Ahoj Bunny, vitam Ta medzi nami :-)
to babulina:: neposles aj mne ten harmonogramik? :-) take nieco by sa zislo, ja uz som tiez zacala tvorit, asi pred mesiacom, ale odvtedy sa k tomu nie a nie dostat... :-|
bunny, my sme s martuskou kedysi tancovali spolu v jednom subore a martuska presedlala na aikido,
na svadbu neplanuju ziadne baletno - aikidovske prvky, hoci mozno by to bolo zaujimavo ale asi ostatnu pri klasickom valciku pre istotu ;-)
normalne mam problem stihat vas sledovat :-D
martuska posli mi to teda a ak mate niekto t.c. na kasku tak mi poslite aj to, dakujem
pavianca - model este nemam definitivne zvoleny, tak ho neprezradim. hihihi, prislo mi na um: model siat neprezradim dokial budem zivy, lebo najvacsie tajomstva maju detektivi :-D
martuska vy nenacvicujete nieco specialne v tanci? baletne ci bojove prvky su dost nezvycajne :-D
aha dnes mi to nedochádza, to je tým počasím :-D tak ja mám ešte čas sa tak zagulatiť :-D ale možno mi začnú byť hodinky a budem robiť preto všetko aby som bola tehulka :-D
aha vidíš to ma nenapadlo, a viem že si bola operovaná, vôbec ma to nenapadlo :-. Ale čo by si sa zagulatila, a keď tak to tam vypotíš, síce ja som sa potila 5 rokov anevedela som schudnúť :-p
tréning: aikido a skúša sa na vyšší technický stupeň. tzv. páskovanie, tak ak sa všetko podarí a pekne zacvičím tak dostanem oranžový opasok.
bunny ja mám na jednu pani Ivanovú kontakt, ona je z Velkého Grobu ale neviem či je to tá ktorú zháňaš ty.
saty este nemam, ale mam nejake uz vybrate, tak len zvolit naisto a zaplatit zalohu.
zase sa tu zamracilo ]-( dievcata a chlapci, hladam kontakt na cukraren/pekaren v Grobe, kaska ju spominala, neviete niekto kontakt?
martuska aka je to skuska a treningy?
ja zase nemôžem cez týždeň jedine v piatok, alebo potom cez víkend, celý týždeň mám tréningy a duplom teraz, zajtra máme pripúšťáky na skúšky. A skúšky sú 9.6. bojím :-N
vazne som vas 'v plnom prude' objavila az teraz
informaciami ma zasobovala martuska. dakujem.
inak toho 8. uz budem chytat ryby katka... nemate chut na nieco skorsie? tak 3. povedzme
uz vyslo slniecko, asi si vysadnem na pedaloveho tatosa a zamierim ku kolacom :-p
pavianca kľudne môžeš, ja sa nebudem stresovať, ja si to chcem užiť ;-)
babulina inak ten harmonogram.. no klobúk dole 8-)
bunny no konečne že si nás objavila. už sme mysleli že sa s nami nebavíš :-p :-D