no, koníka tak zbezne sem tam checknem ale samozrejme ze to nie je take "obsession" ako svadba... to ešte len pride :-D
inak vcera som bola nakuknut do toho obchodu s oblekami v tej pasazi na obchodnej, a bola som veeelmi milo prekvapena :-) fantasticke materialy, dobre strihy, a super ceny vf porovnani s liconou alebo wilvorstom... Hlavne sa mi lubim ze su to tensie latky ako ta licona v nicole, lebo v tom by moj zenich v tych julovych horucavach trpel... Pojdeme poskusat a uvidime ci nieco sadne.
Tebe sa tam nic nepacilo? Ci su moc drahi?
tak je to jasne! zalozime svadobku! ;-) :-D
jaaaaj, pocujte, co budeme robit po svadbe??? To aby som si fakt cim skor zariadila dalsie hobby... take male vrestiace :-D
mať svadobnú agentúru- o tom som vždy snívala, mať dom, v ktorom bude všetko a nemusíš behať 100 miest-kvetiny, auto, šaty.....ja by som v tom podniku prispela organizovaním a kreatívnosťou, už som organizovala plesy, akcie-zvádla by som hádam aj svadby :-D
to uplnenaj: krásne šatky máte v albume, to predávate?
to martuska: nie vždy máš všetko v krstnom liste- v mojom to chýbalo, tak mám osobitne krstný aj birmovný list :-) , behačky naviac, lebo prvýkrát ma farár odbil, že to bude v krstnom, 1x, čo som narazila na neochotného farára, potom to vybavovala mamina, lebo sme už neboli na východe
ale, to ani nevrav, ze kde ta vezmu... ked vies uctovat, tak nemozes mat problem! :-) BTW vzdy si mozes urobit vysku dialkovo ;-) ked si hlavicka na cisla, tak Ti ekonomicka nebude robit problem!
hej ja som to tiež počula, len kde ma vezmú keď nemám vysokú školu? ja by som najradšej robila mzdovú účtovníčku odjakživa mám rada peniaze a čísla :-D :-D :-D
martuska, netreba sa bat zmeny... podla mna zmena je zivot, vravi sa, ze clovek pocas prvych desat rokov svojho pracovneho zivota by mal menit pracu najmenej kazde 3 roky...
ale teraz vazne, fakt by ma takato praca bavila :-) vyberat satocky, pomahat nevestickam zariadovat veci, vymyslat vyzdobu... ale moja praca ma bavii viac, aj ked sem-tam riadne nadavam :-)