uplnenaj:: takze nakoniec vam tortu robi predsa len danela? Ci ta trnavka?
myslis ze danela by vedela toto urobit?
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
tiez som za stretko :-)
martuska bude najlepsie ked sa objednas. zakusky super, torta tiez ;-) inak ten marcipan je K2 ale to ti ta pani vysvetli ;-)
zajtra by sme mohli zosuladit to stretko.
a uz kukaaaam 8-)
no tak keď to hovoríš ty tak tam zobereme aj my :-D
ešte sa chcem opýtať, treba sa tam objednať? A dávajú aj ochutnávky? A majú aj torty oblievané marcipánom? Lebo ja inú nechcem :-D
hej mohli by sme to stretko skutočniť :-D
martuska my iez nakoniec berieme tam. zakusky su mňam a totra tiez. a navyse nam spravia specialitnú 8-)
to stretko by sme mali nejako zkonsolidovat nech je sranda ako minule :-D
radka: fúha tak to ma mrzí, že aj zajtra tam budeš, ale čo už človek je dnes rád že robí.
uplnenaj: hej tú firmu mám v halve celý čas, asi nakoniec pôjdeme tam. Vôbec neviem aké výhodné cukrárne ešte existujú, len viem že v D majú špciálne auto, ktoré tortičku dovezie na to správne miesto :-D
nás ešte čaká zaplatiť výzdoba a potom už len hostina v reštike a to bude všetko, len sa desím tej celkovej ceny, kedže nealko si musíme brať od nich, a v lete bude spotreba nealka strašná tak skrachujeme :-S
no to stretko, pokial nepôjdeme so svokrou vyberať zákusky tak som volná, ale nejak to zkamuflujem aby sme nešli tento piatok :-D
martuska www.danela.sk a rychlo kukni kym to nezmazu ;-)
pavianca neveriiim 8-) no tak posli a nieco vymyslime ;-) este neviem ci nam na ten odvoz zvysi :-N
inak cital som to tu a vrak aspirujes na najkrajsiu nevestu s najkrajsimi fotkami 8-)
inak baby co s tym piatkovym stretkom? :-)
chuďa radka, mne zasa šéf povedal, že dovolenka v lete nebude, jedine, že začiatkom júla, ale nepôjdem predsa na svadobnú pred.....
my sme dali zatiaľ dokopy 30 000 (zatiaľ väčšinou oblečenie, 2 zálohy, niečo málo na výzdobu a 10 000 záloha za sálu).....
to uplnenaj: aj mne si chýbal.....inak mám šikovnú sestru, poslala som jej nejaké oznamká, ktoré som našla dnes na nete a ona mi obratom poslala návrh oznamka, pošlem ti ho zajtra a povieš mi, kde by mi také spravili? Dik, inak som prešla som od mašličkových dizajnov k jednoduchým.... :-D , ten odvoz je super aj to zrealizujete? :-D
to martuska: svokra a svadba- niečo mi hovor.... :-)
idem spočítať, čo sme už zaplatili, aká to je suma.....
ha tak to som na tom lepšie aky vy 45 kový. Mne potom ostane na stresy 7 dní a vám jak bude dobre, no tak na tom nie som lepšie.
ej dúfam že jej to vysvetlí, som zvedavá, nebudem s do toho miešať, nech nespozná svokra moju pravú tvár :-D
na trnávku do D? čo je D.
No tak to je lepšie že "len" 5 :-D
martuska no hold, nechaj to na draheho vysvetlit ze uz ste sa zariadili inak. ak to budes riesit ty budes zla. to budes sice aj tak ale takto menej ;-)
co nejdes tie zakusky objednat na trnavku do D?