tak akurát som sa vrátila od lekára, ani ma nevyšetril len mi to podpísal a pýtal 700 korún, ale kedže som sa práve vydala tak mi to dal za 500 :-D to je sila za jeden podpis tolko poňazí ]-(
Ale neva, stojí mi to za to :-N
No už je piatok a ja v pondelok nastupujem už ako pani Orechovská do práce, tak sa mi nechce :-S
no a práe teraz ma môj manžel :-N ťahá do mesta. Síce sa mi nehcce, ale čo neurobím pre svojho muža 8-)
tak zatial prajem pekný deň
to martuska: ja som stále tu, ale keď tu nikto nie je, nemôžem rozprávať sama so sebou.....ja mám vodičák, ale roky som nešoférovala (po havárke), teraz som mala nejaké kondičné jazdy - aj som trochu šoférovala, ale teraz máme nové auto, tak sa bojím, aj keď nebolo drahé, predsa....
no to dufam, ze sme to tu este nezabalili! :-) akurat davam dokopy hudbu, ktoru chceme mat na DVD, musim to zajtra poslat kameramanovi.
ja mam vodicak, uz skoro 4 ci 5 rokov, ale ani raz som nesoferovala :-D :-N musim dat par kondicnych jazd a potom trenovat s Palinkom. Inak mne nevadi chodit MHD, prave naopak, aspon mam cas citat knizky alebo pracovne materialy :-D :-D alebo premyslat ci len tak sledovat ludi - to ja rada :-) Len musim sa pomaly zacat pripravovat lebo ked bude mimco tak nechcem byt s kocikom na manzelovi s dopravou zavisla (aj ked zatial v najblizsich mesiacoch este neplanujeme, ale ktohovie :-)
dobrý večer, tak skončil júl a s ním aj naše pokecy? Nikto nikde, už to nebude také ako to bývalo lné plánov |-|
Ja som dnes vybehávala a nahlasovala zmeny, ešte zajtra musím ísť do banky a k doktorovi dať si potvrdiť tlačivo na autoškolu, už sa neviem dočkať ako všetkých v Ba zbúram, keď budem mať jazdy :-D Potom Vám napíšem termín jázd a v edy nechodte na ulicu lebo nie som si istá či vás niekde nenaberiem na kapotu :-D
No dobre tak prajem dobrú noc ;-)
to uplnenaj a sandrasan: krásne fotky, super, niečo úplne iné, sú fakt krásne....
to uplnenaj: peknú blonďavú tváričku máš.......a zas idete k moru? Vy sa máte.......idem do kúta tíško závidieť :-D
to bunny: gratulujeme a tešíme sa na fotky, chcela som ťa prísť pozrieť, ale nevedela som, kedy to máš...
to anairda: ideme na ten obed, že?
to all: beriem štafetu a idem k augustovkám...... :-D
wauhyersbneophh...........áááááááááááá...je tu august!
Ahoj Bunny! Tak vitaj medzi nami :-) ste este na SVK, alebo uz spat v norsku? Ako u vas vsetko dopadlo?
Takze ste nestihli tu spolocnu foto s martuskou?
A dakujem za krasne blahozelanie :-)
hej, veru, dnes nam konci nas mesiac a zacinaju augustovky. Tak si prajme, aby nam v pamati ostali na svadbicky len tie krasne spomienky:-) A augustovkam prajme vydarene svadbicky :-)
julovky, ozyvam sa v zavere mesiaca. vsetkym julovkam (a teda aj sebe ;-) ) prajem krasny manzlesky zivot.
juj, tak sa zle pise s tymi nechtami...
:-D
martuska, videli vas nasi a dokonca aj moj manzel, iba ja nie...
mate krasne fotky, idem este zablahozelat.
naj a san, tie fotocky su super! citit z nich uplne atmosku!
Naj, to ty vies hentak jammovat? :-D
krasnu dovolenku prajem, po svadbicke je treba na par dni vypnut ;-) mame to osvedcene :-)
dufam, ze do stretka budem aj ja mat fotocky, uz som na ne taaaka zvedava!
no pekne naj, takto ma ošáliť :-D
no ak budeme mať vytlačené tak vezmem, fotograf hovoril že všetky dostaneme do mesiaca, toto je zatial náhlad, že aby sme vedeli asi aké budú ;-)
Tak si to pri tom mori užite :-)
dame dame neboj ;-) ideme ale zajtra trochu k moru a vratime sa az v nedelu vecer tak az potom x-)
uz sa tesim inak na to stretko. zoberies aj ty nejake fotky? mas uz nejake aj vytlacene a v albume?
inak to som ja naj, san si umyva zuubky ;-)
my ideme prerabat kuchynu - to bude moja dalsia zabavka. Ked bude hotova a prerobeny aj bytik, tak potom uz bude rada na zaobstaranie si malej zivej vrestacej zabavky :-D
fotos budu bud tento alebo buduci tyzden, rofo je v taliansku na 10 dni. Si nevies predstavit ako sa cih nevieme dockat my, tym viac, ze v podstate nikto z rodiny a znamych nefotil. Bude to totalne prekvapko. :-)
No ahojte vydaté a ženatý :-D
Tak dnes končí mesiac našich svadieb, viete že mi bude aj trošku smutno za prípravami, veď tolko som sa s nimi natráila a behom pár hodín bolo všekto preč :-N
Musím si vymyslieť nejakú novú zábavku, rozmýšlam že si urobím vodičák, neviete o nejakej dobrej autoškole?
Ako sa inak máte? čo máte nové?
anairda kedy budete mať fotečky? Neviem sa ich dočkať.
Zajtra si idem vybavovať doklady, tak budem rozlietaná na všetky strany, ešte si musím spísať kam vlastne to mám ísť, viem že občiansky, zdravotnú kartu, banky, robota, lekár, a ďalej už neviem čo :-N
to martuska: ja som nevedela identifikovať, či plačeš alebo sa smeješ :-D
to uplnenaj: mali by ste sa vyliečiť, drahý povedal, že on má tiež rád také športy ako kung pao. Niekedy chodíme cvičiť aj 2-3x do mesiaca...
no super - uvolnene a plne roznych vynimocnych momentov - presne ako ma byt :-) a ked ta tvoj manzel podrzal v den svadby, mozes sa nanho urcite spolahnut, ze ta podrzi, kedykolvek bude treba, hm x-)
elenka: ďakujem :-) Prežívala som to úplne v klude, až som bola z toho prekvapená, že nestresujem, u kaderníčky bola sranda tak to bolo také uvolnené, potom prišiel Maťko išli sme sa fotiť, fotenie bolo v pohode, len asi nikdy v živote nezabudnem že som sa skoro vysypala z električky :-D, obrad som dokafrala, som zabudla slub a nevedela som ho v tej panike v knižke násjť, ale potom to už bolo fajn, o štvrtej sme skončili, aj som bola rada, lebo som bola totálne unavená. Asi tak :-)
nemas za co, aj my dakujeme ;-)
inak to je hrozne ze este nemame fotky :-( mali byt v nedelu, potom ze v pondelok a dnes volal ze zajtra, ze chce aby boli perfektne :-p tak dufam ze to bude stat za to :-)
martus, fakt - perfektne vydareny uces a aj tie napadite fotky!!! Pacia sa mi moc, lebo su take bratislavske ;-) gratulaciu mas v albume. jak si to prezivala? vsetko ok?