Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: noooo veršíky ti idú- ešteže robíš v reklamke :-D to leishmania: veľmi sa ospravedlňujem za tie foto, že ťa nevidno, skúsim ešte pozrieť doma-jendu rozmazanú som vymazala, či na nej nie si. A gratulujem ku skúške.
Odpovedať
Profilova fotka
leishmania drakulujeme úplne že najviac ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja len ze som dnes uspesne zvladla skusku :) pomaly zacnem aj na svadbu mysliet viac hehe
Odpovedať
Profilova fotka
viac, chceme stále viac, vystrelia nás na mesiac :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
invázia augustoviek prichádza :-D
Odpovedať
veru, ale ste nam to tu rozbehli, nevesticky-augustovky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca óó ďakujem ;-)
Odpovedať
júj ja sa neviem dočkať kedy prídem domov aby som okukla katkine fotky. pavianca čo by sme ťa hnali, konečne s atu rozprúdila debata :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no veru,,,aj ja som sa na sebe nasmiala :-D :-D ale super su tie fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
si zlatý :-D :-D :-D , inak dobre sme sa tu zgrupili v tých júlovkách, o chvíľu ma odtiaľto budú hnať.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca čo blázniš? veď ten strojček je najsamfasa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
myslíš, že ja -čo úplnelivo špúlim pery, aby nebolo vidno strojček tam vyzerám ako?... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca úúúplná pohoda ;-) len som si trochu smiešny 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
prečo? podľa mňa ste tam zlatí aj drahou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaska dobre fotky ze? som sa nasmial na sebe :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to radka1234: posielam ti e-mail s fotkami ešte raz, lebo mi ho vrátilo, asi omyl v adrese. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som dneska totalne mimo, to je tak ked robim sto veci naraz, som totiz pisala si s kolegynou ktora je tiez katka, chvilu predtym som videla foto zo stretka tak sa mi to nejako spojilo a skomolenina je na svete :-D tak teraz snad naozaj prisli fotky od pav, idem urobim kuk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej supis, dakujem ti, uz ich pozeram ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaska klikni postupne na kazdu fotku v prilohe pravym tlacitkom na mysi. daj ze ulozit ako, premenuj ten subor napriklad 001 a musis dopisat .jpg a uloz niekam do pocitaca (cize to bude vyzerat ako 001.jpg). postupne zvysuj ciselny rad (002.jpg , 003.jpg, atd) potom ked si ich vsetky ulozis sa na ne pozri, malo by ti to ist ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kati ja to neviem otvorit :-( pls help!
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca fotila myslim ze este anairda ale ze ona posle az vecer ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to all: z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti som fotky poslala len pred chvíľočkou, babulinka asi myslela niekoho iného. Takže sumár je: poslala som ja a martuška, že? Ešte niekto fotil? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja! pls preposli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja nemam fotky od katky :-( preposlite aj mne :-)
Odpovedať
to uplnenaj:: dakujem, prisli. Dakujeme martuska. to babulina:: mas fotos od Pav? tak preposli, ja nemam... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulina tak tu som sa niekde stratil =-) :-N
Odpovedať
hej hej, nevesta so silnymi dioptria nevadi na fotkach, vsak? mozno si od slepoty zamenim zenich a co potom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby ďakujte martuske, ja som ich len preposlal :-D ale fakt na tých fotkách vyzerám jak prúša :-N :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
je j dakujem uplnenaj, uz som ich dostala ! ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulina takže boli tam? ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?