Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
v praaaaaciiiiiii!!!! KATASTROFA! :-( tiez sa hlasim na stretko, ale nemam cas ani rozmyslat ze kam ist, takze sa plne prisposobim :-) kdekolvek sa s vami budem citit super! ;-)
Odpovedať
no haló, tak čo bude s tým stretkom??? kam pôjdeme? Ja do mesta skoro vôbec nechodím, tak neviem kde je dobre. Kde ste všetci =-) ?
Odpovedať
Profilova fotka
čafte, ako stretko? Pošlite cze IP miesto stretnutia tretieho druhu :-)
Odpovedať
uplnenaj:: JUVGADIT :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby nezapisujte tolko, bude vas bolet ruka :-p :-D to anairda: kde ste kupovali ten oblek? pojdem tam kuknut. hod mi do IP. diiiiik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež zapisujem každú stužku.... :-)
Odpovedať
ivica: aj ja som si každú kravinku zapísala, aby som vedela kam sme dali peniažky, yogi1234: naše obrúčky stáli 7800, a sme s nimi spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: stavili sme na klasiku: biele/zlte zlato... su nadherne,a vyslo nas to na 8700 Sk takze:da sa aj za rozumnu cenu, nemusi to byt za 15000, teda ak niekto nema prehnane naroky... ...ale ak na to clovek ma, nech investuje hoci aj 30000
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: nie, ale vyberieme si také, ktoré sa zmestia vrámci svadobného daru, takže nás nebudú stáť nič, popr. málo, takže obrúčka z čistých diamantov bez zlata hoc len polky prsta sa škrtla, museli by sme doplatiť polovicu tvojich šiat:)))
Odpovedať
ahojte, my sme hned od zaciatku zacali zapisovat do zositka kazdy vydavok, ktory sa tyka svadby. aby sme potom mali predstavu, ze kolko cela ta sranda stala. ja som proste taka puntickarka :-)
Odpovedať
ako som uz pisala, my to ani nepocitame, ale rozmyslam, ze to urobim... MOzno si uvedomim, ze sme za to mohli mat prerobenu kuchynu :-S a prestanem rozhadzovat. U nas su najvacsia polozka (zrejme po hostine) su tie moje saty... ale snad sa mi ta investicia aspon z vacsej casti vrati. Inak obrucky ja ani nechapem ako sucast nakladov svadby... je to uplne ina polozka ako vsetky ostatne. Tam budem este tvrdo bojovat s drahym aby sme nesetrili... dufam, ze mi to prejde, buduci tyzden by sme mali ist za sperkarom a vybrat ze ktore teda chceme. Pav, vy ich uz mate?
Odpovedať
Profilova fotka
no vidíš, my v tom nemáme až toľko vecí, využiješ predsa aj obrúčky... :-), my sme zálohovali iba DJ, takže v sume 30 000 máme len 2 zálohy....tiež neviem, kde sa to podelo, keďže okrem topánok, ktoré sme museli kúpiť, aké sme našli, lebo sme už ani nedúfali, že nejaké poriadne nájdeme sme celkom šetrili, myslím tým, že tu obrúsky stofka, sviečky stofka, krížik-stofky....žiadne tisícky a kde to je?????? :-D
Odpovedať
ja neviem kam tie peniaze idú, ale máme v tom oblečenie, zálohu na reštauráciu, fotografa, DJa, oznamka, obrúčky a svadobné pierka, ty kokos to je sila. No a neviem čo z toho po svadbe využijem, asi iba popolnočné šaty a topánky. Nevadí veď vydávam sa len raz.
Odpovedať
Profilova fotka
to martuska: ide o to, čo v tom máte.....nás najväčšie výdavky čakajú v auguste, 20 000 šlo ne oblečenie a drobnosti, ani neviem, kde sa to podelo, ale je pravda, že okrem mojich šiat tieto veci využijeme aj po svadbe....
Odpovedať
počúvajte teraz som to rátala a nakoniec som sa dopracovala k tomu, že sme minuly rovných 71736 korún :-o a stihli sme našetriť 18800,-- Takže skoro ma otočilo, a to ešte nemáme hostinu, katastrofa :-( a ja že sa v pohode zmestíme do stotisíc, teda som naivka :-S
Odpovedať
uplnenaj: nevieš či robia aj hranaté torty? Majú velký výber?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hej, chceme čím skôr :-)
Odpovedať
pavianca: tak to je škoda, my ideme toho 28.6., ale aspoň to budete mať skorej za sebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to martuska: zajtra sa chystáme :-)
Odpovedať
Dobré ráno mládež, ako sa máte? pavianca: tak kedy idete do toho quo vadis-u?
Odpovedať
ahoj ukecane julovky a tiez poloukecany juloviak ;-) , tak mame za sebou druhu hodinu do tanca, do svadby dame este jednu a budeme strasni machri, zlatusikovia asi na stretko nepridem nieco mi do toho prislo ale mozno neskor sa mi mozno podari dobehnut ale neslubujem majte sa krasne, a uzivajte pripravy a pavianca ma pravdu uplnenaj az po svadbe neda sa nic s tym robit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mal by si ísť s nami a doučiť sa! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vtedy som asi chybal :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nebol si na prednáške? Až po svadbe ;-) !
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca jak po svadbe? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: no až po svadbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ved to neprehanajte s tou pracou! a obcovat kedy chcete ked ste do noci v praci a potom unavene? :-N pavča ved preto sme tu, aby sme ta zastihli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale sme sa tu pekne zišli, cez týždeň večer na net vôbec nechodím :-)
Odpovedať
To je super :-) radka, sme sa vystriedali :-) ja som vynimocne doma uz od 7 mej. Som mala jedno stretko v meste a chcela som sa vratit do prace, ale uz som nevladala :-S musim ist dnes skorej spat, lebo uz padam na hu... len neviem, ci zaspim, lebo nasa sekretarka mi o tretej uvarila taku supu kavu, ze az :-D dufam, ze tu nebudem do 3 rano pobehovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nakoniec spravia co chceme tak nebudeme vymyslat ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?