Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Ahoj Bunny, vitam Ta medzi nami :-) to babulina:: neposles aj mne ten harmonogramik? :-) take nieco by sa zislo, ja uz som tiez zacala tvorit, asi pred mesiacom, ale odvtedy sa k tomu nie a nie dostat... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
baby, vlozila som si fotku
Odpovedať
bunny, my sme s martuskou kedysi tancovali spolu v jednom subore a martuska presedlala na aikido, na svadbu neplanuju ziadne baletno - aikidovske prvky, hoci mozno by to bolo zaujimavo ale asi ostatnu pri klasickom valciku pre istotu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D asi musim po sebe precitat, kym kliknem na odoslat waltz s aikido/baletnym zvrtanim :-D
Odpovedať
kočandy na dnes končím, keď stihne tak večer po tréningu nakuknem, zatial sa majte krásne :-D
Odpovedať
nerozumiem otázke bunny :-N čísielko ti posielam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
normalne mam problem stihat vas sledovat :-D martuska posli mi to teda a ak mate niekto t.c. na kasku tak mi poslite aj to, dakujem pavianca - model este nemam definitivne zvoleny, tak ho neprezradim. hihihi, prislo mi na um: model siat neprezradim dokial budem zivy, lebo najvacsie tajomstva maju detektivi :-D martuska vy nenacvicujete nieco specialne v tanci? baletne ci bojove prvky su dost nezvycajne :-D
Odpovedať
no ako tak kukám z okna u nás na Radlinského sa strašne mračí a fúka, len aby som nezmokla cestou domov ]-(
Odpovedať
aha dnes mi to nedochádza, to je tým počasím :-D tak ja mám ešte čas sa tak zagulatiť :-D ale možno mi začnú byť hodinky a budem robiť preto všetko aby som bola tehulka :-D
Odpovedať
pav: pronovias - telma
Odpovedať
bunny to je v pohode, aj mne sa to stáva, najčastejšie v robote =-)
Odpovedať
ale ja by som sa prave rada tehulkovsky zagulatila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to bunny: kaska zatiaľ kontakt nedodala, prezraď model šiat :-) to babulina: ktorý model máš ty?, ja som zabudla meno, prepáč :-(
Odpovedať
aha vidíš to ma nenapadlo, a viem že si bola operovaná, vôbec ma to nenapadlo :-. Ale čo by si sa zagulatila, a keď tak to tam vypotíš, síce ja som sa potila 5 rokov anevedela som schudnúť :-p
Odpovedať
Profilova fotka
aha, reagujem pomalsie, heh, medzi telefonatmi a vyhladavacmi 8-)
Odpovedať
marti od tej operacie som tam nebola, mozno od septembra nabehnem zase ak teda dovtedy sa nezagulatim trosicku x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tréning: aikido a skúša sa na vyšší technický stupeň. tzv. páskovanie, tak ak sa všetko podarí a pekne zacvičím tak dostanem oranžový opasok. bunny ja mám na jednu pani Ivanovú kontakt, ona je z Velkého Grobu ale neviem či je to tá ktorú zháňaš ty.
Odpovedať
Profilova fotka
saty este nemam, ale mam nejake uz vybrate, tak len zvolit naisto a zaplatit zalohu. zase sa tu zamracilo ]-( dievcata a chlapci, hladam kontakt na cukraren/pekaren v Grobe, kaska ju spominala, neviete niekto kontakt? martuska aka je to skuska a treningy?
Odpovedať
čo ty už nechodíš k tomu chalanovi? To som nevedela :-N
Odpovedať
vies ako mi to chyba, ja pol roka ;-(
Odpovedať
babulina má úplnú pravdu, na aikido chodím už rok a 2 mesiace. Hí Leni akurát teraz v máji je to rok čo už nebaletím. ;-(
Odpovedať
martuska s klasickeho baletu presedlala na aikido, dobre si pamatam? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to martuska: a čo trénuješ?, ja tancujem ľudovky a asi tohto roku pôjdeme do Východnej, jupíííí :-)
Odpovedať
ja zase nemôžem cez týždeň jedine v piatok, alebo potom cez víkend, celý týždeň mám tréningy a duplom teraz, zajtra máme pripúšťáky na skúšky. A skúšky sú 9.6. bojím :-N
Odpovedať
Profilova fotka
môže byť stretko aj 3., ale ja vtedy nemôžem, idem kuknúť segru do CZ :-), šaty už máš?
Odpovedať
nie je začo bunny, rado sa stalo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vazne som vas 'v plnom prude' objavila az teraz informaciami ma zasobovala martuska. dakujem. inak toho 8. uz budem chytat ryby katka... nemate chut na nieco skorsie? tak 3. povedzme uz vyslo slniecko, asi si vysadnem na pedaloveho tatosa a zamierim ku kolacom :-p
Odpovedať
bunny to vážne? Ja som myslela že nechceš si s nami písať, tak aspoň sa pridáš a keď budeš ďaleko vo fjordoch tak budeš s nami komunikovať. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj chcem ten harmonogram, pošlite mi, plosím, plosím... :-D to bunny: stretko bude 8.6. ďalšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca kľudne môžeš, ja sa nebudem stresovať, ja si to chcem užiť ;-) babulina inak ten harmonogram.. no klobúk dole 8-) bunny no konečne že si nás objavila. už sme mysleli že sa s nami nebavíš :-p :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?