Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skúsi si dať ušiť štólu, to by ti malo na stred leta stačiť. Ja som bola cez víkend u segry v Čechách, hrala som sa s krtniatkom, navštívila som tiež jedno nákupné centrum :-D , vázičky nemali, takže som si kúpila šatičky :-D a čo ty adi?
Odpovedať
marti blaznis, zima na konci jula, skor si kup nejaku organzu alebo inu lahku latku a usi si siroku stolu ta ti prikryje ramena keby nieco
Odpovedať
ďík za opýtanie, tak ja som úplne nevyspatá. V sobotu som sa bola pozrieť na obrade v našom kostole a potom som so segrou behala po nemenovanom nákupnom centre v poetržalke :-D No a v nedelu som bola so psom na kontrole, dostal antibiotiká a potom som poobede spala :-N a večer sme boli v nemenovanom nákupnom centre pri letisku :-D Ozaj baby neviete kde by som mohla zohnať fialové bolerko? včera sme pobehali všetko možné a nič som nenašla :-( A bojím sa že mi bude na svadbe po polnoci zima
Odpovedať
hmmm... tak to som na tom horsie ako utecenec :-S som ani neranajkovala, ale obedik bol super :-) Ako ste vikendikovali? Ja trosku v praci a trosku doma za compom - robila som zoznam darov, je to na dobrej ceste. S oznamkami sme sa s drahym dohodli tak, ze ak do nedele nebudu hotove, tak vyberiem JA :-) takze uz zacinam vyberat :-D
Odpovedať
hi to je pekná teória, no dojdem domov a to teplé jedlo si dám :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja razím teóriu, že keď utečenec má právo na jendo teplé jedlo denne, tak aj my by sme mali mať :-D
Odpovedať
no už som tu, ďakujem, som bola nakoniec iba v bufete. Tak dnes nebudem mať teplý obedík :-(
Odpovedať
Profilova fotka
brú chuť aj tebe :-) , ja pôjdem neskôr :-)
Odpovedať
halóóó ja som tu, len idem akurát na odebík, tak dobrú chuť prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to kaska: prečo bola tá cukrárka zlá? Od koho budete teraz brať tortu? halóóó, je tu niekto???????????
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: krásny oblek ste kúpili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa smoking strašne páči, ale radšej sme kúpili letný oblek, lebo vobec nemal a do roboty ho vynosí......výzdobu si budeme robit sami, sála by asi urobila lacnejsie, ale mala som inú predstavu. Z agentúry sme ani nerozmýšlali, lebo výzdoba sa na svadbe udrží asi 5 min., kým ludia nezačnú jest, tak sa mi zdá zbytočné vyhodit za to 20 000.....ale obdivujem návleky na stoličky a všetko okolo toho, ale niekde sme museli šetrit.
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiha,,,no neviem, ja mam doma kopec tych americkych casakov svadobnych a tam je veru dost zenichov takto oblecenych,,,a pokial viem tak smoking je minimalne na tej istej urovni ako slavnostny oblek,,, aj moj otec od zaciatku tvrdil ze si da na svadbu smoking, ale to tiez este nie je iste,,, no pojdeme pozriet asi do Viedne,,neviem ci u nas zozenieme smoking v takejto kombinacii,,ale skusim sa pozriet aj na tu obchodnu, a kde to je presne?
