ale zase sa rozčúlim, dúfam že to ten môj nebude čítať.
Neviem či si pamätáš, hovorila som na stretku, že priatelova rodina odmieta ísť na hostinu, lebo "oni sa nebudú trepať do rače", no a cez víkend svokruša volala, že niekto zohnal nejaké velké auto a že či by sme ich nešli pozvať, lenže my sme sa už zariadili tak ako keby nešli.
No a dnes som zistila, že to, že ostatná rodina nepôjde bol nápad mojej svokry. a ešte stresuje, že na objednanie zákuskov je už neskoro, len ja stále neviem kam máme ísť tie posr.... zákusky objednať, no horor ]-(
no ahoj stratený, hej len mne si chýbal :-D
No jasné my sme už minuli 55 tísíc a nikde nevidím výsledok, tak sa to stratí a to ešte nemáme zaplatenú hostinu, mňa z toho trafí šlak :-D ale hádam niečo vyzbierame na svadbe, nie žeby som na to čakala, ale mohlo by sa niečo :-D Akurát dnes ma skoro svokra skoro vytočila ako vývrtku, vymýšla ako hodinársky učeň, niekedy chcdem aby bolo už po svadbe, nech mám od všetkého pokoj :-N ale ešte to tých mojich 53 dní vydržím. Ty kokos už len 53 dní :-o
martuska dakujem, tebe jedinej som chybal ;-) si jedina kamoska nie ako tie ostatne samolube ktore sa tvaria ze im nechybam :-p :-D :-D
inak sledujem ze zacinate mat z toho pekne vertry 8-) ako ste na tom s prasulami? my sme to cez vikend pocitali a ked sme to vsetko podciarkli skoro som sa posadil =-) este ze som sedel :-N tam tisicka, tam dve, tam desat a do orecha bum nakoniec ajajaaaj ]-(
tak sme sa vrátili z kvetinárstva a som nasrdená, žiadne kvetinárstvo tam nie je, medzičasom sa presťahovalo a vôbec netuším kam, tak neviem nakoniec akú budem mať kyticu a odkial ]-(
Bola som ešte v salóne Nicole a objednla som sa na predsvadobné skúšanie, tak 9.7 ich tam nechám a prídem si pre šatky až pred svadbou. Aspoň jedna radosť :-)
to martuska: jasné, že hodia, ja iné pomaly ani nemám :-D dnes sa už na plesy nosí všeličo, nehodilo by sa len v tom prípade, keby si šla na ples k anglickej kráľovnej, a to asi nepôjdeš.... :-D alebo áno? ;-)
no vidis mastuska, aj ja som vymyslala.... to nie je o tom, ze by nase saty neboli pekne, to je proste o tom, ze clovek si neda pokoj a vymysla a vymysla :-D no dobre, padam a vrham sa na pracu, poobede Vas pridem pozriet ;-)
dík baby ste zlaté, len mám pocit že som si ich strašne skoro kúpila, som mohla počkať, teraz je fakt super výber, no ale čo už.
pav: blázniš, veď budeš krásna, máš nádherné vlasy, a vôbec nevyzeráš ako cigánka, ma nehnevaj ]-(
anairda ty si vymýšlala? Veď máš krásnučké šatky, keby som nemala tie svoje tak hneď chcem tvoje.
Ináč som ešte zabudla, dnes idem so segrou do kvetinárstva, tak som zvedavá čo kukneme, vraj v tom jednom majú fialové ruže,t ak ideme okuknúť, som zvedavá
Pav, cenu o skaredu nevestu? :-D Taka medzi nami nebude! ;-) Inak biele popolnocne - to sa mi velmi lubi, aj ja som chcela... ale potom kedze si ich davam sit, tak som si povedala, ze najlepsie budu take co potom este vyuzijem, tak mam bezovo-zlate.
to martuska:: nevymyslaj s tymi satami! ;-) po tom co som si objednala tie moje som tiez zacala vymyslat, ale potom som si povedala, ze s tym musim prestat, ze urcite budu super. A presne tak aj Ty urob! Ked uz raz mas vybrate a kupene saty, tak uz nad tym netreba spekulovat... Ved su krasne, nadherne Ti sedia. Si krasna baba aj bez make upu, a este ked budes namalovana a ucesana - tvoj drahy urcite bude mat co robit aby tam nestal s otvorenymi ustami ked ta uvidi. Uvidis ;-)
to martuska: no mň švagor fotil s malým a tie fotky, no grc, vyzerám ako cigánka. Tie zo stretka boli fakt výnimka, takže, čo sa týka škaredej nevesty - to určite vediem. Ty budeš určite pekná.
to anairda: už ich mám, sú biele, šila ich jedna návrhárka z KE, požičala mi ich segra :-) , o polonoci budem belšia ako na obrade. :-D
a ešte, tie hry sú fakt niektoré super, sme sa so segrou na nch nasmiali. A v piatok ideme objednávať zákusky, budúca svokra stresuje že je neskoro, tak aj keď nemáme presný počet hostí musíme ísť vybrať zákusky, už ma tie prípravy nebavia ]-(
ahojte, včera som konečne bola pre závoj, som si objednala 75 cm, biely so saténovým lemovaním, 19.7 si idem preňho tak som zvedavá ako bude vyzerať. Baby včera som bola úplne mimo, nič sa mi nedarilo, mám pocit že budem najškaredšia nevesta na svete, normálne osm myslela že v júli nebude žiadna svadba :-( KAždým dňom mám pocit že moje šaty sú škaredšie a škaredšie :-( Neviem čo mám robiť :-S
ja som bola nachvilku aj v praci a potom som ssa doma jedovala a zatinala zuby, strasne ma to stresuje, ze nemame este tie oznamka a zoznam darov, lebo cela rodina z oboch stran sa na to uz vypytuje. Normalne sa mi aj v praci zle sustredi na robotu a to si moc nemozem dovolit... Ale je to na dobrej ceste - dufam. ZAtial sa mavajte, neskor este nakuknem :-)