Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
aha, vidis, tomu by som sa aj ja mala zacat venovat :-| ale sa mi straaaasne nechce 8-( to neni take zabavne ako svadba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mali by sme prerobiť byt...už tri roky sa zberáme :-D
Odpovedať
jeeeeemine!!!! Tak vsak potom nebudes mat po svadbe co robit!!!!! To je strasne!!!! To Ti musime nieco vymysliet!!!! :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
do iných tém? to radšej nie, otvoríš konzervu (tému) a tam ja? :-D A modrý koník mi ešte nehrozí....
Odpovedať
:-D presunieme sa do inych tem :-D alebo na modreho konika :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: hej, ešteže mám o chvíľu po....čas odísť do zabudnutia :-D , prídu mladšie krajšie :-D
Odpovedať
kukam, ze sa blizis k cislu 2000 :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
možno preto to rofo vyhodil, bohyňa pomsty vo svadobných šatách.... :-D
Odpovedať
no ale hento mohla byt aka momentka - vies si predstavit moj nasr.ny vyraz? :-D :-D :-D make-up za 1500 SKK a on mi supne zmrlinu do nosa! ]-( :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: nebuď už taká perfekcionalistka, fotky sú dokonalé :-D
Odpovedať
baby, strasne Vam dakujem za pekne slova :-) Martuska, skoda, ze rofo nezachytil, ako mi pali daval svoju zmrzlinu a zo strandy mi ju sup do nosa. Som riadne penila, ale iba chvilku. Mozno to aj zachytil, ale nedal to medzi fotos, lebo ako su ocislovane, tak tam 2-3 fotky chybaju presne z tych momentov. Musim sa ho na to spytat, ze preco nam ich nedal, ci boli rozmazane, ci co... Eleni, dakujeme za blahozelanie, bola som prekvapena, ked som otvorila obalku - necakala som :-) foros snad pridam dnes - zajtra, uvidim ako budem mat cas :-)
Odpovedať
Adrianka tá fotečka s tým názvom, že dáma, ja som si až teraz všimla že v puse máš kornútok :-D Tak ten názov si fakt vystihla :-D super momentka :-D
Odpovedať
@anairda: tak aj moja zvedavost je uz "ukojena" -> fotky super, ty na nich uplne netradicne krasna - veeelikansky uces, booohato zdobene saty - a citit z nich aj veeela zabavy :-) a uplne "cute" kyticka! som rada, ze aj vam to tak fajn vyslo! na fotky vyzdoby som zvedava, kedze aj ty si mala wedday ;-)
Odpovedať
však áno, keď je niekto super a robí si svoju robotu dokonale, tak nech si za to aj vypýta. On je z Trenčína? To som nevedela :-N Tsk to potom hej ešte aj cestovať, to mu nezávidím :-(
Odpovedať
ahoj martuska, strasne krasne dakujeme za pochvalu a balhozelanie. Vies, ja som si to prepocitala a zistila som, ze rofo bol s nami od 09:30 do 01:30, pričom musel prísť a potom sa vrátiť do Trenčína, celý deň macimálny výkion, večer vyzeral taký zničený, že som sa bála, či v pohode dôjde domov, a potom ešte niekoľko hodinová práca za PC... Vychádza mu to tak 1000-1200 SKK na hodinu, čo je dosť, ale sú to poctivo zarobené peniažky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Adrianka, krásne fotečky, presne ako hovorí Julinka, dlhoočakávaný album je na svete a je úplne dokonalý ;-) krásne, tie prachy za Rofa sa fakt oplatí dať :-D dúfam že to Rofo nečíta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
krásne fotočky, Adi a že málo "rofovske"....si len príliš kritická...fakt sú krásne.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zákon schválnosti.. mne mojasvadba.sk blbla v poslednom čae - proste ju nenatiahlo... teraz v pohode...
Odpovedať
Dakujem za gratulaciu. Strasne pomaly mi dnes ide net, akura teraz... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
anairda: No cipana - na foto ako modelka - dokonalá... Inak len tak som kukla dajaký album, bez toho žeby som čumela koho je... Pozerám dátum svadby, že 20.júl... A čo nevidím, ten album je tvoj :-D Najočakávanejší svadobný album a skoro som si ani nevšimla, že je tvoj :-D :-N Si iná nevesta... Tým účesom a aj šatami... Perfektná... Do katalógov svadobných šiat by ťa mohli mať za modelku.... ;-) :-D
Odpovedať
a kto všetko bol na stretku?
Odpovedať
ano, sme spokojni :-) ale nie su az take "rofovske". Vacsina z nich su vyrehotane momentky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to martuska: ja som hneď bezaz pýtala, že kde si, veď si sľúbila, že dojdeš... :-D , tak ja mám týždeň pred svadbou a nezabudla som! :-D
Odpovedať
anairda: tak to je super, veľmi sa teším :-) a ste spokojní? Dúfam že áno ;-) All. Chcela by som sa ospravedlniť že som včera neprišla a nikomu som nanepísala, ja som na to stretko úplne zabudla :-( A hlavne že som sa na to v stredu pýtala ]-(
Odpovedať
Ahojte, tak uz mame doma fotos :-) cez vikend prihodim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to najjulinka:nebuď na drahého zlá, ja som presne taká istá, už sa také niečo stalo aj mne, mali sme vystúpenie a večer lístky do divadla od kamošov a vystupko v centre sa totálne pretiahlo- aj vďaka trápnemu moderátorovi (moderovala aj tuším nočný Celebritycamp, možno aj Big brother, nie som si teraz istá)...a nestíhačky, prezliecť, pobaliť kroj...zobrať tašky.... brali sme si taxi 500 mestrov k Novej scéne a keď sme dobehli, zitila som, že nemám kabelku, v kabelke mobil...komu zavolám z tanečníkov, keď mám všetkých v mobile???? Volala som 30 sek. pred predstavením do tej reštiky, kde sme sa prezliekali, nech mi kabelku odložia.... :-D moja typická príhoda :-D to anairda: no to vieš, že sme zvedaví...včera som Janka celkom kvalitne vytočila :-D to martuska: stretko platí, všetci čo už máte "po" doneste foto pre tých, čo majú "pred" :-)
Odpovedať
ahojte banda, som tu len na skok, lebo píšem z práce, to stretko zajtra platí? Inak dnes idem konečne na svoju prvú hodinu do autoškoly, normálne sa teším :-D V nedeľu mi švagor požičal auto a že ma ide učiť šoférovať, no poviem Vám že na to že som to nikdy nerobila mi autíčko skapalo len raz, normálne že už mám za sebou svojich prvých 5 kilometrov :-D Tak pekný deň prajem, večer sa ozvem ;-)
Odpovedať
Ta foto v profile, to je z neprofi fotiek, ktore su dost nepouzitelne - neostre.
Odpovedať
Vy netrpezlivci! :-D Este stale nemame fotky od rofa, volala som mu miíinluly piatok, akurat sa vracal z talianska a povedal, ze budu o tyzden-dva, takze najneskor buduci tyzden by sme ich mali mat. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?