýchlo ste to vybavili...mne sa to ťahá ako sopeľ.... :-) , o stretku dnes nič neviem :-o
pavi, ahoj. Posledne dni tu bolo teplo, rano v tieni 22. Ale vcera vecer sa ochladilo, je asi 15 v tieni, ale je krasne. More ma cca 15 stupnov tiez. 8-)
Stihla som saty, aj ked asi nie som uplne spokojna. Kolace ok; restika - uz len detaily v menu, scasti alkohol ok; DJ, agentura ok, papiere do kostola ok; fotograf ok; uces, skuska vizaze - ok, aj ked neviem ci ok...
Ozamka takmer rozposlane. Nestihli sme doladit detaily, to bude treba mailom a pred svadbou. Okrem toho, som mala dohodnuty kroj v SLUku, ale vludzuje sa tam nejaka chybicka, tak neviem, ci ho nakoniec budem mat 8-(
Idete sa dnes stretnut? Jaaj, musim utekat miesat ten lekvar.. :-N
to moncuska:držíme palce na sobotu :-)
to bunny: aké máte počasie? Tu je 30° až ti závidím ten sever :-D , čo vám ešte chýba? Čo ste stihli/nestihli, kým ste boli tu?
Ahojte dievcence, pokrocili ste poriadne na tomto fore! Ja som uz nie v BA, pozeram sa na lodky zaliate slnkom a chystam varit ribezlovy lekvar :-p (dostali sme zamrazene ribezle).
Baby, mate uz meter, uz sa nam to ozaj blizi x-)
Inak ja som bola v Danele asi pred 2 tyzd., p. Vajsabelova je velmi mila.
Anairda, Ty si kupovala topanky cez ebay, uz dosli? Co sa tyka siat pre mamu, v BA nie je zly vyber, zavisi od stylu siat a velkosti, vybrat sa iste da.
Martuska, pokracujes? Ja fungujem s pripravami teraz uz len online... 8-(
to moncuska: my augustovky sme v duchu s vami júnovky...a aj s vami júlovky...pomaly sa nám to kráti, že? Ja do nastavenia radšej ani nepozerám.... :-)
to naiarda: tému som videla, nič mi nenapadá, v Rakúsku si skúšala? Moja mama je na tom ešte horšie, vo VT nie je šanca niečo normálne kúpiť, asi si dá šiť....v Pezinku som myslela Efekt, číslo pri sebe nemám, tiež som ho len vagooglila, nájdem cez net a pošlem ti.
anairda tak ja vôbec netuším do čoho navlečiem moju maminu. Ja by som chcela aby mala nejaký peknučký kostým. Len neviem kedy ho pôjdeme pozrieť.
Baby ja to mám za 46.
anairda potom napíš ako bolo v danele.
Ozaj, este sa vas chcem popytat kde si vase maminy/svokrusky kupuju outfit na svadbu. Uz som na to aj zalozila temu, nieco mi par nevesticiek poradilo, ale chcem este nejake dalsie tipy... strasne by som chcela pre maminu nieco na sposob ako mam v albume, ale take asi nenajdeme... :-( tak aspon nejaky pekny decentny kostymcek/šaty (nie večerne). Uvazujeme aj nad tym dat nieco sit, ale chceme tomu este dat poriadnu sancu a pobehat obchody. Predsa len kupit nieco by bolo najlahsie :-)
to Martiska:: my ideme do danely v stredu :-) som zvedava co mi pani vajsabelova povie na nasu predstavu torty... mozno ma posle niekam ze co by sme chceli...
to Pav:: ten pezinok to je "efekt"? Maju nejaku stranku? Lebo cez GUGEL som nic nenasla. Nemas na nich aspon cisielko?
ahoj pavianca tak my sme cez víkend absolútne nič nevybavili, sme celý víkend boli na seminári a keď sme neboli na seminári tak som sedela u segry, čo ju totálne bolel zub, aj bola na pohotovosti a povedali jej, že je to úplne normálne, že tak bolia obrúsené zuby. Tak som jej robila sestričku z Kramárov :-D
tento týždeň ideme vo štvrtok do danely, tak som zvedavá ako pochodíme. No a potom už len vybrať kytičku a kvetinovú výzdobu (ak nejakú budeme mať).
ahojte, ako sa máte, my máme polovicu premanželskej prípravy za sebou....inak sme nič nevybavili, akurát sme v TT objednali košele za super cenu.... :-) , aj vestu s karavtou sme našli, ale ešte rozmýšľame....inak drahý už má také brucho, že ledva zapol nohavice zo sv. obleku a vesta, ktorú sme mali pôvodne mu je skoro malá, pritom, keď sme ju kupovali mu bola veľká ]-(