Mňa dnes asi trafí... Bola som dnes s manželom ( :-D - že s manželom - čudne to znie) na vývozoch tovaru s dodávkou... Pozval ma na palacinky v jednom motoreste... Moc som nechcela... Nebral z auta ani ruksak, len peňaženku do ruky a šli sme papať... Chcel volať sestre, ale potom si rozmyslel, že zavolá neskôr... Dajak sa na to zabudlo... Nastúpili sme do auta... Ešte som skontrolovala, že či vzal peňaženku, keď ju tam len tak vyložil na stôl (a manželom je len chvíľu, ale poznám ho - proste som ho radšej skontrolovala)... Mal ju, tak sme išli... Pred Košicami išiel zavolať sestre a nemá mobil... Ľudkovia on ho tam vyložil tiež na stôl :-. Sakra ja ho nestíham kontrolovať... Peaženku som skontrolovala, ale že aj mobil vyložil ]-( ]-( ]-( Takže hneď kolegovi volal, že ako sa volal ten motorest čo boli spolu asi pred dvoma rokmi na palacinky tam, potom informácie (toto číslo sme trafili na štvrtý pokus ;-) :-D :-D :-D ) a hneď sme volali tam - nechceli sme na mobil, že keď si ho nikto nevšimol, tak nech si ho nevšimnú nesprávni ľudia... Tak mobil je tam... Ale tie nervy... O týždeň tamať ide bráško, tak ho vezme...
Nabudúce musím mužíčka skontrolovať od hlavy po päty a aj jeho všetko príslušenstvo, lebo on nie len hlavu zabudne :-| :-S
ja sa predstavujem kadejako - raz moje dievcenske meno, potom zase len manzelove, niekedy spravne obidve, a dokonca aj obidve ale v opacnom poradi - mam na vyber rozne viariacie :-D
Ahojte kočky, tak som sa vrátila z roboty a poviem Vám tolko kôp roboty som už dlho nezažila :-p ale čo sa dá robiť, dnes som sa pri podpisovaní ani raz nepomýlila, len keď som volala jednej babe tak som sa predstavila po starom, lae neva aspoň je sranda :-D
Na stretko neviem...prepac an ze som neposlala oznamko ale nejak sme nestihali az tyzden pred svadbou sme ich dokoncovali...s fornmalitami nirktori robili problemy mali sme behacky ale napokon vsetko dobre dopadlo...
aj ja sa uz neviem dockat fotiek..aj nasich aj vasich
No vitaj! Ked si sa aj pred svadbou nejaky cas nehlasila, tak som sa uz bala, ze ci je vsetko OK, ci nahodou kvoli nejakym blbym formalitam sa Vam to neskomplikovalo... Takze gratulujem Vam! Brano robi krasne fotky, to sa uz velmi tesime! Mali ste ho na cely den, alebo len "pozovanie"+obrad?
Ktore si mala nakoniec saty?
ja budem mat fotky o tyzden, fotil nas brano h. a tiez ma vela roboty...uz sa nevie dockat, nikedy mam chut dat sem foto od bratranca, ale neni to az taka kvalita...svadba dopadla super, aj pocasie, az na to ze bratranec nam mal doniest kameru a nedoniesol, doteraz lutujem ze aspon obrad nemam...najhorsie ze mi to povedal 5 min pred obradom...aj ja sa uz tesim na foto...a vsetky svady co som uz pozerala boli veeeeelmi pekne...
Ja ho osobne nepoznám, ale na foto vizeral sympaťák a asi aj bol... Však inak by mu asi nedali krstiť malého... (On je opát)... Sestra išla dnes už domku a synovec išiel s našimi na týždeň "na veľký výlet" :-D :-D :-D
My na našej stabe (doma v byte) už máme skoro všetky priečky postavené po strop... Ešte toľko plno práce a Karol už nemá dovolenku a už ho to prestáva baviť - má toho tak akurát dosť... Najhoršie je, že všade bordel a nie je sa kde ani osprchovať... :-| :-| :-| No ale keď máme toho plné zuby, tak si to predstavujeme hotové :-D :-D :-D
Ahojte akurát sme sa vrátili od svokrovcov, mali včera to mecheche, kedže neboli na svadbe, som bola do druhej hore, teraz sa idem najesť a utekám spať. Tak ma to mrzí, lebo včera mala kamoška z baletu svadbu a ja som sa chcela ísť na ňu veľmi pozrieť a zagratulovať jej, tak jej napíšem IP že ma to mrzí :-(
Ale aspoň sa teším na fotečky ;-)
Inak už sa neviem dočkať všetkých vašich fotečiek ;-)
Keď som bola vracať spodničku do salónu tak som Kajku stretla, tiež bola vrátiť šaty, bola aj s manželom a hovorila že im to dopadlo dobre, tak sa teším ked nám bude rozprávať ako to bolo :-)
foto este nemam, hovorila som vcera s fotografom, ktory sa akurat po 10 dnoch vracal z talianska, ze budu tak za 1-2 tyzdne :-( uz sa fakt neviem dockat =-) :-N
ja som to teplo v tom strese ani nejak nevnimala, zrejme aj preto, ze geneticky mam vybavu na to pomerne dobre ho znasat. Moj manzel bol na tom o dost horsie :-D ale zvladli sme to :-) v kostole bolo chladno a v sale na hostinu bola klima.
