andryy, hej ty aj tvoj drahý potrebujete krstné listy, v nich je uvedené aké sviatosti máte. ;-)
Počujte akurát som rozposlala mailové oznámenia, dúfam že Vám prídu, ak nie tak napíšte pošlem ešte raz. :-)
martuska dik o tom som nevedela,tak to budeme musiet vybavit, dufam, ze stihame,budeme mat nato len dva tyzdne. a zenich je nastastie slovak, ale z druheho konca slovenska ako ja, tak vlastne on ani pred svadbou vobec nepojde domov. On myslim tiez potrebuje nejake papiere od ich farara, ci ma sv.prijimanie a tak. To tiez urcite neviem, ale keby, tak by mu tu mama priniesla, ked pride na svadbu.
hej, vydrazila som ich. Uz mam jedny doma - mam ich v albume, kupila som ich v brne a su mi male - ked som ich videla bola som z nich taka nadsena, ze som ich vyskusala veeelmi zbrklo a az doma som zistila, ze su mi trosku male. Nevydrzala by som v nich cely den, urcite by som po par hodinach skuvinala :-)
tak som ich zacala zhanat na nete a podarilo sa, esteze mi kamoska z NY takto pomohla. Inak dosli uz minuly tyzden a esteze som ju poprosila aby ten balik otvorila, lebo boli tam uuuplne ine boty, skoro man porazilo ked som ich uvidela na fotke!!! Taky mejl som napisala predajcovi, ze si ho teda za klobuk nestrcil a hned ich isiel menit :-D
ahoj andryy, jasné že sa môžeš pridať, je to tak isto tvoja téma ako naša ;-)
No tak to s tou matrikou, my máme sobáš tiež v kostole a pán farár nám dal žiadosť o uzavretie manželstva, ktorú sme odniesli na matriku, tam nám ju opečiatkovala, zapísala si nás do nejakého zošita a zajtra tú žiadosť opečiatkovanú a podpísanú matrikárkou odnesieme farárovi.
Asi tolko o tom viem ja, ženích je Slovák? Lebo neviem ako to chodí keď je jeden zo zahraničia :-N
caute kocky.ak vam nevadi pripojim sa.
anairda s toho si nic nerob, ja som si tiez objednala popolnocne saty z ameriky a su mi o cislo vacsie a v skutocnosti sa mi ani tak nepacia ako na obrazku.
co sa tyka tej matriky, ja ani neviem ako to funguje. my budeme mat sobas v kostole a to este treba predtym ist na matriku nieco nahlasit?alebo az potom. budem rada ked mi poradite, uz tri roky nezijem na slovensku a ani neviem ako to teraz chodi.vdaka.
jupiii, kamoska z NY mi odpisala, ze jej dosli moje topanocky co som si vydrazila na ebay a dnes mi ich posle :-) ked mi nebudu dobre, tak ma asi vystre - budem mat doma dvojo rovnakych topanok co mi nesedia - mozem si potom rovno otvorit obchod!!! :-S
Tak naranajkovala som sa popri písaní a idem do práce........ Takže prajem pekný den......... Ked bude čas, tak sa pripojím ešte... Ale koniec mesiaca je a to je vždy dosť práce... ;-) :-D
No to je presne to čo neľúbim na "ová" - nedá sa určiť mužský tvar priezviska... Ja som Lorenzová od LORENZ nie od Lorenzo :-D :-D :-D Som z nemeckého mena odvodenina ešte neskomolená (resp. skomolená len tým "ová" :-D :-D :-D
podľa mňa by lepšie znelo JULINKA VARGA LORENZO :-D ale keď tam potrebujete to OVÁ tak budiž ;-)
to Juli: držím palce pri vybavovačkách a rekonštrukcii ;-) a stále si opakuj, "čo ma nezabije, to ma posilní" 8-)
No v tomto mám ja šťastie... Naši prepíšu bytík na mňa a ja vyplatím bratom mladším po tretine postupne bezúročne... Nech oni nie sú škodní... ;-) veľmi sa tomu teším, lebo je to super bytík :-D
no ale tak to pekne znie VARGA LORENZOVÁ, tak dokopy :-) ale na druhej strane to už budú také príjemné starosti, aj ja chcem mať také starosti, že aké kachličky si dám do bytu, len musíme najprv ten byt zohnať :-( Ale čo už možno sa stane zázrak a budeme si môcť kúpiť bytík 8-)
No supiš priezviská... Žeby som zrovna celý život snívala o Varga sa nedá povedať, ale lepšie ako Vargová :-D :-D :-D
Keď budeme mať bytík vybavený, tak sa začneme naťahovať na kachličkách :-D :-D :-D Inak v sobotu by sme chceli ísť do Poľska spraviť kuk na kachličky a dlažbu,a le veľké nádeje tomu nedávam... Verím, že tam je väčší výber, ale akosi už som zistila, že čo je módne to majú v rôznych prevedeniach s malými odlišnosťami a to čo chcem ja, tak nie je :-| Alebo to vyrába nejaká taká super značka, že za takú sumu čo pýtajú, by som vykachličkovala pár bytov a nie len ten náš malý kúsok :-D :-D :-D
Ahoj Julinka, tak to sa teším, kašlať na 300 korún naviac, hlavná vec že to je v poriadku a už Vám nič nebráni svadbovať :-D Tak budeš mať supiš priezviská, teším sa.
No a bytík fakt supiš, trošku vybavovačiek nazaškodí a budete bývať vo svojom. Teším sa s tebou :-D
Vidíš všetko nakoniec dobre dopadne ;-)
Joj a ešte som zabudla.. .Vypísala som si maďarskú národnosť a už rovno v papieri mám, že sa budem volať VARGA LORENZOVÁ :-D :-D :-D A všetky detičky budú VARGA... ;-)