To Pav:: pocuj, tak mi Ta vsetci dojdeme podporit na obrad, a budeme fotit o 106, dobre? Takze toto sa Ti uz v snoch nemusi opakovat :-)
ja zacinam mat strasne obavy z toho ako to bude bez svadobneho DJ-ja... Ten priatelov kamos-DJ hrava strasne super, ale uplne inu hudbu ako na svadbach... strasne mam z toho parky ze sa babicky a rodina nebude bavit... Vcera babenka v agenture, ked som jej to povedala, tak sa zhrozila, ze jednoznacne neodporuca, ze bola na jednej do bodky zorganizovanej svadbe, ktora mladomanzelov stala okolo pol miliona (au cafe) a mali kamarata DJ a skoro nikto netancoval, nevesta bola z toho nestastna :-S a ja nechcem byt nestastna nevesta :-S
okrem toho zacal vymyslat ze nechce tu francuzku kravatu, ale ze najmodernejsie kravaty su teraz take uplne uzucke, no skoro ma porazilo! ]-(
to pavianca: nestresuj baba, to co sa ti snivalo je absolutne nerealne :-) a zas na druhej strane radsej si to odzit v sne ako v skutocnosti, aspon si pripravena a vies na co si mas dat pozor ;-)
A na ziadnej fotke nie si hrozna ;-)
to all: takze uz nas je 5 8-)
možno aj ja budem môcť na to stretko, ale ešte riešim nejaké veci...ale zatiaľ môžem
viete, aké som mala strašné sny? Celá svadba bola katastrofa, nedošiel nám fotograf (zabudla som mu zavolať), takže sme sa prechádzali po parku len tak, ani na obrade nikto nefotil a došla som na to až večer! keď zapadalo slnko, ešte ani segra mi nechcela pár fotiek urobiť. Po obrade som sa prechádzala okolo hradu a pešo došla do sály, kde ma už všetci čakali, znechutený svokor, že presne to čakal- nekoordinovaný presun do sály o tortových šatách ani nehovorím. U6 v tom sne som revala, že ako som mohla toto všetko zanedbať. No des.
to anairda: fotky došli, super, al emusíš uznať, že na niektoých som hrozná...
:-D
aj ja dobre ranko prajem 8-)
to anairda: fotky dorazili, dakukem ;-) potom napis aku ti dali cenu 8-)
to babulina: jj, chystame repete tak uz sme 4 ;-)
Dobre ranko Vam prajem! Dosli Vam vsetkym fotocky odo mna? Ak nie, preposleme :-) som to stihla len tak tak, lebo mam pokazene nabijanie cez kabel a vybila sa mi baterka.
Vcera som bola v agenture na vyzdobu, povedala som nasu predstavu, tak uvidime aku daju cenovu kalkulaciu... mala by dojst v priebehu nasledujucich dni...
dzidzuska vitaj medzi nami, samoška že je miesto ;-)
anairda tak ďík za fotky, ja tam mám teda oči svietiace :-D nabudúce si dám slnečné bríle 8-)
Inak prajem dobrú noc :-N
to dzidzuska:: vitaj :-)
to all:: toho 8.6. som za! ;-)
bolo to super to stretko, ja som sa na tych obrazkoch dost pobavila. Pred budcim stretkom budem grimasy este lepsie nacvicovat, slubujem:-)
Teraz som doma (u mamy) v petrzke, bola som si zbalit letne veci (lebo uz som nemala co nosit, dnesny den uz bol kriticky), ked dojdeme domovdomov, tak Vam poslem fotos :-)
no neviem či by ťa to bavilo. spravíš im program a polku z toho aj tak neurobia :-p a ty sa potom musíš zodpovedať najvyššiemu :-N
trénuj pekne a nebuď lenivá ;-)
tak to by som teda prijala vymýšlať druhým robotu :-D :-D
Akurát som dovečerala, idem umyť riad a potm hajde na tréning. Dnes sa mi moc nechce ísť, ale čo už :-N
tak si to uži pred zajtrajším ťažkým dňom ;-) ja som tiež ešte v práci, ale hold, raz mám ľudí pod sebou musím sa im starať o program tak vymýšľam čo budú zajtra robiť 8-)
no tak práve som pozrela fotky, no super, už viem že so mnou bude mať fotograf strašne vela roboty ]-(
Leishmania gratulujem tá vychádzka v piatok ti pomohla :-D
uplnenaj počkaj až po výplate, ešte je len 22 a ja som bez peňazí, no ale 8.6. už budú peňiažky na účte to môžeme dať repete :-D