moja rodina a kamošky vedia (aj dátum) a ako si to zariadila drahého rodina mi je jedno, myslím, že keď niekto z tých 50 ľudí nedojde, tak to prežijem :-D , ani ich nepoznám...a tých, čo poznám, sú tehotní ]-( , no nič, aspoň budú detičky. :-)
no, ono je najhoršie, že nám neprídu práve tí ľudia, ktorých by som tam chcela mať...(tehotné)...my ešte nemáme ani oznamká spravené, ale rátam s tým, že kopec ľudí vie, že sa berieme....
uplnenaj: hej presne, z našej strany si už chcú kúpiť nejaký zájazdík tak chceme aby to mali fialové na bielom :-D aby si náhodou nekúpili niečo akurát cez termín svadby, aby sme tam mali tých čo chceme.
čaute baby, my už máme oznmka rozdané asi na 95 percent :-) sme šikovný? 8-) viem že je to asi dosť skoro ale mali sme trochu strach aby náhodou niekto koho na svadbe chceme nebol zrovna vtedy na dovolenke :-N
prajem vam pekny vecer.pripajam sa k vam :-) ...tie saty daju zabrat najviac ;-( este stale nemam...dufam, ze v sobotu v Polsku nieco vyberiem, inak budem musiet dat usit :-(
quo vadis robi pripravi iba vo stvrtok, tak si to pre istotu checknite aby ste sa tam neprehnali zbytocne, odporucam prijst o trosku skorej aby ste si uchmatli dobre miesto ;-)
to babulina: som si robila srandu :-)
to martuska: nám dali iba jedne termín do mesiaca a ten prvý bol tuším 7.6., tak sme sa tam chystali.....tak neviem, ja by som šla aj 28. ale neviem, či je to to isté....ale mne to vo štvrtok vyhovuje viac, nakoľko v pondelok mám kurz, tanečnú a vo štvrtok iba tanečnú...
uplnenaj: no môj Maťko nemá birmovku, tak neviem či ti nemá súvis s tým, hej presne sľub je viac ako podpis.
pavianca: keby sa to vyžadovalo tak nemám problém s tým že by som si mala dorobiť sviatosti. S radosťou si ich dorobím. Kedy idete do Quo vadis? My tam ideme 28.6. Bolo by super keby sme sa tam stretli ;-)
to kaska: presne, to sú tie "strngotavé" :-D
to martuska: ten môj si radšej všetko urobila a hádam to bude v pohode
to uplnenaj: nejdeme do toho UPC, tak nás teraz čakjú stretká na fare, Quo vadis....už sa "teším" :-)
martuska to ste museli podpísať vyhlásenie, že svoje deti budete vychovávať v kresťanskom duchu? my sme to len sľúbili ;-)
babulina bodaj by si sa zapájala keď vykecávaš s júnovkami a na nás kašleš :-p