Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na matrike v pohode...Akurát nám naúčtovali 300 Sk naviac... Keď už som bola na miestnom úrade, tak som sa bola spýtať aj na stavebné ohlásenie... Takže hor sa do druhých vybavovačiek - do bývania... Včera dostal podnájomník výpoveď (má mesačnú výpovednú lehotu)... Musím napísať zmluvu, podpísať na matrike a skočiť na kataster a na miestny úrad potom ohlásiť stavebné úpravy... 8-( 8-( 8-( Tak sa mi nechce... Ale čo už... Proste tento rok je fuška... :-D
Odpovedať
anairda tak to sme dve, ani my nemáme zákusky ani tortu. A stále nevieme kde ich máme objednať :-( uplnenaj tá predposledná je fakt úžasná :-p normálne mi tečú slinky :-D
Odpovedať
no my stale nemame tortu a zakusky objednanu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mňam že? ;-) nakoniec nam na tej trnavke urobia taku aku sme chceli. niečo podobne ako ta predposledna 8-)
Odpovedať
mnam mnam tie torticky v tvojom albume :-p
Odpovedať
Profilova fotka
pekne v keli s tym telefonom. akoze fakt by ma rachlo z tych cisiel :-( ja som tiez raz stratil mobil a nevedel som kde tak som dal zablokovat kartu.. tych lelefonnych cisiel :-( a potom som ho nasiel v aute a cisla na karte som uz nevycucol. no truba, co si poviem :-N kaska my nakoniec davame robit tortu, zakusky a vysluzky na trnavke. najprv som z toho nemal dobry pocit ale nakoniec urobia to co chceme a aj ta cena sa da prekusnut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,,,uz som tu davno nebola,,nejaka som busy posledne dni,, pav, zistila som ze ta cukrarka je uplne zla,,,mrzi ma to,,,idem hladat novu,,, vcera sme si uz konecne vybrali obrucky a dali si ich spravit,,,sa tesiiiim,, inak mam kontakt na super zlatnika,,,nechcem tu robit reklamu, ale je fakt uzasny,,, a uz mam nove vlasy ;-) ;-) anairda, viem si to predstavit s tym mobilom,,aj mne sa to uz stalo,,je to fakt otras,,
Odpovedať
ahoj Julinka tak veľmi držíme palčeky, bodaj by ste to mali v poriadku, nech už nemusíš absolvovať cestu do Ba. ;-) no super, neboj možno si ho akurát ten zlodejíček zapne a dolapia ho.
Odpovedať
Juli, držíííííííme :-) na moje prekvapenie spisala som zapisnicu s velmi milou policajtkou, aj sme si pokecali... Velmi neverim ze sa ten telefon najde, ale ak ho niekto zapne, tak ho vedia lokalizovat pomocou IMEI cisla... tak uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
Držte palce... Dnes poobede chcem stihnut matriku... A neviem či sa im papiere budú páčiť a ja do Blavy nemienim ist este raz. :-|
Odpovedať
anairda tak ako si dopadla u policajtov? Aspoň sa s nimi dalo komunikovať? :-N
Odpovedať
aj my sme to planovali vo vlastnej rezii, len akosi vsetci osloveni cuvli ze to nezvladnu tak uz hladame ine riesenie
Odpovedať
Profilova fotka
to babulina: my to budeme robiť bez starejšieho-len vo vlastnej réžii, podľa mňa by ste to zvládli.
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: ja som kamoške radila, keď jej ukradli mobil, že len zablokovať, nech zbytočne nejde na políciu (mám s tým svoje skúsenosti), ale že aj mašli niečo žabky zelené, to ma dosť fascinuje. :-) ja poznám veľa ľudí, ktorí boli aj v mojej prítomnosti okradnutí vreckármi, ale to s tým bicyklom je fakt hrozné a ja som sa čudovala segre, keď nosila mobil na krku pod tričkom, asi to fakt tak treba...ale topánočky si kúpila peknučké. Šaty už máš? Tuším si dávaš šiť, že?
Odpovedať
nie, to s tym zamykanim auta bolo len prirovnanie - lebo ked mi to kamoska hovorila, tak som az nechcela verit... mne chalan na bicykli vytrhol mobil z ruky ked som pisala sms na zastavke elektricky... darmo som za nim bezala a robila krik, za 10 sekund uz bol 100m daleko, nemala som sancu.... ten mobil bol riadne drahy, ale to by mi az tak nevadilo, hoci, teraz mi vydavky na svadbu daju riadne zabrat... ale mrzia ma tie telefonne cisla, mala som tam kontakty na ludi z USA a Holandska spred 3-4 rokov... Tie uz nezozeniem :-( akurat som na ceste na policiu, koleggta vravel, ze jeho priatelke mobil nasli podla serioveho cisla, tak idem to nahlasit...
Odpovedať
nemate niekto kontakt na nejakeho starejsieho z BA, odobierku nema nam kto viest ;-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
len pri mojom príjme môžem teraz suchý chleba a vodu, ale zas som ešte nemala nohavičky za 600 Sk :-D , mali ešte zlacnené z 2000 na 150, ale mali dierku, tak som radšej kúpila tie prvé na svadbu, aj plavky tam majú úžasné....možno nafotím a dám na chvíľku do labumu a potom zmažem....je to malý obchodík medzi bytovkami, ale je super :-D
Odpovedať
pavianca tak si dobre nakúpila, super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: to ťa okradli na križovatke? Strašné. Ja som včera bola nakupovať a mám spodné prádlo pod svadobné šaty a nové plavky (možno pôjdeme na svadobnú cestu) a kostým...no už som "ušetrila" :-D
Odpovedať
anarida tak to je teda sila, človek si nemôže byť istý ani vo vlastnom aute ]-( . Hm ma to mrzí, že aj takí kreténi existujú
Odpovedať
Profilova fotka
To mi je luto....aj mne sa automaticky zamknu....
Odpovedať
tak to tu už nikto nie je? :-) Neviem ci som dneska mala dobry, alebo zly den... dobry lebo som uplnou nahodou nasla krasne popolnocne boty... zly lebo ma pred chvilou uplne brutalnym sposobom okradli... a to som kolegyni neverila ked vravela, ze ako nasadne do auta tak zamyka zvnutra dvere, ze na krizovatkach kradnu kabelky... po tom co sa mi stalo uz ma neprekvapi nic ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Va bene buon divertimento.....ciaoooooooooooooooooooooo 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy si zacnete uzivat? v sestdesiatke? :-N oki, pozdrav taliansko a draheho. a idem si s drahou zahrat PS2, ja budem AC a ona Juve a uvidime kto vyhra 8-) sí ja netx tajm :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To nieje pre peniaze ale pre cas....
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm, exbrankar juve a nejdete na svadobnu cestu? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
hra v eccellenza.....hral v primavera juventus predtym....je brankar
Odpovedať
Profilova fotka
no vidis aka si sikovna :-D a za koho hra?
Odpovedať
Profilova fotka
ano......dala som do albumu jednu zo sutaze,ale nema to nic spolocne so svadbou.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
hrá? 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?