Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
tak som slepa :-D
Odpovedať
mozno som slepa ale kuknem este raz
Odpovedať
Profilova fotka
babulina do orecha bum, veď som fo dal forwardnúť a on takto? :-S
Odpovedať
mne prisiel mailik od teba uplnenaj ale bez fotiek :-N , od pav mam foto
Odpovedať
Profilova fotka
martuska ja som nefotil na stretku, nemal som fotak ;-) a babam som uz ten tvoj mail preposlal s kopiou na teba tak dufam ze im to uz dorazi 8-) baby informujte ked vam pride ten mail od martusky co som preposielal 8-)
Odpovedať
uplnenaj kedy si posielal fotky? tak sa teším že aspoň niekto dostal mailík ;-) Doma to skúsim poslať aj babám.
Odpovedať
Profilova fotka
som poslala mail do IP ;-) dekuji ti dobra vilo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
martuska v tej zbrklosti som ta nazval pavianca :-N hlboko sa ti ospravedlnujem :-N :-D to anairda & kaska ja vam to skusim preposlat. dajte vediet. idem na to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez nic nedostala :-(
Odpovedať
ako je to možné že si tie fotky nedostala, síce ja som od katky (pavianca) nič nedostala, ale ja som vám poslala. No nič prídem domov a pozrem sa na to. ]-(
Odpovedať
ahojte, mne ziadne fotos nedosli :-) poslite mi este raz. Ja moje poslem vecer, som vcera nemala cas, musela som riesit problem s predajcom z ebay - poslal mi uuuuplne ine topanky nez mal, skoro ma porazilo, ked kamoska v NY otvorila balika a poslal mi fotky!!! Ale dopadlo to dobre, posle tie spravne (teda dufam) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca no ja pekne idem na tych fotkach :-D mi soplik skoro od smiechu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
martuska no dobre, tak pekne fot a posielaj ;-)
Odpovedať
jasné že pošlem oznako, len musím ho nejak dobre odfotiť :-D budem sa na Vás tešiť na novomanželov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
martuska ty máš až po nás tak to prídeme ako manželia :-) keď teda pošleš oznamko ;-)
Odpovedať
uplnenaj tak to sme dvaja :-D anairda to vystihla úplný svadobný maratón :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby toto ako dopadne som fakt že zvedavý :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si asi počkám na tú svoju až... Som síce zvedavá ako to prebieha na úrade, ale cudzím mi je blbé ísť na úrad... V kostole sa ešte dá aj cudzím pristaviť, ale na úrad mi to pripadá divné... Aj keď veľmi by sa mi zišlo aby som vedela ako to vizerá, nech viem povedať ako to nechcem... :-S
Odpovedať
hej ja už mám teraz na jún zoznam kedy idem komu na svadbu, teda presnejšie na obrad, aby som videla ako to chodí :-D
Odpovedať
vyzera to tu pre nas na riadny svadobny maraton :-D uvidime ako sa nam realne zadari :-)
Odpovedať
no mne ak sa podarí tak by som Vás prišla pozrieť všetkých, nech sa pokochám nevestami a ženíchmi :-D Len potom to budem musieť nejako zariadiť toho 20.07.2007 aby som stihla obi dve svadbičky :-D potom dajte vedieť o kolkej hodine to máte ;-)
Odpovedať
tiez si prosim oznamka :-) rada Vas pridem pozriet vsetkych (teda okrem uplnenaj a san, lebo to by som nemohla byt na vlastnej svadbe :-D ) ale budeme si aspon drzat navzajom palce, ze? ;-) my nase oznamko neviem kedy budeme mat, mali sme sa s drahym navzajom cez vikend odfotit aby sme mohli fotky poslat typkovi ktory nam z nich ma vyrobit tu haluz co drahy vymyslel, ale nejak sme to zase nestihli (drahemu sa nechcelo). Tak som pohrozila, ze ked sa buduci vikend nezmobilizuje, tak pojdem a vyberiem nejake kvetinkove oznamko a bude :-D
Odpovedať
no ahojte banda, tak aj pošlem tie 4 fotky čo som spravila, len až večer po robote. Tak píšte adresy nech to môžem poposielať. A aj oznamka by som prijala. ďakujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babulina veď pošli oznamko :-p :-) all: kto chce aby sme ho došli pozriet nech napise do IP, poslem @ adresu a poslite oznamka 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
pošlite mi potom oznamká, urobím si harmonogram :-)
Odpovedať
sa nepredbiehaj uplnenaj, prvi sme MY koho treba prijst pozriet do kostola :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ked mi posles fotky poslem ti na ten mail oznamko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nóóóóóóó, to nie je zlý nápad :-) , rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to nejako zladme a dajme repete 8-) ja som urcite za 8-) prides nas pozriet do kostola? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to nie ja, to anairda :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?