Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
tak ja som od vas o par rockov starsia :-) takze tak rok po svadbe uz na tom budeme pracovat, ale ak by sa podarilo skorej, budeme sa tesit :-) kludne by som mala aj hned :-D
Odpovedať
a vy anairda kedy plánujete potomstvo?
Odpovedať
to pav:: hmm, jasne, starsi byt to uz potrebuje... ale ked to dobre priestorovo vyriesite, tak aj 2 deticky sa Vam tam zmestia :-) to martuska:: hej, balkony su cca 24 m2 - po celej dlzke bytu po oboch stranach domu. Je to super na odkladanie haraburd :-D inak byt nie je az taky velky, ani neviem kolko ma - takych 70-80 asi...
Odpovedať
a kedy ju plánujete? My až za pár rokov =-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie, ale je to málo, keby sme chceli rodinu :-)
Odpovedať
ale to nie je až tak málo. ALebo je?
Odpovedať
Profilova fotka
60 m2
Odpovedať
pavianca a aký je velký?
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda, byt je z 50. rokov a treba spraviť kompletnú rekonštrukciu-elektrinu, vodoinštaláciu a mám to naprojektované tak, že by sme mali aj búrať priečky....takže dosť len na stavebné práce a okrem toho vaňa, linka, vstavané skrine, nábytok...........................atď :-|
Odpovedať
to akože myslýš tie balkóny že majú takú rozlohu? Nie izby, že? Môj otec má v Dúbravke 2 izbový bytík a ten má 52 m2, ale nemá balkón, my sme aj tak rozmýšlali že jemu kúpime jednoizbák a my s Maťkom pôjdeme do jeho. Neviem neviem :-N
Odpovedať
to pav:: a kolko izbovy je? panelak? preco tak vela musite investovat? to martuska:: mame povodne 4 izbovy, ale strasne male izby, tak jedna je preburana a ide krizom cez cely byt - je to super. Ale tie ostatne dve - fakt miniizbicky - v spalni mame akurat postel a skrinu a ani nocne stoliky sa nam tam nezmestia - a ja si tak rada okolo seba odkladam veci! :-D ]-( a este nechapem ako mohli urobit pre 4 izbovy byt taku malu kuchynu - linka ma dlzku 2 metre (v tom uz je aj sporak aj drez...) tžkaze budeme musiet burat balkon, ktorych mame mimochodom dost - po celej dlzke bytu po oboch stranach - ako som to pocitala, tak cca 24 m2... fakt nechapem ako taky byt mohli navrhnut :-S inak je to uz 30 rocny panelak, ale na velmi kludnom mieste, tak aspon to je fajn :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ale my potrebujeme pri super šetrnej variante preinvestovať asi milión, tak neviem, či nie je lepšie kúpiť nový :-| :-D
Odpovedať
Tak to je supeer anairda, akoby vedela že za chvílu sa doň nasťahujete vy :-D a kolko izbové bytíky máte? Pavianca čo to znamená dosť malý?
Odpovedať
ale hlavne ze mate :-) ten nas tiez nie je idealny budeme musiet don este vela don investovat ale som zan vdacna... aj dnes som sa so svokrou rozpravala, ze vlastne bol 3 roky ten nas bytik prazdny ked sa oni odstahovali, ze aj mala ponuky aby ho predala, ale odolala, ze stale ho setrila pre svoje deti a super urobila :-)
Odpovedať
anairda, hej presne tak ceny budú stúpať. Veď uvidíme, teraz je najdôležitejšie, aby svadba dopadla čo najlepšie a potom sa začneme obzerať aj po bytíku. Hádam niečo nájdeme.
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: my mám etiež po starej mame, treba to ale splatiť a ešte aj je dosť malý :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
to pavianca:: no, najnarocnejsia investicia aj rozhodnutie je zaobstarat si bytik, takze to je dobre, ze to uz mate (my tiez - mame byt po svokre, ona sa aj s manzelom prestahovali o par sto metrov dalej). Ostatne poriesite ked bude cas a korunky... ved aj pomalicky sa veci daju robit. Ale pravda je, ze ked to vezmete smahom, tak to budete potom uz mat za sebou. to martuska:: ved uvidite, ked najdete nejaku dobru ponuku, tak potom budete kupovat... aj ked si myslim, ze cim skor tym lepsie, lebo ceny bytov stale stupaju a vyzera to, ze asi aj este budu... Ak s maminou obaja super vychadzate, tak je to fajn... urcite je super to, ze nemusite niekde platit nekreestanske prachy za najom - to by bolo jednoznacne lepsie hladat cim skor byt, ved naco platit cudzim, radsej splacat svoje...
