Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja rodina a kamošky vedia (aj dátum) a ako si to zariadila drahého rodina mi je jedno, myslím, že keď niekto z tých 50 ľudí nedojde, tak to prežijem :-D , ani ich nepoznám...a tých, čo poznám, sú tehotní ]-( , no nič, aspoň budú detičky. :-)
Odpovedať
pavainca u nás skoro všetci vedia že bude svadba, len nevedia dátum. Dúfam že polovica neodriekne, to by ma mrzelo ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
no, ono je najhoršie, že nám neprídu práve tí ľudia, ktorých by som tam chcela mať...(tehotné)...my ešte nemáme ani oznamká spravené, ale rátam s tým, že kopec ľudí vie, že sa berieme....
Odpovedať
Profilova fotka
martuska no ani nestras, to by bolo doost zle ;-)
Odpovedať
uplnenaj: hej presne, z našej strany si už chcú kúpiť nejaký zájazdík tak chceme aby to mali fialové na bielom :-D aby si náhodou nekúpili niečo akurát cez termín svadby, aby sme tam mali tých čo chceme.
Odpovedať
Profilova fotka
čaute baby, my už máme oznmka rozdané asi na 95 percent :-) sme šikovný? 8-) viem že je to asi dosť skoro ale mali sme trochu strach aby náhodou niekto koho na svadbe chceme nebol zrovna vtedy na dovolenke :-N
Odpovedať
ahoj sss204, tak my budeme dávať oznámka už tento víkend, teda ak k tomu toho môjho donútim. A keď nie tak potom budúci víkend ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mas pravdu:o)))
Odpovedať
Profilova fotka
no ved ludia to vedia co maju prist, oznamko bude neskor :) ved za mesiac sa to iste da stihnut
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to si na tom ako ja,len ja nemam skuskove ale sa ucim na statnice.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem davat mesiac - 3 tyzdne pred svadbou. teraz mam skuskove a nic poriadne nevybavujem :) saty mam to je pre mna zaklad :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte júlovky.Kedy budete rozdavat oznamenia?Staci mesiac pred svadbou?
Odpovedať
Profilova fotka
obituary712 saty zozenies neboj :-) peknych je vela len to stoji dost :-| ale tak svadba je raz za zivot...iste najdes nieco super
Odpovedať
Profilova fotka
prajem vam pekny vecer.pripajam sa k vam :-) ...tie saty daju zabrat najviac ;-( este stale nemam...dufam, ze v sobotu v Polsku nieco vyberiem, inak budem musiet dat usit :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ale ja to neberiem vobec nijako :-D ale som na udrziavani tehotenstva miminko akosi nechce v brusku by :-( t
Odpovedať
Profilova fotka
dzidzuska ved nikto to tu neberie nejako vazne ;-) a co ti je ze si PN? :-( snad nic vazne len chripka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uplnenaj-ahoj no my s tym nerobime nejake velke pripravy a navyse som pn bez vychadzok takze je vsetko v maminych rukach... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca prečo cítiš vo vzduchu škodoradosť? to quo vadis si naozaj užijete :-D :-D moncuska ja vám dám že požičiate :-p to bude ešte tvrdý boj 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
uplnenaj nežiarli, veď babulina patrí medzi nás, ale my vám ju občas požičiame :-D ;-)
Odpovedať
nám farár hovoril, že sa to robí iba prvý a posledný štvrtok v mesiaci. A nám rovno povedal že toho 28. tak dáme na jeho radu a pôjdeme v tedy :-D
Odpovedať
quo vadis robi pripravi iba vo stvrtok, tak si to pre istotu checknite aby ste sa tam neprehnali zbytocne, odporucam prijst o trosku skorej aby ste si uchmatli dobre miesto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to babulina: som si robila srandu :-) to martuska: nám dali iba jedne termín do mesiaca a ten prvý bol tuším 7.6., tak sme sa tam chystali.....tak neviem, ja by som šla aj 28. ale neviem, či je to to isté....ale mne to vo štvrtok vyhovuje viac, nakoľko v pondelok mám kurz, tanečnú a vo štvrtok iba tanečnú...
Odpovedať
neeeeeeeee to je iba spolucitenie, my to mame uz vdakbohu za sebou :-D
Odpovedať
uplnenaj: no môj Maťko nemá birmovku, tak neviem či ti nemá súvis s tým, hej presne sľub je viac ako podpis. pavianca: keby sa to vyžadovalo tak nemám problém s tým že by som si mala dorobiť sviatosti. S radosťou si ich dorobím. Kedy idete do Quo vadis? My tam ideme 28.6. Bolo by super keby sme sa tam stretli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cítim tu vo vzduchu škodoradosť ;-)
Odpovedať
quo vadis je super, si to uzite :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to kaska: presne, to sú tie "strngotavé" :-D to martuska: ten môj si radšej všetko urobila a hádam to bude v pohode to uplnenaj: nejdeme do toho UPC, tak nás teraz čakjú stretká na fare, Quo vadis....už sa "teším" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martuska san má tiež 1. sväté aj birmovku a nemuseli sme podpísať ;-) aj tak si ale myslím že sľub je viac ako podpis 8-)
Odpovedať
uplnenaj hej ja to musím podpísať lebo nemám 1. sväté. Bez toho nás vraj nezosobášia :-(
Odpovedať
Profilova fotka
martuska to ste museli podpísať vyhlásenie, že svoje deti budete vychovávať v kresťanskom duchu? my sme to len sľúbili ;-) babulina bodaj by si sa zapájala keď vykecávaš s júnovkami a na nás kašleš :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?