však áno, aj ja sa tak ukludňujem :-D ale vždy sa niečo bude dať robiť, možno sa potom vrátime napäť do rodičovského bytu a ten náš sa bude prenajímať. ale nikto nevie čo bude o 6 rokov, možno vyhráme a budeme žiť ako prasce v žite :-D
ha tak my máme ešte čas aj s plánovaním, ale ako to vidím tak keď kúpime byt na hypotéku tak najbližších 30 rokov deti mať nebudeme.
Ale chcela by som mať aspoň jedno do tridsiatky. Takže to je takých 6 rokov.
martuska vo februari mal rok ;-) ale to nie je nas, to ma svokra. len obcas si ho poziciavame domov na vikend 8-) a tiez sa nechce velmi tutuli mutuli, musime ho najprv ustvat aby sa nevladal branit :-D :-D
tak to hej, budem to musieť riešiť.
Júúúúúj tenje krásnučký :-D , maličký, ja som vždy chcela mať takého psa ktorého by som mohla vystískať a naťahovať :-D a ten náš mrzou nebol nikdy na takého ťuťuli muťuli, jemu stačí že ho pohladkáme po hlave a už uteká preč ]-(
kolko má? A tie oči :-D
no však práve keď ho máme tak dlho tak by mi srdce trhalo keby sa trápil, ale nevyzerá tak, úplne sa jaší, skáče, hryzie :-N , my sme mysleli že to má len opuchnuté, lebo raz už také velké vajco mal :-N nejaký hmyz ho uštipol a odpuchlo mu to. Tak sme mysleli že sa história opakuje, ale ono to neodpuchlo.
no dosť zle to dopadlo, náš hafan má na varlate nádor. Tak rozmýšlame čo stým budeme robiť, on už má 14 rokov tak si sadne rodinná rada a budeme dumať :-(