Odpovedať
Profilova fotka
ANAIRDA-no ak ta to potesi ani ten moj nema oblek a ani nevyzera ze by ho to nejako velmi trapilo a to este ku vsetkemu je teraz v mnichove pride az na konci juna na 4 dni a ide spat som zvedava kedy ho chce kupit....my mame svadbu den po vas ;-)
Odpovedať
ty kokos baby nebláznite to už všetky bývate vo vlastnom? To aj ja chcem, my sa nevieme rozhodnúť či ostať pár rokov u mojej mamy, alebo si zobrať hypotéku :-(
Odpovedať
Profilova fotka
my sme chceli naraz, a preto si ani manželkú posteľ nemôžme kúpiť, ale drahý nič a nič a tak žijeme v rozpadávajúcom byte. :-(
Odpovedať
no vsak my uz ani neviem odkedy nemame dvere na zachode a kupelni :-D lebo kym nie su v predsienu urobene parkety, tak nam nemozu namontovat dvere... no a parkety nemozu byt bez vyrovnanej dlazky... tak mame doma uskladnene 4 tazke drevene dvere, a parkety do 2 miesnosti, samozrejme objemne ramy na dvere, parketove listy... :-D no ale uz sa to dnesnym dnom pohlo... nechcem vidiet ako budeme prerabat kuchynu... pol roka to bude rozbombardovane :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: to máš dobre, ten môj sľubuje prerobiť byt už 2,5 roka to babulina: ako sa ti páčilo divadlo? :-)
Odpovedať
to uplnenaj:: poyashena - to ako ja? precoooo? som byvala presne oproti HM tesco. to dzidzuska:: aj by som kecala, ale mam mrte prace tu doma. Musime upratovat po mensich stavebnych pracach. Dnes sme mali ist do viedne kupit oblek pre draheho, nakoniec si to rozmyslel, ze akurat dnes musi vylievat podlahu v predsieni - o co som ho prosila uz pol roka - nakoniec zaposobilo, ze moja buduca svokra mu povedala, ze je to hanba ze to nevie spravit tak dlho spravit a ze jej manzel mu v tom pomoze... ale aj tak boli svokrovci v tom, ze ideme do viedne. Sli sme rano len na mileticku nakupit zeleninku a ked sme dosli domov, tak u nas svokra aj s manzelom, on bural stare parkety a ona umyvala okna!!! Najprv som z toho bola hotova, nevedela som ako reagovat, ale potom som si povedala, ze super, ved mne sa ich nechce umyvat, uz pol roka si vravim, ze budu nove plastove, tak co budem drhnut. Tak super, aspon su ciste :-D Len ma stve, ze ten oblek stale nemame :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte je tu niekto kto pokeca? ;-)
Odpovedať
anairda,no vitaj späť. Sme radi, že si sa nám vrátila v poriadku. No akurát sme sa vrátili z pozývania jednej rodiny, ešte máme pred sebou 4 rodiny, som rada že to dobre dopadlo, ešte nikdy som nikoho nepozývala na svadbu :-D A všetkým sa páčili oznamká, taká som rada :-N Teraz ideme do auparku pozvať sesternicu s rodinou, lebo je v robote a neviem kedy bude doma.
Odpovedať
ahoj zlaty, ja som z petržalky :-D kde máte obrad?
Odpovedať
Profilova fotka
to poyashena: no vitaj s5 ;-) ako bolo? a kde v 5tržke si bývala? ja dvory a potom s drahou haje a teraz BAI 8-)
Odpovedať
Ahojteeeeeeeeee, uz som spat! Skoro som odpadla, ked som vo viedni vystupila na letisku, jak je tu teplo! Vitam medzi nami vsetky nove julovky :-) to dzidzuska:: drzime palceky, aby miminko v brusku pekne ostalo a narodilo sa zdrave :-) to leishmania:: tak co, zmenila si saty? som zvedavaaaa!!! to zlaty:: hej, ja som povodne z petrzky :-) ale teraz uz som dubravcanka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ááá máme tu novú júlovku 8-) my sme bývali v petržalke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte....je tu niekdo z Petržalky ? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?