Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
an: som rada ze sme este nedavali zalohu v jelke :) by sa to bolo skomplikovalo...akurat predvecrom mi napisali ze ako teda, tak som isla vybavit devin, ale pani matrikarka tam nebola. tak som vyskusala tu kamilu, a vyslo to.
Odpovedať
to je múdre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda: lebo som nevedela kde urobit obrad...devin je sice super. ale bala som sa ze tam bude slnko palit alebo keby prsalo....a tak tu je to predsa lepsie..obrad som chcela vonku...a ked tu uz bude obrad v kamile, tak uz sa nechcem trepat odtial do jelky...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako? Ale definitívne, lebo už pôjdem z práce, tak aby som vedela.......číslo na martušku tuším nemám.... =-)
Odpovedať
Pavianca, martuska:: ja rada pridem aj ked budeme len tri :-) povedzte vy ci sa vam chce. Ale urcite by som potom rada dala este nejake to "mega" stretko ako to prve. To leishmania:: takze ste zmenili miesto? Preco?
Odpovedať
Profilova fotka
aha, dik :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca odpoved je na konci http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
pavianca: hej, aspoň nám tí druhí nebudú závidieť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
OK, ja nemám problém sa stretnúť len s dvoma babami, ale ostatní by boli ukrátení :-D
Odpovedať
pavianca: tak kašlime na to, necháme to na niekedy inokedy keď nás bude viac. A ja sa aspoň vyspím :-D
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujem, myslela som, že Kmila býva na rok obsadená....ale vy to máte v nedeľu? dobre som som pozrela?Prečo taký nezvyčajný deň?
Odpovedať
Profilova fotka
tak konecne mame miesto obradu a restauraciu :D mozem pomaly rozmyslat nad tlacou ozamka...budeme to mat v kamile
Odpovedať
Profilova fotka
OK, still waiting ;-) alebo ako by povedali u nas v ghete v stand by mode :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: to číslo ti napíšem, nestihla som kvôli práci a dik, v tom quo vadis to bolo fakt v pohode, žiadne vymývanie mozgov, stručne informovala a šli sme..... :-) to martuska: tak ja neviem, keď sme len tri.....nech povie anairda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som už písal že sa nedá :-( pafčátko pošli to číslo, v sobotu si cinkneme kvôli tým oznamkám ;-)
Odpovedať
no tak ja velmi rada prídem, ale nebudem do rána, tak do 22.00 max 22,30. Tak sa stretnime :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to: anairda: z agustoviek sa mi tiež nikto nenahlásil, že by mohol, tak ja to vidím tiež na ten obed....takže pre poriadok- nikto viac okrem mňa a anirdy nemôže???????
Odpovedať
ja určite chcem dojst na stretko, len neviem, ci sa mi podari na 18.30 alebo tak na 19:00. (som myslela, ze dobehnem za vami zase). Ale mozno aj tych 18:30 stiham. Pav, ale ked sa mame stretavat len my dve, tak to asi radsej presunme. Ved my mozeme skocit aj na obedik - niekedy buduci tyzden, hm? Takze ak fakt to vacsine nevychadza dnes dojst, presunme to na buduci (alebo nanabuduci) tyzden :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pošlem ti cez IP, ale nie kvôli tomu stretku, ale kvôli tým oznámeniam,čo som ti poslala na e-mail...čítal si to?
Odpovedať
Profilova fotka
aj tak nemam na teba cislo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
to som myslela ako žart, ale ja som toho schopná :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavča a ked to vybavim pridete do fajnu? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: ty snob, ty si to zorganizoval a teraz dáš prednosť "celebritám"! Keby si nás tam dostal dovnútra, mohli by sme mať stretko aj s občerstvením :-D to all: tak kto vlastne môže? Ak nikto, ja sa sama so sebou nemusím stretávať....nepreložíme to???????
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca neryp s tym quo vadis, ja som sa nic nepytal :-p :-D inak ja sa urcite nezucastnim na stretku :-( mame nejaku smotanovsku akciu v markize :-N
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, ja navrhujem stretko o 18.30 a miesto cez IP, môžme to, čo navrhovala uplnenaj minule, nech je teraz chlapina spokojný alebo hocičo okrem Lúčnice (inak, chystám sa na nich napísať sťažnosť, ale ešte som sa k tomu nedostala), na to stretko dojdite aspon na chvilinku :-) to all: ja som tiež chcela amlú svadbu do 100 000 a odrazu toľko bude stáť len hostina :-( to uplnenaj: boli sme včera v Quo vadis a trvalo to len pol hodku, keby si sa toľko nepýtal, aj ty si to mohol mať rýchlo za sebou :-D
Odpovedať
MArtuska, ved nebud pesimista ;-) ked mame chut sa stretnut, tak sa dohodneme aj za hodku. Jaaaaj, co vsetko sa za hodku da stihnut :-) KEby som mala cas, tak sa podujem na organizaciu stretka, zial nestiham ani ist na obedik takze nebudem mat priestor chekovat pravidelne mejlik :-( podla mna hlavne je cas a miesto kde sa stretneme, to kam si pojdeme sadnut uz vymyslime potom :-)
Odpovedať
No počujte, tak to stretko, ak sa nejak dohodneme, tak prídem iba na skok, ja som úplne zabudla že cez víkend mám seminár a skúšky, a zajtra musím byť už o ôsmej v telocvični a budem tam celý deň až do 20.00 a aj v nedelu od siedmej do dvanástej. A nemôžem tam ísť nevyspatá :-S Ma to mrzí, ale ako pozerám na tú našu iniciatívu, tak to stretko nevyzerá nejak ružovo :-(
Odpovedať
my sme dnes boli na stretku s riaditelom hotela, povedali sme svoje predstavy, ma poslat kalkulaciu, tak som zvedava... urcite budeme pekne okresavat :-D Som trosku sklamana z agentury na vyzdobum, babenka z agentury nam mala poslat kalkulaciu ale nic neposlala, tak kasleme na nu a skusime inu agenturu...
Odpovedať
Profilova fotka
inak martuska co si pisala ze si si myslela ze ta svadba vyjde do 100000, ja som myslela zedo 50000 :-D a to nas 55000 vyjde len hostina a obrad...no mala som velmi skreslene predstavy o sumach... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja nejdem ja som na tom uplne katastrofalne s pripravou na skusku...sa mi snivalo tuto noc, ze som nemala kadernika a vybavovala som ho v den svadby :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?