Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca vies ze ked to nezorganizujes ty tak nikto nepride s navrhom ;-) ty nasa veduca zajazdu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aký je návrh? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kedy dáme repete? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to bola :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no čo baby hovoríte na stretko? sranda nie? 8-)
Odpovedať
aj ja poslem tych mojich par fotos ale az vecer z domu ;-) to radka:: kratky :-D :-S
Odpovedať
Profilova fotka
čuate stretkávači :-) pošlite mi e-mailové adresy do IP, pošlem potom hromadne fotky. Všetci ste tam pekní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahooooooj. aký ste mali víííkend?
Odpovedať
krasny tyzden prajem všetkym veru tak, hlavne nech je rychly a nech tu sup sup mame piatok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby že krásne pondelkové ránko vám prajem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre, ale do monaca :-D :-D :-D
Odpovedať
jasné že budeme aj s vami.....no občas pôjdeme na kávičku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a keď vyhráte budete sa s nami ešte kamarátiť? :-D :-D
Odpovedať
však áno, aj ja sa tak ukludňujem :-D ale vždy sa niečo bude dať robiť, možno sa potom vrátime napäť do rodičovského bytu a ten náš sa bude prenajímať. ale nikto nevie čo bude o 6 rokov, možno vyhráme a budeme žiť ako prasce v žite :-D
Odpovedať
Profilova fotka
martuska ver tomu ze ak pride dieta vela pomozu rodicia a svokrovci takze to nebude zas tak zle ;-)
Odpovedať
ha tak my máme ešte čas aj s plánovaním, ale ako to vidím tak keď kúpime byt na hypotéku tak najbližších 30 rokov deti mať nebudeme. Ale chcela by som mať aspoň jedno do tridsiatky. Takže to je takých 6 rokov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
martuska jj :-D a vy kedy plánujete? ;-) práve pozeráme svadobné DVD a dostali sme nápad na naše ohľadom hudby :-) niekedy sa oplatí šmírovať 8-)
Odpovedať
hej aspoň si mylsím že som to dobre pochopila, myslíš zaobstarať si také dvojnohé :-D
Odpovedať
Profilova fotka
chceme, ale nebude havkať :-D vieš ako to myslím :-(
Odpovedať
hi tak to je dobrá taktika :-D a vy si nechcete nejakého zaobstarať?
Odpovedať
Profilova fotka
martuska vo februari mal rok ;-) ale to nie je nas, to ma svokra. len obcas si ho poziciavame domov na vikend 8-) a tiez sa nechce velmi tutuli mutuli, musime ho najprv ustvat aby sa nevladal branit :-D :-D
Odpovedať
tak to hej, budem to musieť riešiť. Júúúúúj tenje krásnučký :-D , maličký, ja som vždy chcela mať takého psa ktorého by som mohla vystískať a naťahovať :-D a ten náš mrzou nebol nikdy na takého ťuťuli muťuli, jemu stačí že ho pohladkáme po hlave a už uteká preč ]-( kolko má? A tie oči :-D
Odpovedať
Profilova fotka
havovia asi vela vydrzia :-N ale keby sa mal trapit tak asi nie, vsak? :-N kuk do albumu. toto mame teraz doma ;-)
Odpovedať
no však práve keď ho máme tak dlho tak by mi srdce trhalo keby sa trápil, ale nevyzerá tak, úplne sa jaší, skáče, hryzie :-N , my sme mysleli že to má len opuchnuté, lebo raz už také velké vajco mal :-N nejaký hmyz ho uštipol a odpuchlo mu to. Tak sme mysleli že sa história opakuje, ale ono to neodpuchlo.
Odpovedať
Profilova fotka
martuska to je dosť mrzuté :-( hlavne nech sa havo netrápi :-(
Odpovedať
no dosť zle to dopadlo, náš hafan má na varlate nádor. Tak rozmýšlame čo stým budeme robiť, on už má 14 rokov tak si sadne rodinná rada a budeme dumať :-(
Odpovedať
Profilova fotka
anairda ja len že sme nepočkali ale už sa nedalo :-D martuska a ako to u lekára dopadlo? :-N
Odpovedať
no tak a som späť. Keď sme sa vrátili od lekára tak som si lahla pred telku a šup a bola som tvrdá, musím ten včerajšok ešte dospať :-N
Odpovedať
v praci predsa :-D :-( ;-( peniazky boli myslim v pohode, ja som to nesledovala, lebo som platila kartou... práci česť!
Odpovedať
Profilova fotka
baby kde ste? :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?