Odpovedať
medzičasom som si vsimla tvoj albumik, takze uz som videla ake satocky budes mat. Su nadherne. Neviem ci sa mi len mari, ale nemaju nahodou aj bolerko? Ten smoking je super napad, zenich bude fesak :-D len neviem teraz, nechces to checknut s protokolom ci aj zenich moze mat takyto oblek? Na tejto stranke najdes zaklady FORMAL WEAR FOR MEN: http://www.masterhand.com/english/ser... pripada mi ako keby to tam bolo napisane v tom zmysle, ze je to vhodne oblecenie pre hosti, nie pre zenicha... Ale zase na inej podstranke maju toto: http://www.masterhand.com/english/kol... takze asi je to OK... Inak aj ja som zrealizovala taky chaby pokus nadhodit ze ci by nechcel moj drahy smoking a razne ma zrusil, tak som potom uz nezabrdala. Ale francuzku kravatku nakoniec mat bude, pamatas, som sa pred casom rozculovala, ze ju nechce a teraz ked som sa ho pytala, tak ze jasne ze ju bude mat, uz si ani nepamata ze povedal, ze ju nechce :-D Mate uz ten smoking kupeny? Lebo v tom obchode kde sme kupovali obleky my (drahy si rovno kupil 3, je taky nadseny kvalitou), tak by sa tam asi dali objednat si myslim, lebo ta predajna sa na masterhand specializuje a je velmi ochotna, vsetko poradi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no nazov je India,,,inak co som spominala ze dostanu nove modely 2008 do Nicol, tak nic uz nedostanu, az v oktobri, som tam volala v piatok a maju tam len tri z novej kolekcie,,,takze zostavaju India,,, ale vies ja by som chcela aby nal smoking s bielym sakom,,to sa mi veeelmi paci,,, ten oblek co ste kupili vy je supis,,, ;-)
Odpovedať
wow, kaska s tymcsmokingom to bude super! Ake mas saty? Si na stretku spominala nazov modelu, ale som zabudla...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
veru agentury su drahsie o dost,,,aj ja som si vyzdobu objednala u dvoch agentur (z obidvoch sme vyberali to najkrajsie)- budeme mat smotanovo taku matno zlatu vyzdobu, aj nam to cele vyzdobia oni, a je to palka,,,ale pre nas velka palka bude kvetinova vyzdoba,,lebo chceme skoro na vyzdobu zive kytice a kvety,, ja zasa chcem aby moj drahy mal na svadbe smoking,,ja viem ze u nas to nie je velmi zvykom, ale straaaasne sa mi to paci, k tym mojim satam by sa hodil uplne supis,,,uz som draheho nalomila,,,tak hadam mi to prejde,,
Odpovedať
cize si vyzdobu robite sami? Ak hej, tak to mate super, lebo dost usetrite. V pondelok nam ma kocka z agentury poslat canovu kalkulaciu, tak dufam, ze neodpadnem ked to uvidim :-S
Odpovedať
a ake su to vazicky? Inde sa nedaju zohnat?
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, ja som bola dnes nasrdená, chcela som v Čechách kúpiř vázičky na svadobnú výzdobu v IKEA, lebo na SVK ich už nieto a už ich nemali ani v Čechách, vrrrrrr, ale zas budeme mat lacnejšie kvety asi a segra si zobrala na starost veškerú výzdobu, pierka, atď, tak som rada :-)
Odpovedať
prepac, som nachvilu tu prvu stranku musela vymazat, lebo som odsekla cislo strany, tak aby to bolo poriadne som to supla odznovu ;-)
Odpovedať
počuj vráť tam tie hry, nech mám inšpiráciu ;-)
Odpovedať
velky kostol - tak sa vola
Odpovedať
jáj, ja som bola celý čas v tom, že máte aj obrad na devíne. A v ktorom kostole na panenkej? Ako sa volá?
Odpovedať
budeme mat cirkevny - v kostole na panenskej. Na devine bude iba hostina.
Odpovedať
No tak to ste toho toho vela stihli. Super, teším sa :-) Ja idem akurát kuknúť jednu svadbu, v tom našom kostole, tak som zvedavá ako to prebieha. vy budete amť cirkevný sobáš? Alebo na devíne sa robí iba civilný?
Odpovedať
jaaaj, a este som zabudla, dali sme tam usit kosele na mieru - s monogramom :-) A tiez smee kupili svadbone pohare, pre istotu 3 :-D - v obchode so sklom na laurinskej. Rovno sme tam spisali zoznam darov - maju tam taku sluzbu - odporucam ;-) takze cast zoznamu mame v suchu (co sa tyka jedalenskeho servisu a poharov...)
Odpovedať
toho bazanta bolo dobre pocut az hore na dlhe diely :-D nam sa dnes zadarilo, konecne mame oblek - kraaaaaasny, tmavohnedy s ciernymi pruzkami, tenucky material a nadherne sa leskne... kupili sme ho v super obchode v pasazi na obchodnej, ta pani tam ma vynikajuce obleky nemeckej znacky MASTERHAND - podla mna su este lepsie ako licona alebo wilvorst a stoja max do 12 tis.
Odpovedať
Ahojte, tak konečne som tu, včera som mala velmi dlhý a namáhavý deň. Ráno som bola s maminou u zubárky, potom šup so psom na operáciu, tam sme tvrdli 3 hodiny, potom kým sme s ním prišli domov, no hrúza. No a potom som išla so segrou do salónu, že si idem už konečne vybrať nejaký závoj, a salón sa akurát sťahoval do nových priestorov, tak som nič nevybavila :-( A ja som sa už tešila, že budem mať závoj :-S No a nakoniec sme išli do kostola, tam sme čakali na dekana asi 45 minút, no a potom šup na bažanta, no ludia poviem Vám tam bolo neuveriteľne veľa ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
ja nie som z BA, ale asi mi to toho 8.6. nevyjde,,,ved uvidime,,,
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?