martuska: sme v australii a hrozne sa tesime domov, lebo sme tam naposledy boli pred troma rokmi. Preto bude aj cela svadba este viac dojimava, lebo az tam sa uvidime s niektorymi ludmi. Vsimla som si ze anairda bude mat hostinu na devine, kde budete mat obrad?
Vidim ze tu preberate auta, my by sme hrozne chceli limuzinu, ale 10 000 je fakt hrooooooooozne vela a nestoji to za to. Kolko stoja nejake sportove auta pozicat? neviete mi poradit? Sme rozmyslali, ze ocino ma dovezie na svojom a potom by si ma cerstvy manzelik :-) odviezol sam na hostinu, ktora bude v Limbachu. Takze by sme ho potrebovali asi len na take 2 hodinky.
to anairda: toež si myslím, že kamoši a známi skôr prídu, keď dáš obrad neskôr, nechceš sa ale potom fotiť predtým? Fotky pri zapadajúcom slnku sú síce super, ale nebudú vás hostia potom zbytočne čakať? :-)
Jasne, najblizsia rodina a kamosi by si vzali, resp. rodina co je mimo BA si aj tak bude musiet vziat...
Ale nie vsetci pojdu aj na hostinu, ale pridu len na obrad, tak chcem aj ja vyjst im co najviac v ustrety aby si nemuseli brat dovolenku. Napriklad kolegovci a vzdialenejsi znami atd...
no, padam odtialto, skontrolujem vas poobede :-D
no, to musim dnes definitivne dohodnut s farou... asi cim neskor aby uz nebolo tak teplo, ked by bol o 16:00 tak o 17:00 sa ideme fotit do 18:30, a o 19:00 by bol zaciatok vecere... fotograf moc neni za, ale nemozeme sa ist fotit doobeda, lebo to by sme museli mat obrad cim skor, ale kedze mame svadbu v piatok a chceme aby sa nam ludia mohli prist pozriet na obrad, tak mozeme mat najskor tak o 15-16.00.
môj nastávajpci cez víkend obdivoval v auparku katanu, ja ho zabijem ak si ju kúpi, ešte mi v deň svadby odseken ruku :-S a hádam bude ma odsť rozumu 8-(
ja som včera povedala, že keď nezoženie auto na svadbu, kamoši majú trabanta "pikaču", že bude pikaču sv. autom, celkom ho to pobavilo.
páči sa mi martuškin nápad s mečom, ja som chcela zobrať na fotenie pištoľky- ako Mr. a Ms. Smith :-D
počujte ako to budete riešiť so svadobnými pierkami, kedy ich budete dávať svadobčanom, ja som rozmýšlala že by som to prenechala mojej mame a segre, dávali by ich pred vstupom do kostola, lebo ja nechcem aby ma svadobčania videli v šatách, až keď pôjdem osudovou uličkou :-D
Je to velká vada keď pierka nedáva nevesta so ženíchom?
to uplnenaj: ďakujem za uvítanie, mylsím, že tie krinolíny by som pri -40 zvládla, rôzne spodné gate by to poriešili, ale pri + 40, ďakujem, neprosíííím :-)
uplnenaj tak to je pravda takého trabanta by nemal hocikto :-D
To by nevadilo, tak by sme si pod tie sukne šuchli vyhrievače :-N aby nám nebolo zimka :-D
martuš ale zas keby ste tomu trabantu odrezali strechu, premalovali ho na ruzovo a pokreslili kvetinkami tak by celkom dobre vyzeral :-D
a zas žiť v dobe s tymi sukňami museli by ste ich nosiť aj v zime, pri -40, a žiadne rifle a podobné taľafatky :-D :-D
zuzi no fičíme, len som zatial nezistil na čom :-D :-D
pavčátko díky ;-)
jéj zuzizuz ty budeš mať obrad tam kde anairda aj v ten istý deň. O kolkej tomáte? To je super, sa môžete spolu pofotiť ;-)
A kde žijete? Kukla som do albumíku a máš nádherné šatočky :-)
ty brdo, tu ta debata dobre fici :-). Najhlavnejsie veci uz mame vybavene, ako saty, oblek, topanky miesto na hostinu a obrad. Vcera sme nasli fotografa a prave zhaname hudbu. Mame ponuku od DJ Kali, zevraj je dobry. Je to hrozne, lebo sme v zahranici a nikam sa nemozeme ist pozriet, ani s nikym sa stretnut. Ale za 4 tyzdne odlietame juchuuuuuuuuuuuuu, uz mame horucku :-). Este bude sranda dovliect tie moje saty hehe.
uplnenaj: san má krásne šatočky, velmi jemná farba, nádherné. Budeme mať fiat Brava, ale neviem aký rok výroby, čo som kukala na internete tak tie novšie sú krajšie ako staršie modely, ale nevadí, hlavne že to nie je trabant a dá sa na tom voziť :-D
babulina: Presne Leni, ja mám štíhli vrch ale spodok, tam je toho trošku viac, som rada, že neexistujú len obtiahnuté šatky :-D Hej ja by som kludne prijala spodnice, mne sa vždy páčili také velké sukne, keď som bola malá tak som chcela žiť v tých rokoch, keď bola taká móda :-N
to babulina: dik a hľadala som tvoje šatočky, ale buď som slepá, ale na stránke nicole som ich nevidela, máš nejaký obrázok?
p.s. Krinolíny sa voľakedy nosili aj rpeto, lebo čím je širšia sukň, tým štíhlejšie vyzerá pás :-D , o skrytých bokoch ani nehovorím... :-D
mám robotu, tak som len odskočila: to uplnenaj: san mám krásne šaty
to bunny: číslo na kasku už máš, alebo ti mám poslať?
to anairda: krásny styling si mi poslala, ale ja nie som prirodzená ryšavka, nemám pehy a tak... :-)
inac som zistila ze v svadobnych satach som ako v jedinych neriesila ci mam siroke boky, nezavedieme modu kruhovych spodnic aj do normalneho bezneho zivota? ;-)
čaute baby ;-)
martuš a aké budete mať autíčko? 8-) inak san bola včera pre polnočné šaty, kuk do albumu ;-)
zuzizuz nič si z toho nerob, to sa stihne :-)
ahoj zuzizuz, aj mne už pomaly švitorí z toklého rozmýšlania, plánovať, plánujeme, len nejak sa nehýbeme :-D ale tak ako som vyššie spomínala včera sme vybavili autíčko so šoférom. A ešte vela drobností, ale to sa zvládne, máme na to ešte dva mesiace. :-)
Čo už máte všetko vybavené? Kde budete mať obrad a hostinu?