martuska, v ba som robila - autoskola alfa, adresu si lahko vygooglis.
o ucese a make-upe - jednoducho dopadli inak (-) ako skuska :-| , ale aj tak bol schovany pod zavojom :-D
fotky mame este iba amaterske, mozno tak do mesiaca k nam dojdu x-) anairda, vy uz mate vase foto?
no aj ja som zvedava na leishmaniine novomanzelske pocitiky. x-)
Najjulinka, teda, dufam, ze ste si tie smutne spravy uz vycerpali... Inak viete kto mi tu chyba?
Karolinka (Leishmania) sa uz dlho neozvala a este nam nedala vediet ako sa jej paci byt vydata pani...
Karolina, dufam, ze vsetko na svadbe dopadlo podla predstav:-)
ahoj Julinka, tak to je super, že už máš občiansky, ja som si ho vybavovala v stredu a sedela som na polícii dobrú hodinu, ale neva hlavne že už je v peňaženke.
No len nemaj pravdu že 6 pohrebov a svadba, to je hrozé, najprv stará mama a teraz toto... :-(
Dúfam, že to už je posledná zlá správa, teraz už chceme počuť len tie dobré x-)
Tak mám nový občiansky už... Keby som vedela, že im nebude treba rodný list, tak ho už mám v stredu ]-( ]-( ]-(
Dnes má synovec 6 rokov a ráno sa vyjadril, že "Chcem mať happy birthday ako ty oslavu" (oslava = svadba) :-D :-D :-D Takže sme dnes oslavovali ale v menšom a zvládli sme to so štyrma zaparkovanými autami v záhrade :-D :-D :-D
Hneď po oslave volal sestrin manžel, že jeho brat (krstil Sebastiana) má rakovinu a keď som dobre pochopila, tak mu dávajú pol roka :-S ;-( ;-( ;-(
Začína to byť ako film "6 pohrebov a svadba" :-| :-S ;-(
Ahojte tak ja som si dnes nabila baterky tak že som od druhej do piatej spala ako zabitá :-N
bunny: prečo si bola nespokojná? Kedy hodíš fotečky do albumu, nech sa na teba pozrieme? určite si bola krásna nevestička, tak ako je každá nevesta v svoj deň krásna ;-)
No a kompletne nabijeme baterky v Liptovskom Jáne, ideme na chatu 18.8 večer po pavčinom obrade :-D
Len neviem ako to bude s autoškolou, myslíte že môžem dva dni vynechať?
bunny: si si robila vodičák na Slovensku, alebo tam u vás?
my ideme dnes dobit baterky vymienanim darov :-| , este ze to tuna s ide uplne lahko... neviem ako vyriesime slovensky kristal :-D
anairda, ako ti dopadol uces nakoniec? ja som chlacholila, ale sama som bola ozaj dost nepokojna, o make-upe nehovoriac ]-(
vsak uvidime, ked nam to tu zamknu tak sa presunieme :-)
my sme baterky dobre nabili v chorvatsku na dovolenke :-) bolo ru super, do prace som prisla uplne zresetnuta :-D
ahojte opat, ozyvam sa uz len sporadicky... manzelske povinnosti :-D
my sme uz doma, nabijame baterky, ako vravi svokor :-D , zachvilu zacinam v uplne novej praci =-) Ozaj boli dost vybite v nedelu rano :-D
ja som si vodicak robila 2 mesiace pred svadbou 8-) a soferovanie vdacne prenecham manzelovi, ked treba :-N , aj ked je to celkom super.
martuska mate volno?
tiez som myslela, ze asi by sme sa presunut do novej temy, spolu s nasimi novymi zivotnymi udalostami :-D :-D
pav myslis, ze nam to tu zavru? :-( tak musime sa zamysliet nad nazvom novej temy :-) nieco vtipne by sme mohli vymysliet :-) bola si pozriet ten obchod s topankami?